Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest napisane.

obie formy akutalnie są poprawne

Jak sie ma edycja Prepare to Die do zwyklej Soulsow w BC? Beda DLC czy tylko podstawka?

W sensie pytasz o tę dodawaną do DkS III jedynke soulsów? Pewnie podstawka.

Opublikowano

Kamery w laptopach pewnie jeszcze taśmą zaklejają ;)

Poczytaj sobie o telewizorach Samsunga :)

nie wiem jak dla was, ale dla mnie nie ma to sensu, ze gry na xone mozna sciagac po prostu, a do gier z 360 trzeba podpiac karte, czemu niby to ma sluzyc? Po prostu ten pomysl nie ma zadnego uzasadnienia.

Opublikowano

Mam dziwny problem. Według dasha z 360tki jestem cały czas offline (XB1 jest online), a gdy próbuje się zalogować do XBL wyskakuje mi "Połączenie z usługą Xbox Live zostało utracone. Zaloguj się ponownie". Wywalić profil i zrecoverować go jeszcze raz ?

Opublikowano

Ja zazwyczaj widzę u ciebie status w Xbox One zalogowany na dwóch urządzeniach czy cos w tym stylu

Próbujesz zalogować sie na x360 czy x1? Moze chodzi o to ze nie możesz być zalogowany na dwóch urządzeniach naraz ? Ale z drugiej strony wyklucza to ten status co zawsze widzę przy twoim nicku

Opublikowano (edytowane)

Dwa urządzenia oznaczają, że jestem zalogowany na X1 i mam odpaloną apkę xboxa na Windows 10. 

Próbuję się zalogować na dashu z 360tki. Jak coś to wyłączyłem apkę i to samo. Wcześniej wszystko było ok.

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Ale tutaj mowa o wstecznej kompatybilności, right ? Loguje się na X1, odpalam sobie np. Condemned. Na dashu z X1 jestem onlajn, na dashu z X360 jestem oflajn. Wcześniej nie było z tym problemu, a od kilku dni non stop nie mogę się połączyć i np. pograć po sieci w Gearsy.

Opublikowano

(pipi)a, myślałem ze na konsoli x360 nie możesz sie zalogować xD hmm wczoraj jak odpalałem gre we wstecznej to chodziło wszystko elegancko, jak wrócę do domu to sprawdzę

Opublikowano

Jakbyś ruszył dupę zamiast pół godziny debatować "- szotgan? nje siekierka jednak, hmm dobra niech będą pizdolety" to bym może dzisiaj nie chodził okrakiem!