Opublikowano 11 stycznia 20169 l W Halo Reach też potprawa płynności jest odczuwalna. Ściągam i sprawdzę jak to chodzi w singlu, może sobie w końcu przejdę solo na Legendary całość Ale widziałem jakąś premierową analizę Halo Reach w BC i dużo pod względem FPS w stosunku do oryginału nie brakowało z tego co pamiętam. Może coś w Firefight pogram EDYTA: Jest jakiś filmik, jednak potrafiło braknąć 5 klatek. Edytowane 11 stycznia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Zapamiętałem Reach jako najtrudniejsze Halo, a tu widzę chyba będzie kaszka z mleczkiem na Legendary w porównaniu do 5 Strasznie dziwnie się teraz gra w 30 fps w Halo, jak w slo-mo
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Pograłem wczoraj troszkę w Deus Ex'a i chodzi jak złoto. Przynajmniej przez pierwsze pół godziny
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Chodzi jak malina i nadal wyglada Hm? Deus nawet w dniu premiery NIE wyglądał
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Brzmi świetnie, a grafika nie razi, więcej nie można oczekiwać po pięcioletniej grze.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l To moje drugie podejście. Mam nadzieję, że tym razem w uda się przejść całość. Klimat wylewa się z ekranu, dubbing i muzyka to najwyższa półka.
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Gra jest zaje.bista, grajcie ku,rwa grajcie1111!!1 Soundtrack rozpier.dala
Opublikowano 17 stycznia 20169 l Ja mam zamiar przejść na pc przed premierą kontynuacji. Tam mam remastera full hd bo grałem na x360 wcześniej; )
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Nie dodali. Skate i tak nie ma sensu odpalać bez możliwości puszczenia własnej muzyki z THPS 2 w tle. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Dla mnie gorsze. Kilka kawałków jest świetnych w każdej z części, ale w S3 ciągle tylko przewijałem, by trafić na jakiś lepszy utwór. OST z Tonego 2 mogę słuchać w całości długimi godzinami. W dużej mierze za jego zasługą nabiłem blisko 100h w S2, w większości na freeskejtowaniu. Edytowane 19 stycznia 20169 l przez Hum
Opublikowano 19 stycznia 20169 l a w tonym hawku 2 przypadkiem nie dominowała muzyka z gatunku pedal punk i gay rock?
Opublikowano 19 stycznia 20169 l a w tonym hawku 2 przypadkiem nie dominowała muzyka z gatunku pedal punk i gay rock? komunistyczny rock
Opublikowano 21 stycznia 20169 l http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-vs-xbox-one-backward-compatibility DF testuje kilkanascie większych tytulów, reach i judgement wg nich prawie, że niegrywalne :>
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Judgment w multi bardzo niegrywalne. W singlu przy wiekszych rozrobach mocno zwalnialo.