Rayos 3 177 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 (edytowane) Tak. :gayos: :gayos: Edytowane 13 listopada 2015 przez Rayos 1 Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Nie mówię, że jest najlepsza. Fajny kontrast w porównaniu ze starą okładką, więcej koloru. Jasne, jest trochę wizualnego hałasu, ale na żywo będzie to wyglądać jeszcze lepiej. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Rozumiem że na Directcie z NoA pokazali oficjalną okładkę czy cu? Jeżeli to ona to szczerze podoba mi się bardziej niż oryginaln, która była mdła i bez polotu. Dla mnie najlepszą Zeldą jest WW ale w TP znacznie bardziej zagrywałem się na GaCku więc dzięki normalnemu sterowaniu na Wii U tym chętniej po nią sięgnę (który to już raz? Zejdzie tak z 10-ty....). Czy tylko ja mam wrażenie że Ninny coraz to fajniejsze limitki prezentuje? (jak nic pójdę z torbami). Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Nie grałem jeszcze w TW więc będzie teraz okazja. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 24 listopada 2015 Opublikowano 24 listopada 2015 Pojawił się pierwszy preorder. Dla mnie niestety za drogo, liczyłem że za tyle będzie zestaw z amiibo. http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/6113-the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-wiiu.html Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 26 listopada 2015 Opublikowano 26 listopada 2015 Na razie samej gry wielkie G pokazali (zresztą jakość filmików z YT i tak pozostawia wiele do życzenia) ale tak czy siak czy kiedykolwiek Big N żądało sobie nawet za remake'i ceny niższej niż 40 Euro? I tak dziwi że nie jest to full price czyli 220/230zł a obstawiam iż bundle z Amiibo nie przekroczy 199zł. Cytuj
PUSH 2 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 W sklepie love game też już jest możliwość zaklepania http://love-game.pl/pl/p/WiiU-The-Legend-of-Zelda-Twilight-Princess-HD-04.03.2016/564ale dodali opis " Jeszcze dystrybutor nie potwierdził, że ta wersja będzie zawierać amiibo Wolf Link". więc trzeba czekać Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 189 plus amiibo, taką mam cichą nadzieję. Szkoda że trochę nie podsycili kolorów w TP, tak jak to zrobili w Majorze. Nie ma bata, trzeba będzie kupić - fajnie będzie wrócić do tych dungeonów (choć niektóre były przytłaczające dołujące, szczególnie z tą muzyką). Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Mi wystarczy zwykła wersja bez figurki, albo nawet sama płyta Co do grafiki to się nie wypowiadam, bo za mało pokazali. Chciałbym zobaczyć jakiś konkretny materiał z różnych miejsc o różnych porach dnia. A co do muzyki to ten kawałek niezmiennie mnie kręci. 2 Cytuj
XM. 11 032 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Co za genialny kawałek! Jak się cieszę, że ta seria dopiero przede mną i zaczynam swoją przygodę właśnie od TP. Jeszcze 2-3 tygodnie i zaczynam grac! Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Nie da się policzyć ile Zelda ma świetnych kawałków. Jest tego po prostu za dużo. To jest piękne i takie TPowe. A słuchając tego od razu człowiek czuje się lepiej Nic tylko podgrzać kakałko i grać przy prószącym śniegu za oknem ^.^ 4 Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Są plotki że na płycie wyjdzie tylko edycja specjalna, tak jak w przypadku Project Zero. Mnie to pasuje, liczę na cenę 179 z figurką Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Co za genialny kawałek! Jak się cieszę, że ta seria dopiero przede mną i zaczynam swoją przygodę właśnie od TP. Jeszcze 2-3 tygodnie i zaczynam grac! Z ciekawości, skąd decyzja aby zacząć od TP? Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Aww, ale fajny post. Tez tak gralem, ino nie bylo to tak dawno. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Ja wówczas posiadając Limitowanego GaCka z Re ogrywałem się pierwszy raz w Zelde TP również na zimę tyle że 8 lat temu i miałem podobnie (moja dziewczyna nie lubi zimy ale ona po prostu nie zna jej sensu istnienia jak my xD). Growy kocyk, wspaniała gra i śnieg za oknem to czysta radocha (w tym roku będzie to dla mnie Zelda: ALBW). 4 Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 A w tym roku mieliśmy grać pod kocykiem w nową Zeldę. Chlip. Ja jeszcze lubie grac przy spiacym psie. Fajnie nogi ogrzewa, hehe. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Nic tylko podgrzać kakałko i grać przy prószącym śniegu za oknem ^.^No ja właśnie grałem w zimie z 9 lat temu, tuż przed świętami jakoś. Wróciłem ze szkoły, właściwie to chyba byłem na wagarach w knajpie z kumplami, a tu gierka na mnie czeka w skrzynce (wysłane zwykłym). Gruba warstwa śniegu za oknem, odpaliłem swojego platynowego Gacława i usiadłem w fotelu przykrywając się moim ulubionym kocykiem. I tak przegrałem z 6-8 godzin przy pierwszym posiedzeniu. Piękne czasy. Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Patrzę właśnie na szarugę za oknem i wspominam dawne zimy. Rzucało się śnieżkami, zjeżdżało na jabłku z parkowej górki, mój pieseł uwielbiał biegać po śniegu i przynosić mi różne śmiecie. Granie w gierki przy pruszącym śniegu było magiczne, tak jak mówicie, ciepły koc, kakałko i magia Nintendo bijąca z wielkiego kineskopu. Co się stało się, gdzie jest śnieg? Przypomniała mi się stara piosenka Kazika z tekstem "Kolejna zima, a śniegu ni ma. Ja tego nie mogę wytrzymać" Twilight Princess na Gacka otrzymałem pocztą we środę 3 stycznia 2007. Musiałem kupić na Allegro od niejakiego YuSuzuki. Gościu chyba z UK sprowadzał i trzeba było chwilę czekać. Wykosztowałem się, wyczekałem, ale nie żałuję ani trochę. Miałem oczywiście pre-order w Ultimie (złożony w 2005,hehe) ale nie przydał się. Nie mamy gierki i nie wiemy kiedy będziemy mieć. Super sklep (pipi)o! Gra bardzo mi się spodobała i grałem jak opętany przez cały styczeń. Oczywiście swoim ślamazarnym sposobem, wszędzie musiałem zajrzeć i wszystko wykonać. Szalenie spodobała mi się druga połowa gry od potyczki ze Skull Kidem. Moje ulubione dungeony to Arbiters's Grounds, Temple of Time i City in the Sky. A ulubiona miejscówka to jeziorko z rybkami. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 I ta pani w sklepiku wedkarskim... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 (edytowane) Kakałko się rozlało i zobaczyłem brązowo-szaro-zółte rozmazane gów,no które tak bardzo chciało być nowa Ocariną ale mu nie wyszło. No ale muzyczka z trailera wspaniała. Ostatni dungeon też dobry. Edytowane 28 listopada 2015 przez ragus Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Kakałko się rozlało i zobaczyłem brązowo-szaro-zółte rozmazane gów,no które tak bardzo chciało być nowa Ocariną ale mu nie wyszło. Ogólnie zgadzam się z opinią, co nie zmienia faktu, że jakakolwiek Zelda w połączeniu z dzieciństwem i zimą to jedno z najprzyjemniejszych nostalgicznych wspomnień. Cytuj
Figaro 8 299 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 Nie no, nawet Miyamoto uważa TP za jedną ze słabszych Zeld. Sam bym zmienił kilka rzeczy, podsycił kolorki i skrócił fillery. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 28 listopada 2015 Opublikowano 28 listopada 2015 W sumie to nie wiem czy się jarać czy nie. Z jednej strony to wciąż piękna gierka ale wolałbym jednak wreszcie tą Zeldę U. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi