Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Dorwałem ostatnio ketchup z piekła rodem od Kotlina. Lubię czasem coś na pikantno wszamać, choć tolerancji może nie mam jakoś bardzo wysokiej. I faktycznie, jeśli je się to z czymś, to jest w miarę znośnie, ale jak spróbować choćby kapkę bez niczego to ja (pipi), ogień i natychmiastowa potrzeba zapitki Dla mnie bardzo spoko - nawet mdła kanapka z dodatkiem tego specyfiku zmienia się w coś bardzo interesującego. Chyba najostrzejszy ketchup, jaki dane mi było kosztować. Kotlin to ogólnie sztos ketchupy\sosy, Kamis też dobre robi. Tortex to teraz dla mnie chyba najniższa półka, taki odpowiednik najtańszego browca przy dobrym crafcie, choć kiedyś go lubiłem. Edytowane 9 kwietnia 20169 l przez Frantik
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l No, kotlin rzeczywiście sztos, takie dobre ketchupy z konserwantami jakby nie dali rady zrobić normalnego bez chemii.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Jak ktos chce przepisz na ketchup samorobke to food emperor w ostatnim filmiku pokazuje jak zrobic. Latwe.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l No właśnie od wczoraj po głowie chodzi mi zrobienie tego jego ketchupu.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Mi tez. Szukalem w tesco wanilii w proszku aie nie bylo ;/ Bede musial przejsc sie po jakichs epi czy innych kuchniach swiata. Co smieszniejsze teraz sobie uswiadomilem, ze w przepisie jest jeszcze cebula w proszku. Czy w pl wystepuje cebula w proszku?
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l tak wystepuje, duze supermarkety lub wlasnie kuchanie swiata, moze ktos rzucic ten przepis ?
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l ok, dzieki zaraz obadam, jak robicie ketchup to warto dodac do niego sol z selera rzadko kiedy robie ale jak juz to ide w prostote czyli cebula, pomidory, ocet winny, sol z celrera, pieprz, cukier i czasem tabasco
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Cebulę w proszku można znaleźć w większych marketach, ale z tym jest tak jak czosnkiem. Zazwyczaj z chin i sproszkowany syf, który swoje przeszedł.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l włocławka nie było ostatnio w sklepie, wzialem kotlin ostry, całkiem spoko, smakuje podobnie do tych ostrych laysow
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Ktoś z szanownych kolegów próbował już Roleski na nowej recepturze - http://republikaroleski.pl/product/ketchup-markowy-lagodny-2/(205g pomidorow na 100g produktu)?
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Nie aczkolwiek zaciekawiło mnie to. Jak tylko znajdę to biorę. Edytowane 27 kwietnia 20168 l przez 2razyjot
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Markowy pikantny jadam, całkiem fajny. Powiedziałbym, że czołówka ketchupów, a przy tym niedrogi.
Opublikowano 31 maja 20168 l Taki w Biedrze kupiłem. No i cóż, całkiem dobry, ma taki 'wiejski' posmak.
Opublikowano 25 października 20168 l najlepszy keczup na swiecie?chyba tak hainz moze wyp.ierdalac Potwierdzam, 260 gramów pomidorów na 100g produktu.
Opublikowano 30 października 20168 l najlepszy keczup na swiecie?chyba tak hainz moze wyp.ierdalac Rady Tommo? najlepsze! Faktycznie goty keczup :******