Opublikowano 7 listopada 20168 l super sprawa bo trojki nie ogralem, moze w koncu sie za to zabiore tylko przydalo by sie skonczyc ponownie jedynke i dwojke zeby mozna bylo importowac sobie postac
Opublikowano 7 listopada 20168 l Liczyłem na remastera bo chciałem ponownie 4 k achievementow z dodatkami zdobyć a tak nawet jak wrócę kiedyś do me1-3 to raczej na originie kupie. Aby zrobić sobie własnego remastera po wersji z x360;)
Opublikowano 7 listopada 20168 l Chyba nie będzie żadnych problemów z importem save'a pomiędzy częściami. A swoją drogą-
Opublikowano 7 listopada 20168 l Wszystko fajnie, tylko do Mass Effect 3 nie jest załączona przepustka sieciowa, a co za tym idzie nie można zagrać w multi Chodzi o wersję z EA Access... EDIT: Wystarczyło zmienić język konsoli na angielski i potem w grze mogłem "nabyć" online pass za darmo Edytowane 7 listopada 20168 l przez Vexilium
Opublikowano 7 listopada 20168 l Szkoda ze nie ma opcji kupna cyfrówki no nic bedzie trzeba za pudełkiem się rozglądnąć
Opublikowano 7 listopada 20168 l Chyba wszystkie gry beda w EA Access Edytowane 7 listopada 20168 l przez hav7n
Opublikowano 7 listopada 20168 l Jedyneczke lata temu kupiłem cyfroweczke, jak pozniej odpalę konsole to ściągam resztę teraz tylko czas znaleźć na ogranie trzech części
Opublikowano 7 listopada 20168 l online pass xD już zapomniałem o tym rakowym rozwiązaniu z lat 2011-2012
Opublikowano 7 listopada 20168 l Z ciekawości sprawdziłem bo na psn sa bardzo drogie na xboxie to samo łączna koszt wszystkich fabularnych dodatków to prawie 200 zł
Opublikowano 7 listopada 20168 l Bez DLC nie ma sensu grać. No trudno, skończyłem 2 i 3 milion razy, trójkę tylko raz, a trójkę mam na WiiU gdzie DLC są. Więc chrzanić to, ogram sibie trójkę na WiiU
Opublikowano 7 listopada 20168 l Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam. Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Zastanawiam się jak to będzie z dwójką - na płycie mam polską wersję, ciekawe jaka by mi się pobrała na XO. Edytowane 7 listopada 20168 l przez Hum
Opublikowano 7 listopada 20168 l Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam.Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem. Są najważniejsze
Opublikowano 7 listopada 20168 l No i ME2 jest z polskim dubbingiem <rzyg> Usuwam, zmieniam region na UK i ściągam jeszcze raz. Jak nie pomoże to sprawdzę US.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam.Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem.Są najważniejsze Jest cytadela? To najważniejsze dlc do me 3 i bez niego nie ma po co trylogii kończyć.
Opublikowano 7 listopada 20168 l Heh, teraz doczytałem, że wyszła ta Cytadela, myślałem, że Omega jest ostatnia. Cóż, mam nadzieję, że jednak jakiś super deal na te dlc będzie, bo recenzje Cytadeli zachęcające
Opublikowano 7 listopada 20168 l Jakby kogoś to interesowało to wystarczy zmienić region na UK przed ściągnięciem by mieć ME2 po angielsku Edytowane 7 listopada 20168 l przez Ins
Opublikowano 7 listopada 20168 l Elegancko. Nigdy nie ogralem zadnej czesci ME a tu taka niespodzianka, w dodatku dostepne jeszcze w EAA Edytowane 7 listopada 20168 l przez Koleś88
Opublikowano 8 listopada 20168 l Trylogia Mass Effect we wstecznej to jednoczesnie najlepsza i najgorsza wiadomosc. Juz dzisiaj wieczorem zaczynam po raz setny. Gorzej, ze znowu backlog sie bedzie powiekszal.
Opublikowano 8 listopada 20168 l Wczoraj rzuciłem okien na Twitcha sobie przypomnieć Efekty Masy i o ile ME3 prezentuje się nadal całkiem zgrabnie to ME1 drewno totalne Warto sobie czasem uświadomić dlaczego lepiej grać w okolicach premiery Dobrze, że wszystko już ograne.