Figaro 8 300 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Wtedy oceny byly dyktowane hajpem. 85 to odpowiednia ocena TP. Gdyby teraz wyszedł remaster GTA 4, też by miał sporo niższe oceny bo nie ma tego zawrotu hajpu. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 To i tak bardzo wysokie oceny biorąc pod uwagę, że te remaster jest zrobiony na odwal, a kosztuje tylko trochę mniej niż nowe gry Nintendo. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Until the original version was released, my wife had never shown any interest in playing any of the games I'd made. But all of a sudden, without any encouragement from me at all, she played through the whole of Twilight Princess together with our son, who was just three at the time. I asked her why she decided to play and she replied that she thought the game would be too difficult for our son to play by himself, so at first she wanted to help him by playing through the first part of the game for him. Before she realized it though, she found that she wanted to play through to the end herself. I think that maybe the setting of the game somehow appeals to the kind of people who wouldn't normally be interested in this type of game. Eiji Aonuma Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Wychodzi na to że szykuje się najsłabiej oceniona Zelda w historii, pomijam handheldy. W sumie niezły klops jak na 30 lecie. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 No naprawdę wielki klops, że remaster dziesięcioletniej gry, i to remaster zrobiony w stylu tych od Sony, zbiera oceny na poziomie 85%. No i chyba nie będzie tak źle z tą rocznicą, skoro w tym rok wychodzi nowa Zelda, która na pewno otrzyma fantastyczne oceny. 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Dobry początek roku na 30-lecie serii, ja tam nie narzekam i czekam na pre-order. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 (edytowane) Wtedy oceny byly dyktowane hajpem. 85 to odpowiednia ocena TP. Gdyby teraz wyszedł remaster GTA 4, też by miał sporo niższe oceny bo nie ma tego zawrotu hajpu. Lol jakim hypem typie, Zelda TP gniecie jaja, a to jest remaster na odpierdol, w dodatku robiony przez jakiś śmiechowy zespół z Australii, gdzie Wind Wakera robili Japońce z HexaDrive. To jakich ocen się spodziewać? To je Figaro, tego nie ogarniesz, nie przejmuj się może i na od(pipi) robiony, ale nie mogę się doczekać jutra ^_^ Edytowane 2 marca 2016 przez Rayos Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Wtedy oceny byly dyktowane hajpem. 85 to odpowiednia ocena TP. Gdyby teraz wyszedł remaster GTA 4, też by miał sporo niższe oceny bo nie ma tego zawrotu hajpu. Lol jakim hypem typie, Zelda TP gniecie jaja, a to jest remaster na odpierdol, w dodatku robiony przez jakiś śmiechowy zespół z Australii, gdzie Wind Wakera robili Japońce z HexaDrive. To jakich ocen się spodziewać? Masz prawo do swoje opinii, bro Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Też u nich kupiłem, z dostawą do kiosku. Nigdy nie zamawiałem do kiosku, można liczyć, że jutro będzie do odbioru? Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Piękne! To mówicie że KiG wczoraj wysyłał? U mnie nadal cisza, zapytam ich czy lecą w człona. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Mają już od środy, ja jutro jadę odebrać Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 KiG dali rade. Paczka juz czeka grzecznie przy moim boku. Lipa, ze poczeka tak sobie do 21:00 az z obozu pracy wyjde. Ale bede gral. Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Ja bym pograł gdyby nie z(pipi)any GLS: "Paczka niedoreczona - brak danych do paczki" Oczywiście byłem w tym czasie w mieszkaniu. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Coś się ostatnio dzieje z tymi kurierami. Ja mam na pieńku z DPD. Niedawno kupiłem kilka rzeczy w jednym sklepie na Allegro, wysyłka kurierem. Minęło kilka dni, babka dzwoni ze sklepu "dlaczego pan nie odebrał paczki?". Zamurowało mnie. Adres wpisany poprawnie, telefon też. A typka ani nie było, ani nie zadzwonił, nic. Wpisał tylko że "pan aux odmówił przyjęcia przesyłki". Poczta Polska to jednak najlepsza opcja, chociaż trzeba mieć anielską cierpliwość do stania w kolejkach. Byłem w LoveGame i kurcze pełno Zeld TP HD na pólkach, do wyboru limitki albo zwykłe. A ile Amiibo mają na ścianie Bardzo fajny sklepik, taki mały raj dla Nintendo zboczków. Rayos mówił prawdę. Przyda to się przy premierze Zeldy Wii U/NX. Będzie można spokojnie nabyć z rączki do rączki, bez zamawiania online. A byłem też w Saturnie. O mamo jaka bieda, jedna gierka na 3DS, jedna na Wii U. I tyle. Pusta półka jak za komuny. Edytowane 3 marca 2016 przez aux Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Coś się ostatnio dzieje z tymi kurierami. Ja mam na pieńku z DPD. Niedawno kupiłem kilka rzeczy w jednym sklepie na Allegro, wysyłka kurierem. Minęło kilka dni, babka dzwoni ze sklepu "dlaczego pan nie odebrał paczki?". Zamurowało mnie. Adres wpisany poprawnie, telefon też. A typka ani nie było, ani nie zadzwonił, nic. Wpisał tylko że "pan aux odmówił przyjęcia przesyłki". Poczta Polska to jednak najlepsza opcja, chociaż trzeba mieć anielską cierpliwość do stania w kolejkach. Byłem w LoveGame i kurcze pełno Zeld TP HD na pólkach, do wyboru limitki albo zwykłe. A ile Amiibo mają na ścianie Bardzo fajny sklepik, taki mały raj dla Nintendo zboczków. Rayos mówił prawdę. Przyda to się przy premierze Zeldy Wii U/NX. Będzie można spokojnie nabyć z rączki do rączki, bez zamawiania online. A byłem też w Saturnie. O mamo jaka bieda, jedna gierka na 3DS, jedna na Wii U. I tyle. Pusta półka jak za komuny. KIEDY BYŁEŚ W LG, byłem tam dziś... Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Wieczorkiem, tak koło 17:30. U nich kupiłeś TP? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Wieczorkiem, tak koło 17:30. U nich kupiłeś TP? no u nich, u nich. o wyszedłem od nich jakoś o 17:20 xD Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Tośmy się minęli, hehe. Fajny sklepik, ceny może nie są jakieś atrakcyjne, ale z drugiej strony na Allegro płacisz dużo za przesyłkę no i nie możesz "pomacać" przedmiotu. Na oficjalnej liście Nintendo widziałem też No-Game, ale tam to chyba głównie używane crapy mają Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 w nogame nie mają prawie w ogóle nintendo Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) A te sklepy w okolicach dworca sprawdzałeś? GameOver i Gekon. Tego drugiego pare osób mi chwaliło. Ojej, offtop. Pisz wrażenia z gierki, nawet jeśli konsolę masz w Tarnowie Edytowane 3 marca 2016 przez aux Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Mam w Krakowie dopiero co zacząłem, więc nie ma co gadać. na padlecie super wygląda, jest feeling i czuję się 10 lat młodszy <3 Jak masz pytania o sklepy to wal, w każdym mnie znają (bonusy bycia liderem grupy nintendo w malopolsce) w gameover mają zawsze na premiere i ogólnie dużo nintendo jest, w całkiem dobrej cenie (porównywalnej do LG) Gekon nie polecam, bo zazwyczaj mają drogo i mało stuffu jeśli chodzi o Nintendo, ale w innych kwestiach mają dość ok ceny, zwłaszcza używki + karta rabatowa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi