Gość DonSterydo Opublikowano 17 października 2016 Opublikowano 17 października 2016 Bez wrzucania takich gier do cyfrowej dystrybucji nie miałoby to większego sensu. Słaba dostępność gier i trzeba szukać po jakiś aukcjach. Po tylu latach pewnie dodatkowe problemy z licencjami. Jeśli nawet będzie to pewnie na bardzo małą skalę. Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Dobra Panowie mam pytanko , jako że wybuchło mi ps3 mam zamiar łyknąć Xone S głównie ze względu na wsteczną kompatybilność bo exy będą ogrywane na PC , teraz pytanie czy choć trochę chodzą lepiej gry w wstecznej kompatybilności i xbox posiada coś takiego jak chmura? Czyli ogrywane gry na xone będą miały save-y z x360? Myślałem też o kupnie x360(używki ~60euro) ale lepszym wyjściem wydaje mi się kupno slima na gwarancji. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Jak miałeś X360 i ładowałeś zapisy do chmury, to będziesz je miał na Xone. Jeżeli chodzi o działanie gier we wstecznej, to teraz wszystkie nowe gry chodzą tak samo dobrze albo lepiej niż na X360. Wiele gier z pierwszych rzutów miało także patche poprawiające działanie. 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Pytanie Nooba, To działa z płyty czy trzeba sciagnac gre z MP? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Było pisane 50 razy. Wkładasz nośnik który jest jakby sprawdzeniem licencji na grę i płyta sama jest konieczna do odpalenia. Sama jednak gra zciąga się w całości z MP. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Płyta działa jak klucz licencyjny. Jest obecna w napędzie tylko po to, żeby zautoryzować granie na danej konsoli. Cała gierka ściąga się ze sklepu MS automatycznie. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Szanuj markę a będzie Ci dane, bracie. Forzy Horizon wreszcie się doczekaliśmy, a już traciłem nadzieję. Gdzieśtam jeszcze chyba można głosować, to polecam swój głos na gierki z serii NG przeznaczyć. Teraz dopiero przeczytalem tego posta Dzieki za info bo nie wiedzialem nawet o tym, prosze wszystkich o glos co? https://xbox.uservoice.com/forums/298503-backwards-compatibility?query=ninja%20gaiden Ninja Gaiden na padzie XO? Jeszcze jak. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 O dobra strona, dałem głos na NG2 i na Rage(niesamowity klimat postapo a'la Mad Max), a także na pierwszego Test Drive Unlimited(jak w to się grało na PCcie ) oraz na coś mniej znanego, czyli Divinity II: Ego Draconis, jednego z mych ulubionych RPGów ówczesnego okresu, też na PCcie grałem, nie wiem jak wypadał na konsoli, ale nawet jakby był gdzieś uproszczony, to zcalakowałbym z szacunku dla dobrych chwil spędzonych dawniej. No i rzecz jasna głosy poszły też na Dragon's Dogma i Blue Dragon. W ogóle jakaś połowa powyższych to jako-tako konsolowe exy i IMO MS powinien właśnie w nie celować w nowych update'ach. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 BD już robią, nie trzeba głosować. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Zresztą brakuje masę gier nawet tych flagowych. Crackdowny by się przydały, cell shading się prawie nie postarzał. Mam nadzieję, że usługa się rozwinie zanim zakupie swojego Xbona. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 Crackdowny bankowo beda przy premierze 3 (a kiedy ta bedzie to juz nei wiadomo ) Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 18 października 2016 Opublikowano 18 października 2016 (edytowane) @Don coś gdzieś czytałem, bodajże tweeta "Robimy" i nic poza tym, więc niczego nie byłem pewien, czy wciąż im się chce itd. Oddałem dodatkowo głosy na: Too Human, Infinite Undiscovery, Castlevanie LoS(mam platynę, walnąłbym i calaka), Fable Anniversary(dziwne, że 2 i 3 jest, a jedynki nie ma), Vesperię, Eternal Sonatę i SO: The Last Hope + MPayne 3, LA Noire i inne porządne/nieznane gry, bo jak widzę, że najwięcej głosów ma Black Ops 2, to mnie skręca. A teraz- powrót do życia... Edytowane 18 października 2016 przez gkihdghdhj Cytuj
funditto 657 Opublikowano 19 października 2016 Opublikowano 19 października 2016 Mniej więcej co ile dni pojawiają się nowe tytuły we wstecznej ? Jest jakaś reguła ? Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Co miesiąc są nowe tytuły Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 swietna sprawa z orange boxem dobrze ze kiedys kupilem cyfroweczke, sciagam Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Testował ktoś Red Dead Redemption na xone ? Znalazłem w fajnej cenie (3 dyszki) i mam zamiar jutro kupić. Dodam jeszcze że jeszcze nigdy w to nie grałem, ale chyba warto sądząc po ocenach i komentarzach Cytuj
Gość suteq Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 Ja skończyłem ponownie we wstecznej. Wszystko śmiga zayebiście. Jak nie grałeś to koniecznie. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 20 października 2016 Opublikowano 20 października 2016 nigdy nie grał w rdr - gdzieś Ty się uchował Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 No to będzie trzeba kupić killera za jakiś czas. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Kurna mają co dodawać do GWG a takie kupska dodają Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Monkey Island to Ty szanuj! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi