Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie BC fajna sprawa, mogę sobie w Dark Souls czy cośtam pograć na X1 jak mi się zachce, ale tak jak bluber mówi, poważna opcja to tylko normalny Xbox 360.

raczej PC, bo na konsolach to pokaz slajdów i (pipi)zka na ekranie

Opublikowano

A ja gram w Wiedźmina 2 w BC i jestem w pełni zadowolony. Na cholerę mam teraz płacić parę setek za 360 skoro mogę mieć prawie identyczną jakość na One. Prawda jest taka, że niewypałem jest tylko Halo: Reach i Judgement. 

Gość suteq
Opublikowano

NUyttbn.gif?noredirect

Akurat wbiję ostatnie osiągnięcie w Wieśku i będę gotowy na calakowanie RDR. 

Gość _Be_
Opublikowano

O będzie można dobić brakujące acziki w tym zglichowanym multi hehe.

No to bierę na Allegro wersję GOTY za 76 zł + wysyłka. Chyba że pojawi się w piątek na Marketplace pakiet GOTY w sensownej cenie. To tylko kilka dni...

Dodatki napewno też bedą w promocji. 

Opublikowano

fajnie się patrzy na wasze podniety i bonery. ograłem wszystko pięknie zaraz na premierę łącznie z dodatkami i trochę wam zazdroszczę teraz obcowania z grą, dla wielu po raz pierwszy. skoro jedynka wskakuje do BC to sequel potwierdzony :Coolface: miłego strzelania kałboje smileys-cowboy-627296.gif

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Myślę, że tutaj kazdy będzie grał po raz kolejny Colin, a nie po raz pierwszy. Fajnie sobie odświeżyć najlepszą grę poprzedniej generacji. 

Ja celuję w calaka chociaż wiem, że to będzie trudne. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

calak/platyna wcale nie byl specjalnie trudny, pameitam tylko, ze na ps3 sporo musialem farmic jedna wioske, żeby lvl wbijać, w końcu wpadłem w taki rytm, że coraz szybciej czyściłem miejscówkę :dunno: 

ja na 90% kupię cyfrówkę, starczy mi podstawka na płycie na PS3, a w cyfrze może uda się kupić też nigdy przeze mnie nie ograny UN :obama: