Opublikowano 20 listopada 20186 l Wrócił król ostrych ketchupów, habanero największa moc gdyby ktoś był ciekawy
Opublikowano 23 listopada 20186 l W dniu 20.11.2018 o 20:16, Shen napisał: Wrócił król ostrych ketchupów, habanero największa moc gdyby ktoś był ciekawy Gdzie?
Opublikowano 28 listopada 20186 l Z biedronkowych keczupów spróbowałem ostatnio słoiczkowy Premium. Dobra cena (3,49 zł), gęstość jak jasna cholera (280g pomidorów na 100g keczupu), przyprawiane miodem, tymiankiem, czosnkiem, bazylią. Ja pierdolę jakie dobre do tostów
Opublikowano 28 listopada 20186 l W dniu 20.11.2018 o 20:16, Shen napisał: Wrócił król ostrych ketchupów, habanero największa moc gdyby ktoś był ciekawy Jalapeno jest lżejsze o 5 gramów?:/ Używam srirachy zamiast ketchupu, fajny słono-ostry-paprykowy smak.
Opublikowano 28 listopada 20186 l Powodzenia, obleciałem kilka biedronek w tym tygodniu i już nigdzie nie mieli tych ketchupów. Chyba po karton na sklep rzucili.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l W dniu 28.11.2018 o 22:20, _Red_ napisał: Z biedronkowych keczupów spróbowałem ostatnio słoiczkowy Premium. Dobra cena (3,49 zł), gęstość jak jasna cholera (280g pomidorów na 100g keczupu), przyprawiane miodem, tymiankiem, czosnkiem, bazylią. Ja pierdolę jakie dobre do tostów xD Skonczyl mi sie keczup wiec mialem w planach kupic jakis nowy do testow. Pamietalem, ze Red zachwalal jakis z biedry, ze jakas nowa nazwa. No to ide wczoraj, szukam, nie ma, same madery i pudliszki. Ale dobra, widze ze madero ma jakiegos premium i ze ksztaltem podobne do mojego ulubionego devely wiec od biedy wzialem. Teraz chcialem poszukac co faktycznie Red polecal i okazuje sie, ze dokladnie to samo co kupilem. I ja tez polecam, troche slodkawy ale nie je.bie octem. I tak jak wyzej, sa rozne smaki, ja wzialem klasyczny. Aha, jakby ktos jeszcze chcial kupic te habanero to sa ale musicie szukac na polkach gdzie sa "zrzuty" z roznych promocji czy innych "dni kuchni".
Opublikowano 20 grudnia 20186 l Musze przyznać, że ten keczup z Biedry Madero z jalapeno ("halapeno" Ricky, nie "dżalapino, czyta sie "halapeno") to całkiem dobry szajs. Wchodzi lepiej niż te markowe Hellmansy i inne Pudliszki.
Opublikowano 20 grudnia 20186 l ja mam jakiś miodowo-bazyliowy, też fajny. Chociaż marka Madero nieco zniechęciła przed zakupem.
Opublikowano 2 marca 20196 l W dniu 20.11.2018 o 20:16, Shen napisał: Wrócił król ostrych ketchupów, habanero największa moc gdyby ktoś był ciekawy Jak coś to znowu rzucili, jedyne 2,75zl, zrobiłem zapas habanero
Opublikowano 2 marca 20196 l U mnie na przemian z Heinzem ten zawodnik Kanapeczka z wurstem i goudą wchodzi jak złoto. Na dłuższą metę może odpychać, bo ma intensywny smak, ale ostrością tego Madero habanero wciąga nosem. Edytowane 2 marca 20196 l przez Bartolinsky
Opublikowano 3 marca 20196 l W aldim maja tez curry gewurz, ale innej marki. Przypomina dzieciństwo i wyjazdy do szwabow w wieku 5 lat
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Jezeli ktos przepada za keczupem Develey Premium to w lidlu jest wyprzedaz. Po 4zl sloik, w kaufie chyba 5,5. Wzialem dwa.
Opublikowano 28 września 20195 l Nie będę zakładał tematu dla musztardy, ale... polecaną tu musztardę angielską w końcu dorwałem. Szukałem jej ze dwa lata. Nie widziałem jej ani w tesco, carefour, kaufland i w końcu przypadkiem dorwałem w Lidlu. I to kosztowała 1.99. Fajnie kręci w nosie, mimo ze jej się nie wciąga:) szukajcie w lidlu na dziale z tymi importowanymi extra rzeczami. Chociaż to roleski, to na sklepie nie ma. Edytowane 28 września 20195 l przez grzybiarz
Opublikowano 28 września 20195 l Z innych ciekawych rzeczy w Lidlu ostatnio były też dania instant Heinz Creationz, całkiem dobre.