Opublikowano 5 grudnia 20159 l Ale to na 3DSa, a tego nie mam. Chyba, że źle zrozumiałem i chciałeś tylko podkreślić wielkość TP swoją wypowiedzią.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Chyba, że źle zrozumiałem i chciałeś tylko podkreślić wielkość TP swoją wypowiedzią. Wręcz przeciwnie.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Ragusa TP dotykało w dzieciństwie ragus po prostu zna się na gierkach Edytowane 5 grudnia 20159 l przez chmurqab
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Tp to jedyna zelda jaką skończyłem mi się bardzo podobała. Ocarine i link between worlds tylko może 1/3 zrobiłem i mnie znudziła. Wind wakera mam wii u i połowę przeszedłem i nuda dopadła. Mam skyward sword ale jeszcze nie ruszałem bo mnie ten wind waker zmeczył. Także gusta są różne dla mnie twillight princess jest goty gierka.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l TP to moja ulubiona Zelda szczerze mowiac. Wolny start, ale jak juz ruszy to Oczywiscie biore day 1. To, że paru stulejarzom się nie podoba to kij z tym. Tak jak mowisz kolego.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l A ja mam jeszcze swoją kopię premierową na Wii, ależ się jarałem jak pierwszy raz ogrywałem, jak dla mnie jedna z lepszych Zeld za ciężki klimacior i świetny ost.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l U mnie trochę ponad 40h wbite i gierkę zostawiłem gdzieś koło ostatniego dungeona
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Twilight jest mega. Za ten mroczny klimat, poruszanie się pod postacią wilka, ost, i świetne epickie starcia zarówno fabularne jak i podczas zwiedzania Hyrule. Do tego chyba najlepsza fabuła w Zeldach i mega-końcowe starcie. Jak można napisać, że to słaba Zelda? Nosz kur.va.
Opublikowano 5 grudnia 20159 l Tp to jedyna zelda jaką skończyłem mi się bardzo podobała. Ocarine i link between worlds tylko może 1/3 zrobiłem i mnie znudziła. Wind wakera mam wii u i połowę przeszedłem i nuda dopadła. Mam skyward sword ale jeszcze nie ruszałem bo mnie ten wind waker zmeczył. Także gusta są różne dla mnie twillight princess jest goty gierka. No i właśnie. Skończyłem wszystkie Zeldy w serii poza NESowymi (za duże retro dla mnie) i Oracle of Seasons (jest w backlogu). No i właśnie Twilight Princess: zaczynałem dwa razy i dwukrotnie też nie dałem rady ukończyć, ze względu właśnie na znudzenie. Drugim, trochę mniejszym powodem, jest to, że nie bardzo lubię w Zeldzie stylistykę 'serious business'. Cytując klasyka 'czemu grasz w takie szare gry? czy to co jest za oknem nie jest wystarczająco szare?'. Nie pamiętam już dokąd dokładnie udało mi się zabrnąć, ale 'mrocznością' to gra nawet nie zahaczyła o Majorę. No, ale może za mało widziałem. W gruncie rzeczy ta gra to było takie podlizanie się pod krzykliwych fanów (tych, którzy najgłośniej dissowali WW), a mi jakoś na bakier z tym, że grę robi się by spełniać czyjeś zachcianki, a nie iść swoją własną, artystyczną wizją. Wyjdzie HD, zakupię, zaprę się i przejdę: kto wie, może zmienię opinię.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l A w TP jest lepiej? Tam dopiero nie ma co robić. A jak już coś się znajdzie to nagrody są mierne. SS jest tu wzorem
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Miałem na myśli rozległość świata i sidequesty. W TP wyglądało to tak, że świat wokół jest pusty. Duży, ale pusty. I nagle widzimy gdzieś skrzynkę. Po 15 min wspinania się, szukania dojścia i dobierania się do niej okazuje się, że w środku leży 20 rupiee. Ewentualnie 50 rupiee. Które grzecznie odkładamy do skrzynki. Bo mamy pełny portfel, a z kasą nie ma co robić. W Wind Wakerze wyglądało to troszkę lepiej, bo nagrody były troszkę bardziej urozmaicone. A najlepiej, i to zdecydowanie lepiej, było w Skyward Sword. Ogólnie w Zeldach niewiele jest do roboty poza główną linią, może w nowej odsłonie to zmienią, bo już Skyward Sword to był krok w dobrym kierunku
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Niewiele do roboty? W złe zeldy grasz. Polecam serdecznie Link's Awakening czy Majorę. Tam jest co robić.
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Pisałem o tych w które grałem, czyli Ocarinę, obydwie na NDS, Link Between Worlds, TP, WW, SS. W Majorę i LA nie grałem, więc zapewne masz rację
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Pojawił się pierwszy preorder na wydanie z amiibo: http://love-game.pl/pl/p/WiiU-The-Legend-of-Zelda-TP-HD-amiibo-soundtrack-04.03.2016/579 Cena jest jednak mocno zawyżona, obstawiam że w KiG będzie za 179zł.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Na razie to oni mają w takiej cenie zwykłą edycję, więc nie wiem. Może będzie taniej, bo u nich 90% rzeczy jest najtaniej, ale tym razem chyba niewiele.
Opublikowano 10 grudnia 20159 l Cenę szacuję na podstawie katalogu Conquesta. Wydanie z Amiibo kosztuje tyle ile kosztowała kolekcjonerka Mario Maker.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Dobrze obstawiałem preorder poszedł http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/6185-the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-wiiu-045496335526.html Jest też sama gra za 150zł http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/6113-the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-wiiu-045496335465.html Edytowane 11 grudnia 20159 l przez Dobos
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Dobrze obstawiałem preorder poszedł http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/6185-the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-wiiu-045496335526.html Jest też sama gra za 150zł http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/6113-the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-wiiu-045496335465.html O mamo, 149 zl, JAK DOBRZE.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Przyjemne ceny, zamówione - zapłacone. Przeważnie ogrywam tę część w zimie, ale skoro nie ma zimy to sobie odpuszczę i poczekam do marca na remaster.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l No i to są dobre ceny preorder zrobiony, thx! DLACZEGO NIE MA PACZKOMATÓW Edytowane 11 grudnia 20159 l przez Lord Astmer