Gość yaczes Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Czekam na degustacje online przez najwiekszego konesera majonezow Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 jak mi ktoś wyśle z pomorza taki majonez moge spróbować;p co do keczupów niedawno o tym pisałem ale skoro powstał specjalny temat o keczupach to powiem że moim ulubionym od wielu lat jest hellmans łagodny mimo ze zwykle lubie ostre rzeczy to ten jest tak dobry że wole jego łagodną wersje, bardzo fajny smak który jest połączeniem keczupowości i smaku ziołowego z innej beczki to krzepki radek mocno szanuje ze względu na nostalgie z dzieciństwa. włocławek też szanuje, ale wydaje mi sie że ostatnio zmienił mu sie smak na gorsze i już nie czuje nostaligii jaką czułem jeszcze pare lat temu Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Jak się mierzy keczupowość keczupu? 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Chodziło mi o metodę i proces, bo że keczupelnatorem, a wynik w keczupianach to już wiem. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 i helmans dostaje odemnie 9/10 keczupianów + nutka ziół Cytuj
Widget 306 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 Markowy niezły, McDonalds też. Tortex to (pipi). Heinzem nie pogardzę. Włocławek jakoś zawsze pomijałem, lecę obczaić. Cytuj
Kosmos 2 742 Opublikowano 11 listopada 2015 Autor Opublikowano 11 listopada 2015 Tortex chyba kiepski, jeśli chodzi o zawartość pomidorów i skład. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 listopada 2015 Opublikowano 11 listopada 2015 a do tego parówki i paruwczan keratyniny do słoiczka. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 (edytowane) A Włocławkowy to teraz kto robi? Pudliszki, czy Łowicz? Włocławek produkowany jest od jakiegoś czasu w Łowiczu. Nie jest już tak gęsty i intensywny w smaku jak kiedyś, ale cały czas pozostaje moim ulubionym. No dlatego pisałem stronę wcześniej, że teraz robią go pod inną nazwą. Jak ktoś chce zjeść keczup z włocławka to tylko: Swoją drogą ten keczup jest zayebisty, oezu jak sobie przypomnę jak za małolata jadłem keczup z włocławka łyżkami A te kanapki, dwie kromki chleba i w środku tona keczupu, o matko jakie to dobre było. A wziąłbym jakiś inny keczup to bankowo jakiegoś zatrucia bym dostał. Edytowane 12 listopada 2015 przez Yakubu Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Ketchup Dworski pikantny!Na 100 g ketchupu zużyto aż 174 g pomidorów, dzięki czemu ma bardzo pomidorowy smak.Zawiera likopen, silny przeciwutleniacz, który posiada wyjątkowe właściwości chroniące organizm przed licznymi chorobami, a przede wszystkim przed nowotworami.Pikantny smak wykradziony naturze zamknięty został w poręcznym, szklanym opakowaniu albo w nowoczesnej, wygodnej butelce, która idealnie układa się w ręku. Jeżeli ma wygdną butelke i chroni przed rakiem to trudno dyskutować, trzeba wręcz kupić. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 To był spoko ketchup, ale tak z 10-15 lat temu, kiedy go starszy przywoził z giełdy (?). Był też o smaku czosnkowym. Obecnie jakaś bieda te ketchupy, strasznie się zje.bały, ale w sumie może to wina Biedronki - bo tam ostatnio kupiłem. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Na pewno to wina biedronki. A ten co kupowalem w niemczech 3x lepszy niz ten kupowany w polskiej almie. Wiadomo Hans zostawi najlepsze u siebie, na polske leci hein z lini B z mniejsza zawartoscia pomidorow. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 No wiesz, przez te 10-15 lat trochę się zmieniło i możliwe, że po prostu wszędzie ten Heinz jest już ch.ujowy. Tyle, że ja ostatnio jadłem wersję z Biedry. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Toż Heinz jest najgorszym ścierwem. Zawiera w sobie najmniej pomidora ze wszystkich, nawet tych no-name tesco xD Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Dokładnie, od zawsze byly ketchupy i to chemiczne guwno. To w ogóle nie smakuje jak ketchup, ma specyficzny, dziwny smak, odmienny od wszytskiego innego. Zawsze szczerze gardzilem. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Podobno Pudliszki ma najwięcej cukru. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Kiedys w leader price był taki ketchup ich firmowy. Miał fajny kolor. Pomaranczowy. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 (edytowane) Dokładnie, od zawsze byly ketchupy i to chemiczne guwno. To w ogóle nie smakuje jak ketchup, ma specyficzny, dziwny smak, odmienny od wszytskiego innego. Zawsze szczerze gardzilem. sprawdzałeś skład? Zero konserwantów kur.vo i ulepszaczy. Ale i tak lepszy Włocławek. Edytowane 12 listopada 2015 przez Plugawy Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Kiedys w leader price był taki ketchup ich firmowy. Miał fajny kolor. Pomaranczowy. Ketchup 100% z pomarańczy, nie z koncentratu. Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Nie no, 0% pomidora. Zero keczupu w keczupie. Doskonały wytwór francuskich chemików. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Nie no, 0% pomidora. Zero keczupu w keczupie. Doskonały wytwór francuskich chemików. 0% pomidora bo z marchewki. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Był też Heinz ketchup czosnkowy, ale nigdzie nie widzę nawet screena. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.