Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oprócz Joe Danger to same szroty :/  Doczekam sie BC dla Catherine, Ninja Gaiden 2 i 3, Blue Dragon, Lost Odyssey czy El Shaddai? Nie sondzę :sorry:

Nie prosciej kupić 360 za 300zł i to ograć?

Opublikowano

Ja chce eternal sonata, dynasty warriors, warriors orochi, Dead or alive extreme, Virtua Fighter, Unreal Tournament 3, Transformersy, Tomb raider Anniversary/legend/Underworld, Soul Calibur, Shanki, Serious Samy, Saints Row, Resident Evil, Agarest War/Zero, Prince of Persia, Phantom Breaker, Persona 4, Onechanbara, Ninja Gaiden, Ninety Nine nights, Ninja Blade, Metal Gear Solid, Lost Planet, Lollipop Chainsaw, Kingdom of Amalur:reckoning, Guilty Gear, Far Cry, Crysis, F.E.A.R., End of Eternity, Dragon Ball, Divinity, Dead Rising, Catherine, Castlevania, Burnout revenge, Brutal legend, BlazBlue, Bionic COmmando, Beowulf, Alice:madness returns, batmany, assassiny, FInal fantasy, fable, injustice, Bayonetta, Resonance of Fate, Blue Dragon, Last remnant... mógłbym tak jeszcze długo wymieniać. Ciekawe czy chociaż części się doczekam.

Opublikowano

Chłopak przespał cała poprzednią generacje :obama: i zamiast kupić 360 za grosze to kupił xbona xD

Opublikowano (edytowane)

Prawda jest taka że hiciory do wstecznej trafiają rzadko, gdzie jest chociażby takie Red dead redemption, ME2 czy Skate 3?
Wszystkie najlepsze gry zatrzymali wydawcy z jakiegoś durnego powodu.

Kupić 360'ke i ograć a nie czekać na ochłapy.

Edytowane przez Krizz
Opublikowano (edytowane)

Red Dead Redemption raczej prędzej czy później będzie skoro już się wysypało jakiś czas temu. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

Read Dead podobno jutro będzie we wstecznej <wierzę>

Ej no New Vegas spoko, bierę. W ogóle fpytke jest już całkiem ta lista, mnie tam z klasyków brakuje do ogrania tylko Lost Odyssey, Blue Dragon i Read Dead właśnie. Myślę, że wszystkie 3 kiedyś tam wyjdą (o RD.R kiedyś już były przecieki).

Edytowane przez froncz piotrewski
Opublikowano

Patrz: post blubera.

Spora ta lista z excela.

Pewnie liczy ze kazda z tych gier trafi do cebula with gold xd

Nie no bez kitu lepiej kupic 360 za grosze.

Opublikowano

Oprócz Joe Danger to same szroty :/  Doczekam sie BC dla Catherine, Ninja Gaiden 2 i 3, Blue Dragon, Lost Odyssey czy El Shaddai? Nie sondzę :sorry:

Nie prosciej kupić 360 za 300zł i to ograć?

360-tki pozbyłem się już dawno i nie chcę do tego wracać...

Opublikowano

No ale jaki sens kupowania 7gena, jak za rogiem sony chce wypuścić 8.5gen, ms 8.8gen i nintendo 9gen.

czy na 8,5 gen zagrasz w gry w ktore chcesz zagrac? lol 

Opublikowano

kupOwać.

Kompatybilność wsteczna jest mocno taka-sobie, MS chwali się że ją ma, no ale nie działa ona jak na 360tcę.

Jak chce się komfortowo ograć bibliotekę X360 to trzeba kupić tą konsolę i tyle 
:dog: