MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów. Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów. Chodzi mi o to, że ja nie mam polskiej wersji xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Aaa, to sprzedaj xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Jest mozliwosc ominiecia dodania karty do konta zeby mozna poierac gry ze strony? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Można dodać paypala, ja nie podpinałem nigdy karty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) Nie znalazłem takiej opcji więc chyba nie. Tylko, że podczas błędu pojawił się komunikat, żeby skorzystać z innej metody płatności - pytanie tylko jakiej? @suteq: ale to z poziomu strony czy poziomu konsoli? Edytowane 24 stycznia 2016 przez Nemesis Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly PL 10 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Poziomu steony. Innej opcji nie pokazuje. Pozostaje tylko zalozenie paypala. Rozumiem z jest bezplatny i tylko przesyla sie kase z konta bankowego i tak to dziala tak? Nie jestem obeznany w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Ja kupuję tylko z poziomu strony, kupowanie przez sklepik jest dla mnie strasznie niewygodne i dłuższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) Tylko aktywacja paypala troche trwa wiec najlepiej juz zalozyc konto. Edytowane 24 stycznia 2016 przez KoBik Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 a propos paypala. chciałem dodać przez konsolę bo z poziomu strony to prędzej bym znalazł złoty pociąg niż tę opcję. nie ma jej tam gdzie powinna być, no nie ma i już. ale do rzeczy, chciałem dodać przez konsolę to jakiś error wyskakiwał. miał ktoś podobny problem? PP nie odpowiada czy coś tam że nie udało się połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 U mnie było podobnie, że wystawca karty odrzucił tę płatność. A ja to już chrzanię, nie chce mi się siedzieć dłużej przy tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Przeza(pipi)iscie!W końcu ukończę sobie Wieśka 2!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 GRaliśmy sobie dzisiaj 3 godziny w jugementa i chodziło ok ja lagów większych niż w gow 3 nie uświadczyłem. Gorzej z samą grą bo jest (pipi)owa. Dobrze że jej kiedyś na premierę nie kupiłem. W co opie 4 osobowym jeszcze da radę przejść ale te hordy co jakiś czas i te wyzwania na gwiazdki... Wolałem GoW 3 . Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Judgement to balas niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Don twierdzi, że lepszy niż jedynka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 lulz xd Judgment to takie typowe 6/10. Można pograć, ale jak nie zagrasz to nic ciekawego nie stracisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 (edytowane) Bo Judgment jest lepszy. Mam Ci bluber przypomnieć, że jak Ci wymieniłem opisowo wszystkie pola na których Judgment > 1 to potrafiłeś napisać tylko tyle, że w sumie trudno żeby gra która wyszła później nie miała lepszego gameplayu, AI, różnorodności itp., czyli de facto przyznałeś mi rację No ale wiadomo, jedynka lepsza bo jedynka i był opad szczeny z grafiką na premierę. Edytowane 24 stycznia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Nie bo to sila multi w jedynce jest a tego brakuje w Judgement bo tam jakies kooperacyjne guwna sa. Nic wiecej. Widac ze te czesc robili polaky. Wyszlo slabo, nikt o tej grze nie pamieta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Tylko, że nikt tu o multi nie pisał Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to oprawa. Bardzo słaba część jak na Gearsy. Jedynke mogę przechodzić o każdej porze dnia i nocy, a po wczorajszym skończeniu Judgementa nie chce już go więcej na oczy widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to grafikę i strzelanie. Cała reszta jest słabsza, włączając w to chujowe etapy z falami wrogów. Jakie to jest strasznie słabe w tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 24 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2016 Jak ktoś ma problemy z paypalem, pamiętajcie, żeby dane rozliczeniowe na xbox i ten z paypala się pokrywały. Inaczej autoryzacja nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to oprawa. Bardzo słaba część jak na Gearsy. Jedynke mogę przechodzić o każdej porze dnia i nocy, a po wczorajszym skończeniu Judgementa nie chce już go więcej na oczy widzieć.Długie to góvno jest? Wczoraj z 2-3h graliśmy i było blisko pawia, ta gra to jest jakaś kpina. W połowie drogi z wagonika nie wysiądę ale blantman, figuś i badzamby, oooszczegam was nasłuchacie się jeszcze. Niech dadzą LEFT 4 DEAD we wstecznej to zobaczycie króla goty coop rozyebundę jakiej konsole od tamtej pory nie zaznały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 Na 5h stynie ten syf, a co do multi to jest multi ale tak spier.dolone, że o jezu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi