Opublikowano 6 lipca 20168 l Z tego co czytałem, to edycja GOTY jest we wstecznej więc muszą być wszystkie dodatki. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Opublikowano 6 lipca 20168 l Dobra gra? O czym jest? To symulator kowboja? Czy raczej takie gta na dzikim zachodzie? Kupiłem.za 24zl bo 8 wchodzi a jak na gre, o której pierwszy raz słyszę mega hype. Gra yebanej generacji, kto nie zagra ten chuy Edytowane 6 lipca 20168 l przez hav7n
Opublikowano 8 lipca 20168 l RDR już działa Wczoraj ściągnąłem go dzięki temu, że ktoś tam go "followował", ale nie chciało się odpalić. No ale teraz kliknąłem i już siędzę w menusach
Opublikowano 8 lipca 20168 l dodatki online do rdr za free DLC Myths and Mavericks Legends and Killers Pack Liars and Cheaters Pack Zestaw misji Outlaws to the End Co-op Pack Hunting and Trading Pack https://marketplace.xbox.com/pl-PL/Product/Red-Dead-Redemption/66acd000-77fe-1000-9115-d8025454082b?DownloadType=GameAddon&noSplash=1
Opublikowano 8 lipca 20168 l wiadomo czy fallout 3 ze marketplace będzie w pl ? (albo jako kod do fallouta 4 )
Opublikowano 8 lipca 20168 l Po angielsku będzie. Po polsku będzie tylko płytka z polskiej dystrybucji.
Opublikowano 8 lipca 20168 l Nieprawda. Mam polską wersję F3 a ściągnęła sie eng. Konto USA ale dash miałem pl.
Opublikowano 9 lipca 20168 l pobrało wam bez problemów rdr? u mnie pasek zatrzymał się na 59% przy uwaga: ponad 30gb pobranych danych wtf?
Opublikowano 9 lipca 20168 l Tak, ściągnęło się tyle danych, ile powinno (koło 7,5 GB). Może spróbuj włączyć na nowo pobieranie.
Opublikowano 9 lipca 20168 l Porównanie RDR i Undead Nightmare na X1 i X360: Nie było tutaj wrzucane, w każdym razie RDR i UN chodzą sporo lepiej na X1
Opublikowano 9 lipca 20168 l chyba trzeba to przejść jeszcze raz, bo wersją na PS3 to tylko sobie niesmak zrobiłem
Opublikowano 9 lipca 20168 l Tak, ściągnęło się tyle danych, ile powinno (koło 7,5 GB). Może spróbuj włączyć na nowo pobieranie. anulowałem pobieranie, profilaktycznie hard reset i yesss..... pobrało bez problemów gra wciąż
Opublikowano 9 lipca 20168 l Jak kupilem RDR w pudelku po francusku a gra na x360 byla po angielsku to na x1 bede mial angielski? Edytowane 9 lipca 20168 l przez BuRRRza
Opublikowano 10 lipca 20168 l pobrało wam bez problemów rdr? u mnie pasek zatrzymał się na 59% przy uwaga: ponad 30gb pobranych danych wtf? U mnie rdr nie chciało się pobierać, gdy włączona była jakakolwiek inna gra czy aplikacja. Do tego kafelek był cały czas czarny, brakowało przy nim nazwy oraz na czas pobierania był w zakładce aplikacji, a nie gier.Po ściągnięciu wszystko wróciło do normy. Edytowane 10 lipca 20168 l przez Hum
Opublikowano 10 lipca 20168 l Kupiłbym jakbym właśnie nie zaczynał Wieśka 3, który pochłania cały wolny czas
Opublikowano 10 lipca 20168 l Kupiłbym jakbym właśnie nie zaczynał Wieśka 3, który pochłania cały wolny czas Kup sobie, będzie na potem
Opublikowano 10 lipca 20168 l Dałem radę nie włączyć Steama na tegorocznym Summer Sale, więc jednemu RDR też dam radę się oprzeć .
Opublikowano 10 lipca 20168 l Nie można kupić RDR za pieniądze z konta? Tylko karta? Edytowane 10 lipca 20168 l przez maciekk
Opublikowano 10 lipca 20168 l Ja nie mogę dla tego pytam. W opcjach płatności jest tylko karta. Dziwne rzeczy się ostatnio dzieją.