Skocz do zawartości

Ketchup

Kosmos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

No ale ze słoiczka musi być. 

Wolę bardziej praktyczne opakowania :lapka:

Opublikowano

Tutaj się zgodzę, ale przy keczupie wolę mieć kontrolę nad SIKIEM. 

Opublikowano
30 minut temu, Rudiok napisał:

Ale to tak jak z coca colą. Ze szklanej butelki smakuje najlepiej i nawet z tym nie handluj. 

Tak samo jak woda grodziska w szkle za guwniaka :potter:

A keczup najlepszy to sloiczkowy z biedry, co ma milion gramów pomidora na 100g papki i temat można zamknąć.

Opublikowano

giphy.gif

e: Ja pierdole, widzialem ze Rudiok juz nakurwia posta i mysle - nie, bede szybszy, nie musze cytowac Reda. Gif sie zle wkleil wiec poszedlem po drugi link, patrze jeszcze pisze, odswiezam, nic nie ma. Ok wklejam, dodaj odpowiedz i CHUJ KURWA JA JEBIE.

• Haha 3
Opublikowano

Szkło > obejszczany plastik.

Wystarczy łyżeczką legancko wyciągać ten keczup jak kiedys włocławek się robiło za guwniaka również ze szkła. Nie trzeba niczym sikać i pryskać.

• Plusik 1
Opublikowano
10 godzin temu, oFi napisał:

Wystarczy łyżeczką legancko wyciągać ten keczup jak kiedys włocławek się robiło za guwniaka również ze szkła. Nie trzeba niczym sikać i pryskać.

Ooooo, to były piękne czasy i najlepszy keczup ever. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy. :(

• Plusik 1
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnio z Roleskiego sprawdziłem sos do frytek belgijskich i w sumie to majonez więc średnio ale ich kesztarda jest całkiem w pytę. Jak na razie 1 miejsce nadal Trindad scorpio Roleskiego.