Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 329,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

W Halo Reach też potprawa płynności jest odczuwalna.

Ściągam i sprawdzę jak to chodzi w singlu, może sobie w końcu przejdę solo na Legendary całość :) Ale widziałem jakąś premierową analizę Halo Reach w BC i dużo pod względem FPS w stosunku do oryginału nie brakowało z tego co pamiętam.

Może coś w Firefight pogram :)

EDYTA: Jest jakiś filmik, jednak potrafiło braknąć 5 klatek.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zapamiętałem Reach jako najtrudniejsze Halo, a tu widzę chyba będzie kaszka z mleczkiem na Legendary w porównaniu do 5 :P Strasznie dziwnie się teraz gra w 30 fps w Halo, jak w slo-mo :)

Opublikowano

Pograłem wczoraj troszkę w Deus Ex'a i chodzi jak złoto. Przynajmniej przez pierwsze pół godziny :)

Opublikowano

Chodzi jak malina i nadal wyglada :)

Hm? Deus nawet w dniu premiery NIE wyglądał :P

Opublikowano

Oczywiście, że wyglądał i dalej robi wrażenie. 

Opublikowano

Wyglądał, nie wyglądał, ważne by brzmiał.

Opublikowano

Brzmi świetnie, a grafika nie razi, więcej nie można oczekiwać po pięcioletniej grze.

Opublikowano

To moje drugie podejście. Mam nadzieję, że tym razem w uda się przejść całość. Klimat wylewa się z ekranu, dubbing i muzyka to najwyższa półka.

Opublikowano

Gra jest zaje.bista, grajcie ku,rwa grajcie1111!!1 Soundtrack rozpier.dala

Opublikowano

Ja mam zamiar przejść na pc przed premierą kontynuacji. Tam mam remastera full hd bo grałem na x360 wcześniej; )

Opublikowano

skate 3 jeszcze nie dodali?

sam testuje dirta 3 i jest wpyyyyte

Opublikowano

Nie dodali.

Skate i tak nie ma sensu odpalać bez możliwości puszczenia własnej muzyki z THPS 2 w tle. :frog:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

bzdurzysz, osty w skacie są lepsze niz z thpsa

Opublikowano

Dla mnie gorsze. Kilka kawałków jest świetnych w każdej z części, ale w S3 ciągle tylko przewijałem, by trafić na jakiś lepszy utwór. OST z Tonego 2 mogę słuchać w całości długimi godzinami. W dużej mierze za jego zasługą nabiłem blisko 100h w S2, w większości na freeskejtowaniu.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nostalgia przemawia :> 

Opublikowano

a w tonym hawku 2 przypadkiem nie dominowała muzyka z gatunku pedal punk i gay rock?

Opublikowano

a w tonym hawku 2 przypadkiem nie dominowała muzyka z gatunku pedal punk i gay rock?

komunistyczny rock

Opublikowano

z nutą anarchistycznego rapu

Opublikowano

Judgment w multi bardzo niegrywalne. W singlu przy wiekszych rozrobach mocno zwalnialo.