Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super sprawa bo trojki nie ogralem, moze w koncu sie za to zabiore tylko przydalo by sie skonczyc ponownie jedynke i dwojke zeby mozna bylo importowac sobie postac 

Opublikowano (edytowane)

Wszystko fajnie, tylko do Mass Effect 3 nie jest załączona przepustka sieciowa, a co za tym idzie nie można zagrać w multi  :down: Chodzi o wersję z EA Access...

EDIT: Wystarczyło zmienić język konsoli na angielski i potem w grze mogłem "nabyć" online pass za darmo :)

Edytowane przez Vexilium
Opublikowano

Jedyneczke lata temu kupiłem cyfroweczke, jak pozniej odpalę konsole to ściągam resztę :banderas: teraz tylko czas znaleźć na ogranie trzech części

Opublikowano

Bez DLC nie ma sensu grać. No trudno, skończyłem 2 i 3 milion razy, trójkę tylko raz, a trójkę mam na WiiU gdzie DLC są. Więc chrzanić to, ogram sibie trójkę na WiiU

Opublikowano

Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam.

Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem.

Opublikowano (edytowane)

Zastanawiam się jak to będzie z dwójką - na płycie mam polską wersję, ciekawe jaka by mi się pobrała na XO. 

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam.Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem.

Są najważniejsze

Opublikowano

Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam.Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem.

Są najważniejsze

Jest cytadela? To najważniejsze dlc do me 3 i bez niego nie ma po co trylogii kończyć.

Opublikowano

Heh, teraz doczytałem, że wyszła ta Cytadela, myślałem, że Omega jest ostatnia. Cóż, mam nadzieję, że jednak jakiś super deal na te dlc będzie, bo recenzje Cytadeli zachęcające

Opublikowano

Trylogia Mass Effect we wstecznej to jednoczesnie najlepsza i najgorsza wiadomosc. Juz dzisiaj wieczorem zaczynam po raz setny. Gorzej, ze znowu backlog sie bedzie powiekszal. 

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wczoraj rzuciłem okien na Twitcha sobie przypomnieć Efekty Masy i o ile ME3 prezentuje się nadal całkiem zgrabnie to ME1 drewno totalne :P Warto sobie czasem uświadomić dlaczego lepiej grać w okolicach premiery ;) Dobrze, że wszystko już ograne.