Skocz do zawartości

Twilight Princess HD

Featured Replies

Opublikowano

Ale to na 3DSa, a tego nie mam. :(

Chyba, że źle zrozumiałem i chciałeś tylko podkreślić wielkość TP swoją wypowiedzią.

• Odpowiedzi 393
  • Wyświetleń 62,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze większa wersja: http://ecx.images-amazon.com/images/I/A1HHIwo%2BHYL.jpg

• Nie da się policzyć ile Zelda ma świetnych kawałków. Jest tego po prostu za dużo.    To jest piękne i takie TPowe.       A słuchając tego od razu człowiek czuje się lepiej     Nic ty

Opublikowano

Chyba, że źle zrozumiałem i chciałeś tylko podkreślić wielkość TP swoją wypowiedzią.

Wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest to dobra zelda. Nie strzelaj.

Opublikowano

Tp to jedyna zelda jaką skończyłem mi się bardzo podobała. Ocarine i link between worlds tylko może 1/3 zrobiłem i mnie znudziła. Wind wakera mam wii u i połowę przeszedłem i nuda dopadła. Mam skyward sword ale jeszcze nie ruszałem bo mnie ten wind waker zmeczył.

Także gusta są różne dla mnie twillight princess jest goty gierka.

Opublikowano

TP to moja ulubiona Zelda szczerze mowiac. Wolny start, ale jak juz ruszy to :banderas:
Oczywiscie biore day 1.

To, że paru stulejarzom się nie podoba to kij z tym.

Tak jak mowisz kolego.

Opublikowano

A ja mam jeszcze swoją kopię premierową na Wii, ależ się jarałem jak pierwszy raz ogrywałem, jak dla mnie jedna z lepszych Zeld za ciężki klimacior i świetny ost.

Opublikowano

Twilight jest mega. Za ten mroczny klimat, poruszanie się pod postacią wilka, ost, i świetne epickie starcia zarówno fabularne jak i podczas zwiedzania Hyrule. Do tego chyba najlepsza fabuła w Zeldach i mega-końcowe starcie. 

Jak można napisać, że to słaba Zelda? Nosz kur.va.

Opublikowano

Tp to jedyna zelda jaką skończyłem mi się bardzo podobała. Ocarine i link between worlds tylko może 1/3 zrobiłem i mnie znudziła. Wind wakera mam wii u i połowę przeszedłem i nuda dopadła. Mam skyward sword ale jeszcze nie ruszałem bo mnie ten wind waker zmeczył.

Także gusta są różne dla mnie twillight princess jest goty gierka.

No i właśnie. Skończyłem wszystkie Zeldy w serii poza NESowymi (za duże retro dla mnie) i Oracle of Seasons (jest w backlogu). No i właśnie Twilight Princess: zaczynałem dwa razy i dwukrotnie też nie dałem rady ukończyć, ze względu właśnie na znudzenie. Drugim, trochę mniejszym powodem, jest to, że nie bardzo lubię w Zeldzie stylistykę 'serious business'. Cytując klasyka 'czemu grasz w takie szare gry? czy to co jest za oknem nie jest wystarczająco szare?'. Nie pamiętam już dokąd dokładnie udało mi się zabrnąć, ale 'mrocznością' to gra nawet nie zahaczyła o Majorę. No, ale może za mało widziałem.

W gruncie rzeczy ta gra to było takie podlizanie się pod krzykliwych fanów (tych, którzy najgłośniej dissowali WW), a mi jakoś na bakier z tym, że grę robi się by spełniać czyjeś zachcianki, a nie iść swoją własną, artystyczną wizją.

Wyjdzie HD, zakupię, zaprę się i przejdę: kto wie, może zmienię opinię.

Opublikowano

A w TP jest lepiej? Tam dopiero nie ma co robić. A jak już coś się znajdzie to nagrody są mierne. SS jest tu wzorem

Opublikowano

Miałem na myśli rozległość świata i sidequesty. W TP wyglądało to tak, że świat wokół jest pusty. Duży, ale pusty. I nagle widzimy gdzieś skrzynkę. Po 15 min wspinania się, szukania dojścia i dobierania się do niej okazuje się, że w środku leży 20 rupiee. Ewentualnie 50 rupiee. Które grzecznie odkładamy do skrzynki. Bo mamy pełny portfel, a z kasą nie ma co robić. W Wind Wakerze wyglądało to troszkę lepiej, bo nagrody były troszkę bardziej urozmaicone. A najlepiej, i to zdecydowanie lepiej, było w Skyward Sword. Ogólnie w Zeldach niewiele jest do roboty poza główną linią, może w nowej odsłonie to zmienią, bo już Skyward Sword to był krok w dobrym kierunku

Opublikowano

Niewiele do roboty? W złe zeldy grasz. Polecam serdecznie Link's Awakening czy Majorę. Tam jest co robić.

Opublikowano

Pisałem o tych w które grałem, czyli Ocarinę, obydwie na NDS, Link Between Worlds, TP, WW, SS. W Majorę i LA nie grałem, więc zapewne masz rację

Opublikowano

Na razie to oni mają w takiej cenie zwykłą edycję, więc nie wiem. Może będzie taniej, bo u nich 90% rzeczy jest najtaniej, ale tym razem chyba niewiele.

Opublikowano

Cenę szacuję na podstawie katalogu Conquesta. Wydanie z Amiibo kosztuje tyle ile kosztowała kolekcjonerka Mario Maker.

Opublikowano

Przyjemne ceny, zamówione - zapłacone. Przeważnie ogrywam tę część w zimie, ale skoro nie ma zimy to sobie odpuszczę i poczekam do marca na remaster.

Opublikowano

No i to są dobre ceny :lapka: preorder zrobiony, thx!

DLACZEGO NIE MA PACZKOMATÓW 

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

Ku,rwa własnie mogłem do biura zamówić. Fail.