kubson 3 189 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 super sprawa bo trojki nie ogralem, moze w koncu sie za to zabiore tylko przydalo by sie skonczyc ponownie jedynke i dwojke zeby mozna bylo importowac sobie postac Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Liczyłem na remastera bo chciałem ponownie 4 k achievementow z dodatkami zdobyć a tak nawet jak wrócę kiedyś do me1-3 to raczej na originie kupie. Aby zrobić sobie własnego remastera po wersji z x360;) Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Chyba nie będzie żadnych problemów z importem save'a pomiędzy częściami. A swoją drogą- Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Wszystko fajnie, tylko do Mass Effect 3 nie jest załączona przepustka sieciowa, a co za tym idzie nie można zagrać w multi Chodzi o wersję z EA Access... EDIT: Wystarczyło zmienić język konsoli na angielski i potem w grze mogłem "nabyć" online pass za darmo Edytowane 7 Listopada 2016 przez Vexilium Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Szkoda ze nie ma opcji kupna cyfrówki no nic bedzie trzeba za pudełkiem się rozglądnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Chyba wszystkie gry beda w EA Access Edytowane 7 Listopada 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Link ? Było by super Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Już są wszystkie 3 części w EAA. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Jedyneczke lata temu kupiłem cyfroweczke, jak pozniej odpalę konsole to ściągam resztę teraz tylko czas znaleźć na ogranie trzech części Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 online pass xD już zapomniałem o tym rakowym rozwiązaniu z lat 2011-2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Kojarzy ktoś ile wszystkie DLC kosztują? Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Z ciekawości sprawdziłem bo na psn sa bardzo drogie na xboxie to samo łączna koszt wszystkich fabularnych dodatków to prawie 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 ale są czasem promki i wychodzi koło 60-80zł za całość Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 O (pipi)idens już zassysam Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Bez DLC nie ma sensu grać. No trudno, skończyłem 2 i 3 milion razy, trójkę tylko raz, a trójkę mam na WiiU gdzie DLC są. Więc chrzanić to, ogram sibie trójkę na WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam. Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Zastanawiam się jak to będzie z dwójką - na płycie mam polską wersję, ciekawe jaka by mi się pobrała na XO. Edytowane 7 Listopada 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam.Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem. Są najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 No i ME2 jest z polskim dubbingiem <rzyg> Usuwam, zmieniam region na UK i ściągam jeszcze raz. Jak nie pomoże to sprawdzę US. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Na Wii U chyba nie ma wszystkich DLC do ME3 z tego co pamiętam.Pościagane już wszystkie części. Teraz trzeba pościagać dodatkową zawartość i sprawdzić czy przypadkiem druga część nie jest z polskim dubbingiem.Są najważniejsze Jest cytadela? To najważniejsze dlc do me 3 i bez niego nie ma po co trylogii kończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Heh, teraz doczytałem, że wyszła ta Cytadela, myślałem, że Omega jest ostatnia. Cóż, mam nadzieję, że jednak jakiś super deal na te dlc będzie, bo recenzje Cytadeli zachęcające Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Jakby kogoś to interesowało to wystarczy zmienić region na UK przed ściągnięciem by mieć ME2 po angielsku Edytowane 7 Listopada 2016 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 (edytowane) Elegancko. Nigdy nie ogralem zadnej czesci ME a tu taka niespodzianka, w dodatku dostepne jeszcze w EAA Edytowane 7 Listopada 2016 przez Koleś88 Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Trylogia Mass Effect we wstecznej to jednoczesnie najlepsza i najgorsza wiadomosc. Juz dzisiaj wieczorem zaczynam po raz setny. Gorzej, ze znowu backlog sie bedzie powiekszal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Wczoraj rzuciłem okien na Twitcha sobie przypomnieć Efekty Masy i o ile ME3 prezentuje się nadal całkiem zgrabnie to ME1 drewno totalne Warto sobie czasem uświadomić dlaczego lepiej grać w okolicach premiery Dobrze, że wszystko już ograne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi