Opublikowano 16 sierpnia 20168 l w żadną, przecież XO nie odpala gier z pierwszego xboxa Koleżko nie kłam. Edytowane 16 sierpnia 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Noooo. I to jest dobra pozycja wyjściowa. Jeszcze tylko parę dobrych exclusivów na 2017 i zakup będzie można uznać za wielce udany ;]
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Beyond Good & Evil HD to nie jest gra z pierwszego xboxa M jak chcesz w te gry pograć to musisz kupić albo pierwszego x'a albo 360 bo ta odpala część gier (te wymienione chyba wszystkie).
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l licze, ze w najblizszym okresie 5 lat zagram w te wyzej wymienione gry na XboxOne. Mam przecież jeszcze do obcykania japonska biblioteczke gier na PSXa oraz 3DSA. Skąd ja wy)(upce kase na to wszystko?
Opublikowano 16 sierpnia 20168 l Ty serio piszesz o grach z pierwszego X'a na Xone? Nie doczekasz się.
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l Call of Duty 2 we wstecznej kompatybilnosci! Ktos sie orientuje czy serwery online dzialaja?
Opublikowano 23 sierpnia 20168 l A cod2 na x360 miał multi? Ktoś pisał, ze nie ale nie wierzę we wszystko co piszą w Internecie.
Opublikowano 25 sierpnia 20168 l Aż się zajarałem a nigdy nie miałem przyjemności ograć. Jak znajdę w dobrej cenie to sprawdze.
Opublikowano 30 sierpnia 20168 l Pojawiła mi się Forza Horizon do zainstalowania (miałem zakupioną już wcześniej), więc zapewne można już grać EDIT: Znalazłem potwierdzenie Edytowane 30 sierpnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 1 września 20168 l Tylko na systemach Segi to nie dziwne, że nie wypłynęła. Szkoda, ze schodzi z Marketplace. Jednak wiele gierek już uszło i można je dodać z historii zakupów. Ja kupiłem na jakiejś wyprzedaży. Bardzo fajna gierka i super zremasterowana. Aż miło patrzeć.
Opublikowano 8 września 20168 l https://twitter.com/majornelson/status/773913936177532928 Edytowane 8 września 20168 l przez Ins
Opublikowano 10 września 20168 l Test Bayonetty we wstecznej: Bayo na Xone jest teraz najlepszą wersją gry, wyeliminowano tearing. Czasem jest jakiś bug z randomowym dodatkowym dropem, ale update OS, który jest teraz w preview eliminuje ten problem. Edytowane 10 września 20168 l przez DonSterydo