Skocz do zawartości

Twilight Princess HD

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Premiera 4 marca. Będzie bundle z amiibo i soundtrackiem.

screenshot2015-11-12aevpnf.png

Podciągnięta rozdzielczość, lekko lepsze teksturki, no szału nie robi moim zdaniem.

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

screenshot2015-11-12a73o2x.png

screenshot2015-11-12atxq59.png

Jeżeli zrobią coś z początkiem gry, to się zastanowię. Jeżeli nie, to odpuszczam.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Bo Twilight Princess potrzebowałby o wiele, wiele więcej pracy niż Wind Waker, by wygladało to godniej.

Zremasterowanie WW to była o wiele łatwiejsza sprawa, ze względu na art style.

Miałęm właśnie to napisać mam nadzieje do tego paleta kolorów też nie pomaga. Mam nadzieje  ,że ciut nad nią popracują.  Marzec to idealny czas pewnie rozprawie się z WW zanim sięgne za TP

Opublikowano

Kto by nie chciał ... TP to jedna  z tych gier w które trzeba zagrać i nawet taka edycja mi się podoba choć nadzieje na większy skok miałem. Dadzą wyższy poziom trudności bo bossowie to pomyłka to będzie grane.

Opublikowano

Wygląda na to że będzie to remaster wersji z GC- Link ma mieczyk w lewej łapce i sterowanie będzie tradycyjne.

Po cichu liczyłem że będzie sterowanie wiilotem z przystawką motion+ jak SS, no cóż :(

Opublikowano

Czyli tradycyjnie dla serii... Oby dodali hero mode bo grę znam na wylot spędziłem przy niej w 2007 jakoś ... 200h z trzy razy wymaksowana itd.

Opublikowano

Remaster na poziomie GoW 3, trzeba się mocno przyglądać by zobaczyć różnice :P

Ale i tak kupię kolekcjonerkę jak będzie w dobrej cenie :)

Zelda U zalicza drobny downgrade ale i tak wygląda cudownie.