Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie singiel gow 3 prawie niegrywalny, szczególnie jak wczesniej ciagle młóciłem w 60fps remaster multi.

wczoraj troche grałem w gow 1 ze wstecznej i nawet w meczach pokazujących 3 kreski połączenia opóźnienie było przynajmniej 0,5s co skutecznie uniemożliwiało efektywną grę

Opublikowano

Nie da sie grac i nie polecam zuzywac tych kodow bo lepiej komus je oddac i nie ogladac tego guwna ktora ma opoznienie w sterowaniu. Input lag co najmniej na poziomie 1000. Znaczy nie wiem ile ale w huy. Zwlaszcza jak sie gra w UE w 60 klaciorach.

Opublikowano (edytowane)

Pograłem w kilka gier z tej nowej listy i tak:

1. Wiedźmin 2 - pierwsza cutscenka na silniku klatkowała, następne pół godziny bezproblemowo (raz chyba coś się z dźwiękiem skaszaniło na chwilkę). Ciekawe jak będzie dalej.

2. Soul Calibur HD - perfekcyjna emulacja

3, Aegis Wings - również tak samo jak w oryginale

EDIT:

Podobno we wstecznej kompatybilności pojawił się na chwilę Tekken Tag Tournament 2 i kilka osób zdążyło pograć. Pewnie pojawi się przy najbliższym updacie bo wycofali. Teraz aby odpalić grę jeżeli komuś udało się ją ściągnąć trzeba konsolę odłączyć od neta.

Edytowane przez Ins
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Teraz każda gra będzie pojawiać się w BC jak będzie zrobiona, więc nie będzie trzeba czekać na wszystkie w jednym rzucie raz w miesiącu.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Dokładnie tak będzie. Musisz tylko odpalić instalację. Powtarzam, bo się naciąłem, wersja PL to tylko ta ściągnięta na polskim regionie.

Opublikowano

Większość gier chodzi dobrze. Jest kilka gier, ktore maja momenty, gdzie trochę zgrzyta ale poza tym jest ok. Z gier, ktore źle chodzą sa tylko: Halo reach, mass effect i gow judgement(chociaż w porównaniu z me i hr dziala super;P)

Opublikowano

ME na PS3 i X360 chodzi bardzo słabo, emulacja pewnie nie ma nic do rzeczy (nie wyobrażam sobie ze może być jeszcze gorzej niż na pastgenach).

Opublikowano (edytowane)

:facepalmz:

Po prostu Ultimate Frajer Edition

No i znowu mam ten sam problem, że nie można autoryzować metody płatności. Czemu tak jest?

Edytowane przez Nemesis