Skocz do zawartości

Twilight Princess HD

Featured Replies

Opublikowano

Premiera 4 marca. Będzie bundle z amiibo i soundtrackiem.

screenshot2015-11-12aevpnf.png

Podciągnięta rozdzielczość, lekko lepsze teksturki, no szału nie robi moim zdaniem.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 393
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jeszcze większa wersja: http://ecx.images-amazon.com/images/I/A1HHIwo%2BHYL.jpg

• Nie da się policzyć ile Zelda ma świetnych kawałków. Jest tego po prostu za dużo.    To jest piękne i takie TPowe.       A słuchając tego od razu człowiek czuje się lepiej     Nic ty

Opublikowano

To nie to co Wind Waker HD.

Opublikowano

screenshot2015-11-12a73o2x.png

screenshot2015-11-12atxq59.png

Jeżeli zrobią coś z początkiem gry, to się zastanowię. Jeżeli nie, to odpuszczam.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Słabo to się prezentuje. To już na emu chyba lepsze efekty się osiągnie bez większego wysiłku. Wind Waker Hd robił duże wrażenie tutaj tego efektu "wow" w ogóle nie ma.

Opublikowano

Bo Twilight Princess potrzebowałby o wiele, wiele więcej pracy niż Wind Waker, by wygladało to godniej.

Zremasterowanie WW to była o wiele łatwiejsza sprawa, ze względu na art style.

Opublikowano

Bo Twilight Princess potrzebowałby o wiele, wiele więcej pracy niż Wind Waker, by wygladało to godniej.

Zremasterowanie WW to była o wiele łatwiejsza sprawa, ze względu na art style.

Miałęm właśnie to napisać mam nadzieje do tego paleta kolorów też nie pomaga. Mam nadzieje  ,że ciut nad nią popracują.  Marzec to idealny czas pewnie rozprawie się z WW zanim sięgne za TP

Opublikowano

Edytowane przez Extrimer

Opublikowano

I tak się kupi i zagra, bo czemu nie, tym bardziej, że sprzedałem swoją kopię na GCN :frog: 

Opublikowano

Niech Nintendo doda w końcu HD trailer, bo chcę dokladniej przyjrzeć się Zeldzie U :<

Opublikowano

Kto by nie chciał ... TP to jedna  z tych gier w które trzeba zagrać i nawet taka edycja mi się podoba choć nadzieje na większy skok miałem. Dadzą wyższy poziom trudności bo bossowie to pomyłka to będzie grane.

Opublikowano

Wygląda na to że będzie to remaster wersji z GC- Link ma mieczyk w lewej łapce i sterowanie będzie tradycyjne.

Po cichu liczyłem że będzie sterowanie wiilotem z przystawką motion+ jak SS, no cóż :(

Opublikowano

No właśnie, nie grałem jeszcze w TP tradycyjnym sterowaniem, to będzie w końcu szansa :)

Opublikowano

Czyli tradycyjnie dla serii... Oby dodali hero mode bo grę znam na wylot spędziłem przy niej w 2007 jakoś ... 200h z trzy razy wymaksowana itd.

Opublikowano

No właśnie, nie grałem jeszcze w TP tradycyjnym sterowaniem, to będzie w końcu szansa :)

Ja nawet nie startowałem  do TP na WII a gacka nie miałem wiec TP mnie ominęła , wszystko przez tę moją robotyczną rękę. Wszystko co ma machanie only  nie jest dla mnie.

Opublikowano

Mam cały czas wersje na wii więc dla mnie zakup bez sensu ale dla ludzi co jeszcze nie grali w miare ok. Chociaż wygląda na port na od(pipi) :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Remaster na poziomie GoW 3, trzeba się mocno przyglądać by zobaczyć różnice :P

Ale i tak kupię kolekcjonerkę jak będzie w dobrej cenie :)

Zelda U zalicza drobny downgrade ale i tak wygląda cudownie.

Opublikowano

Zelda U zalicza drobny downgrade ale i tak wygląda cudownie.

Chyba w oczach masz downgrade :P

Opublikowano

Jaram się jak Kaczyński Minionkiem! Must have, day one! Najlepsza część moim zdaniem.

Opublikowano

nie no jest różnica