Opublikowano 10 grudnia 20204 l Próbowałem jakiś czas temu i bardzo spoczko smakował. Podobny do keczupu z polskich przetworów, tylko trochę gorszy. Daję okejkę.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 2 godziny temu, messer88 napisał: No ale ze słoiczka musi być. Wolę bardziej praktyczne opakowania
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ale to tak jak z coca colą. Ze szklanej butelki smakuje najlepiej i nawet z tym nie handluj.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 30 minut temu, Rudiok napisał: Ale to tak jak z coca colą. Ze szklanej butelki smakuje najlepiej i nawet z tym nie handluj. Tak samo jak woda grodziska w szkle za guwniaka A keczup najlepszy to sloiczkowy z biedry, co ma milion gramów pomidora na 100g papki i temat można zamknąć.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l 2 minuty temu, _Red_ napisał: Chyba właśnie dewolaj robi te madery dla biedry, niet? Otóż to, można się rozejść
Opublikowano 10 grudnia 20204 l e: Ja pierdole, widzialem ze Rudiok juz nakurwia posta i mysle - nie, bede szybszy, nie musze cytowac Reda. Gif sie zle wkleil wiec poszedlem po drugi link, patrze jeszcze pisze, odswiezam, nic nie ma. Ok wklejam, dodaj odpowiedz i CHUJ KURWA JA JEBIE.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Szkło > obejszczany plastik. Wystarczy łyżeczką legancko wyciągać ten keczup jak kiedys włocławek się robiło za guwniaka również ze szkła. Nie trzeba niczym sikać i pryskać.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Ja pier.dole co za narod, nawet o nakladanie packi z pomidorow sie pokloci.
Opublikowano 10 grudnia 20204 l Poczekajcie az do lidlomiksa wrzucę pomidorki i wyjmę po kwadransie własny keczup. Ale w weekend.
Opublikowano 11 grudnia 20204 l 10 godzin temu, oFi napisał: Wystarczy łyżeczką legancko wyciągać ten keczup jak kiedys włocławek się robiło za guwniaka również ze szkła. Nie trzeba niczym sikać i pryskać. Ooooo, to były piękne czasy i najlepszy keczup ever. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Kupiłem Krzepkiego Radka i jak dla mnie to on w ogóle nie ma smaku.A podobno taki dobry miał być
Opublikowano 19 kwietnia 20213 l Ostatnio z Roleskiego sprawdziłem sos do frytek belgijskich i w sumie to majonez więc średnio ale ich kesztarda jest całkiem w pytę. Jak na razie 1 miejsce nadal Trindad scorpio Roleskiego.