Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wypier.doli ci tak cholesterol, że smalec będzie uszami leciał.

• Odpowiedzi 245
  • Wyświetleń 53,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ten jest dobry.

• e: Ja pierdole, widzialem ze Rudiok juz nakurwia posta i mysle - nie, bede szybszy, nie musze cytowac Reda. Gif sie zle wkleil wiec poszedlem po drugi link, patrze jeszcze pisze, odswiezam, nic nie ma

• Składniki: wodacukier koncentrat pomidorowy (18,2%) substancja zagęszczająca (E1422) sól regulator kwasowości (E260) cynamon aromaty     Musi byc rzeczywiscie boski.

Opublikowano

Dorwałem ostatnio ketchup z piekła rodem od Kotlina. Lubię czasem coś na pikantno wszamać, choć tolerancji może nie mam jakoś bardzo wysokiej. I faktycznie, jeśli je się to z czymś, to jest w miarę znośnie, ale jak spróbować choćby kapkę bez niczego to ja (pipi), ogień i natychmiastowa potrzeba zapitki :D Dla mnie bardzo spoko - nawet mdła kanapka z dodatkiem tego specyfiku zmienia się w coś bardzo interesującego. Chyba najostrzejszy ketchup, jaki dane mi było kosztować. Kotlin to ogólnie sztos ketchupy\sosy, Kamis też dobre robi. 

Tortex to teraz dla mnie chyba najniższa półka, taki odpowiednik najtańszego browca przy dobrym crafcie, choć kiedyś go lubiłem. 

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

No, kotlin rzeczywiście sztos, takie dobre ketchupy z konserwantami jakby nie dali rady zrobić normalnego bez chemii.

Opublikowano

Jak ktos chce przepisz na ketchup samorobke to food emperor w ostatnim filmiku pokazuje jak zrobic. Latwe.

Opublikowano

No właśnie od wczoraj po głowie chodzi mi zrobienie tego jego ketchupu.

Opublikowano

Mi tez. Szukalem w tesco wanilii w proszku aie nie bylo ;/ Bede musial przejsc sie po jakichs epi czy innych kuchniach swiata. Co smieszniejsze teraz sobie uswiadomilem, ze w przepisie jest jeszcze cebula w proszku. Czy w pl wystepuje cebula w proszku?

Opublikowano

tak wystepuje, duze supermarkety lub wlasnie kuchanie swiata, moze ktos rzucic ten przepis ?

Opublikowano

Zobacz sobie w smakosz tv wrzucilem filmik.

Opublikowano

ok, dzieki zaraz obadam, jak robicie ketchup to warto dodac do niego sol z selera 

rzadko kiedy robie ale jak juz to ide w prostote czyli 

cebula, pomidory, ocet winny, sol z celrera, pieprz, cukier i czasem tabasco 

Opublikowano

Cebulę w proszku można znaleźć w większych marketach, ale z tym jest tak jak czosnkiem. Zazwyczaj z chin i sproszkowany syf, który swoje przeszedł.

Opublikowano

włocławka nie było ostatnio w sklepie, wzialem kotlin ostry, całkiem spoko, smakuje podobnie do tych ostrych laysow

Ketchup-z-piekla-rodem-29174-big.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie aczkolwiek zaciekawiło mnie to. Jak tylko znajdę to biorę.

Edytowane przez 2razyjot

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ketchup_lagodny_plastik_5501.png

Taki w Biedrze kupiłem. No i cóż, całkiem dobry, ma taki 'wiejski' posmak.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

67060.jpg

najlepszy keczup na swiecie?chyba tak

hainz moze wyp.ierdalac

Opublikowano

Hainz niech wypier.dala, Heinz najlepszy.

Opublikowano

67060.jpg

hainz moze wyp.ierdalac

Potwierdzam, 260 gramów pomidorów na 100g produktu.

Opublikowano

Diableke dziadunia ma wiecej tych pomidorów. W smaku tez dobry.

Opublikowano

67060.jpg

hainz moze wyp.ierdalac

Rady Tommo? najlepsze! Faktycznie goty keczup :******

Opublikowano

Szukałem w kilku sklepach i nie ma :/

Opublikowano

Ja w Chacie Polskiej dostałem.