Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów.

Opublikowano

Czy ja wiem czy frajer? Wiedźmak 2 na 360 to bardzo fajne wydanie, które warto trzymać na półce. No chyba, że nie jara Cię kolekcjonowanie konkretnych tytułów.

Chodzi mi o to, że ja nie mam polskiej wersji xDDD

Opublikowano (edytowane)

Nie znalazłem takiej opcji więc chyba nie. Tylko, że podczas błędu pojawił się komunikat, żeby skorzystać z innej metody płatności - pytanie tylko jakiej?

@suteq: ale to z poziomu strony czy poziomu konsoli?

Edytowane przez Nemesis
Opublikowano

Ja kupuję tylko z poziomu strony, kupowanie przez sklepik jest dla mnie strasznie niewygodne i dłuższe. 

Opublikowano

a propos paypala. chciałem dodać przez konsolę bo z poziomu strony to prędzej bym znalazł złoty pociąg niż tę opcję. nie ma jej tam gdzie powinna być, no nie ma i już. ale do rzeczy, chciałem dodać przez konsolę to jakiś error wyskakiwał. miał ktoś podobny problem? PP nie odpowiada czy coś tam że nie udało się połączyć :dunno:

Opublikowano

GRaliśmy sobie dzisiaj 3 godziny w jugementa i chodziło ok ja lagów większych niż w gow 3 nie uświadczyłem. Gorzej z samą grą bo jest (pipi)owa. Dobrze że jej kiedyś na premierę nie kupiłem. W co opie 4 osobowym jeszcze da radę przejść ale te hordy co jakiś czas i te wyzwania na gwiazdki... Wolałem GoW 3 .

Opublikowano

lulz xd

Judgment to takie typowe 6/10. Można pograć, ale jak nie zagrasz to nic ciekawego nie stracisz. 

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Bo Judgment jest lepszy. Mam Ci bluber przypomnieć, że jak Ci wymieniłem opisowo wszystkie pola na których Judgment > 1 to potrafiłeś napisać tylko tyle, że w sumie trudno żeby gra która wyszła później nie miała lepszego gameplayu, AI, różnorodności itp., czyli de facto przyznałeś mi rację  :reggie:

No ale wiadomo, jedynka lepsza bo jedynka i był opad szczeny z grafiką na premierę.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to oprawa. Bardzo słaba część jak na Gearsy. Jedynke mogę przechodzić o każdej porze dnia i nocy, a po wczorajszym skończeniu Judgementa nie chce już go więcej na oczy widzieć.

Opublikowano

Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to grafikę i strzelanie. Cała reszta jest słabsza, włączając w to chujowe etapy z falami wrogów. Jakie to jest strasznie słabe w tej grze. 

Opublikowano

Jedyne co Judgement ma lepsze od jedynki to oprawa. Bardzo słaba część jak na Gearsy. Jedynke mogę przechodzić o każdej porze dnia i nocy, a po wczorajszym skończeniu Judgementa nie chce już go więcej na oczy widzieć.

Długie to góvno jest? Wczoraj z 2-3h graliśmy i było blisko pawia, ta gra to jest jakaś kpina. W połowie drogi z wagonika nie wysiądę ale blantman, figuś i badzamby, oooszczegam was nasłuchacie się jeszcze.

Niech dadzą LEFT 4 DEAD we wstecznej to zobaczycie króla goty coop rozyebundę jakiej konsole od tamtej pory nie zaznały.

Opublikowano

Na 5h stynie ten syf, a co do multi to jest multi ale tak spier.dolone, że o jezu