Opublikowano 24 stycznia 20169 l Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l W dniu 24.01.2016 o 11:23, MYSZa7 napisał(a): Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów. W dniu 24.01.2016 o 11:23, MYSZa7 napisał(a): Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów. Chodzi mi o to, że ja nie mam polskiej wersji xDDD
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Jest mozliwosc ominiecia dodania karty do konta zeby mozna poierac gry ze strony?
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Nie znalazłem takiej opcji więc chyba nie. Tylko, że podczas błędu pojawił się komunikat, żeby skorzystać z innej metody płatności - pytanie tylko jakiej? @suteq: ale to z poziomu strony czy poziomu konsoli? Edytowane 24 stycznia 20169 l przez Nemesis
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Poziomu steony. Innej opcji nie pokazuje. Pozostaje tylko zalozenie paypala. Rozumiem z jest bezplatny i tylko przesyla sie kase z konta bankowego i tak to dziala tak? Nie jestem obeznany w temacie
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Ja kupuję tylko z poziomu strony, kupowanie przez sklepik jest dla mnie strasznie niewygodne i dłuższe.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Tylko aktywacja paypala troche trwa wiec najlepiej juz zalozyc konto. Edytowane 24 stycznia 20169 l przez KoBik
Opublikowano 24 stycznia 20169 l a propos paypala. chciałem dodać przez konsolę bo z poziomu strony to prędzej bym znalazł złoty pociąg niż tę opcję. nie ma jej tam gdzie powinna być, no nie ma i już. ale do rzeczy, chciałem dodać przez konsolę to jakiś error wyskakiwał. miał ktoś podobny problem? PP nie odpowiada czy coś tam że nie udało się połączyć
Opublikowano 24 stycznia 20169 l U mnie było podobnie, że wystawca karty odrzucił tę płatność. A ja to już chrzanię, nie chce mi się siedzieć dłużej przy tym.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l GRaliśmy sobie dzisiaj 3 godziny w jugementa i chodziło ok ja lagów większych niż w gow 3 nie uświadczyłem. Gorzej z samą grą bo jest (pipi)owa. Dobrze że jej kiedyś na premierę nie kupiłem. W co opie 4 osobowym jeszcze da radę przejść ale te hordy co jakiś czas i te wyzwania na gwiazdki... Wolałem GoW 3 .
Opublikowano 24 stycznia 20169 l lulz xd Judgment to takie typowe 6/10. Można pograć, ale jak nie zagrasz to nic ciekawego nie stracisz.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Bo Judgment jest lepszy. Mam Ci bluber przypomnieć, że jak Ci wymieniłem opisowo wszystkie pola na których Judgment > 1 to potrafiłeś napisać tylko tyle, że w sumie trudno żeby gra która wyszła później nie miała lepszego gameplayu, AI, różnorodności itp., czyli de facto przyznałeś mi rację No ale wiadomo, jedynka lepsza bo jedynka i był opad szczeny z grafiką na premierę. Edytowane 24 stycznia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Nie bo to sila multi w jedynce jest a tego brakuje w Judgement bo tam jakies kooperacyjne guwna sa. Nic wiecej. Widac ze te czesc robili polaky. Wyszlo slabo, nikt o tej grze nie pamieta.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to oprawa. Bardzo słaba część jak na Gearsy. Jedynke mogę przechodzić o każdej porze dnia i nocy, a po wczorajszym skończeniu Judgementa nie chce już go więcej na oczy widzieć.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to grafikę i strzelanie. Cała reszta jest słabsza, włączając w to chujowe etapy z falami wrogów. Jakie to jest strasznie słabe w tej grze.
Opublikowano 24 stycznia 20169 l Jak ktoś ma problemy z paypalem, pamiętajcie, żeby dane rozliczeniowe na xbox i ten z paypala się pokrywały. Inaczej autoryzacja nie przejdzie.
Opublikowano 25 stycznia 20169 l W dniu 24.01.2016 o 20:37, Ins napisał(a): Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to oprawa. Bardzo słaba część jak na Gearsy. Jedynke mogę przechodzić o każdej porze dnia i nocy, a po wczorajszym skończeniu Judgementa nie chce już go więcej na oczy widzieć.Długie to góvno jest? Wczoraj z 2-3h graliśmy i było blisko pawia, ta gra to jest jakaś kpina. W połowie drogi z wagonika nie wysiądę ale blantman, figuś i badzamby, oooszczegam was nasłuchacie się jeszcze. Niech dadzą LEFT 4 DEAD we wstecznej to zobaczycie króla goty coop rozyebundę jakiej konsole od tamtej pory nie zaznały.
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Na 5h stynie ten syf, a co do multi to jest multi ale tak spier.dolone, że o jezu