Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działa tylko z pierwszej płyty.

Szkoda. 

Jak coś to w ściągniętej wersji LO jest do wyboru japoński dubbing z angielskimi podpisami. Nie przypominam sobie bym miał taką opcję jak grałem na 360tce.

Opublikowano

No to chyba mnie po prostu pamięć zawodzi. Tak czy inaczej pograłem chwilkę po dżapańsku i chyba wrócę do anglika bo z tego co pamiętam był bardzo dobry. No i lip sync jest pod angielskie głosy.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Kolejna świetna konwersja w BC. LO na Xone chodzi bez tearingu, a w problematycznych momentach gdzie były największe spadki na X360 na Xone potrafi chodzić lepiej o 10 do 15 fps. Do tego loadingi są dużo szybsze:

Gość DonSterydo
Opublikowano

W sklepiku na Xone jest specjalna zakładka z grami we wstecznej, więc wystarczy wejść do sklepiku i zobaczyć jakie gry są dostępne.

Nie dziękujcie ;)

Opublikowano (edytowane)

Tylko użytkownikowi TrueGrand chodziło o listę przyszłych/planowanych tytułów we wstecznej kompatybilności, a od dłuższego czasu Microsoft nie udziela takich informacji. Czasami jedynie Spencer albo któryś z deweloperów danego studia wrzuca niewiążące sugestie na Twitterze.

Edytowane przez Vexilium
Opublikowano (edytowane)

Z tymi sugestiami to bym uważał ;) Rok temu zapowiadali Burnout Paradise, kupiłem praktycznie z miejsca.

Mamy prawie 2017 rok, a gry we wstecznej nie widać :)

Edytowane przez grykom
Gość DonSterydo
Opublikowano

Dlatego już nie podają informacji o grach nad jakimi pracują. Widać, że teraz cedzą każdą pozycję aby jak najlepiej chodziła, a jak z jakąś jest większy problem, bo to jednak emulacja, to pewnie rezygnują.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Gdy zapowiedziano BC nikt nie przypuszczał, że po roku emulator będzie tak dopracowany, że gry będą chodzić lepiej niż na X360. Ciekawe czy kiedyś ujawnią jak to działa.