raven_raven 12 013 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 No chyba, że nie ogrywałeś niczego innego z tego gatunku, to nie masz porównania i wciąż można śmigać. Chyba. W każdym razie w rimejki/remastery trylogii nie wierzyłem właśnie przez ME1, bo ta gra jest tak drewniana na płaszczyźnie gameplayu, że aby to było strawne w dzisiejszych czasach musieliby ostro nad tym przysiąść. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 8 listopada 2016 Autor Opublikowano 8 listopada 2016 Grałem w ME1 na premierę (we wstecznej kompatybilności: ) i jedyne co mnie drażniło oprócz spadków FPS to ten ziarnisty filtr który na szczęście dało radę wyłączyć, jeżeli gra ma w sobie to coś co przyciąga to nawet drewniana mechanika nie przeszkadza Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Nawet jeżeli komuś nie podejdzie jedynka, to proponuje, aby się nie zniechęcać i dać szansę dwójce, która jak wiadomo jest znacznie mniejszym drewnem. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Jak dlugie sa te gry, mniej wiecej? Ile zajmuje przejscie kazdej? W 20h (czesc) ogarne? Pytam bo troche gierek lezy nie ruszonych i nie wiem znajde czas na 100h ME. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Z tego co pamiętam, to ok 20h powinno starczyć na przejście samego wątku głównego, ale licz się z tym, że będziesz chciał najpierw porobić poboczne misje przed końcem gry, zwłaszcza w drugiej i trzeciej części. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Mass Effect Main Story 17 Hours Mass Effect 2 Main Story 24½ Hours Mass Effect 3 Main Story 24 Hours tak internety mówią Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Dla mnie wychodziło coś po 35-40h na cześć, ale starałem się ściany lizać, do tego oczywiście doszły niektóre DLC. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Jedynka jest krótsza, w 20h spokojnie można ogarnąć główny wątek i parę questów pobocznych, dyskutując z każdym na każdy temat. Cytuj
Mustang 1 742 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Ale jedynka mniej motywuje dziś do grania, bo jest już mocno przestarzała. W 2 i 3 na pewno miałem więcej niż te 24 podane, a nie bawiłem się w calaki. Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Co do ME2 można nabyć za darmo przez grę Cerberus Network z pomniejszymi DLC (choć jest tam także Zaeed wraz z misją lojalnościową). Wszystkie te dodatki pojawiły mi się potem w sekcji Do Instalacji w opcjach gry. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 listopada 2016 Opublikowano 8 listopada 2016 Guardian Heroes i Operation Flashpoint Red River w BC. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Porównanie Blue Dragon na X360 i Xone. Duża różnica na korzyść Xone, standardowo v-sync + dużo lepszy framerate: Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 zayebista sprawa, ze od pewnego czasu w BC gierki dostaja boosta, ciekawe czy na scorpio bedzie jeszcze lepiej bo, ze bedzie tez miec wsteczna juz zapowiedzieli Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) Ja tylko ciekaw jestem kiedy zapowiedzą wsteczną kompatybliność z pierwszym klockiem. Wydaje mi się, że to już tylko kwestia czasu widząc jakie niesamowite efekty mają z emulacją X360. Premiera Scorpio i 4 generacje na jednym sprzęcie? Edytowane 9 listopada 2016 przez DonSterydo Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 (edytowane) 12 listopada zapowiedzieli jakieś super info na temat wstecznej. Pewnie chodzi o sporo nowych gierek z 360tki dodanych do listy, ale kto wie Edytowane 9 listopada 2016 przez Ins Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 12 listopada zapowiedzieli jakieś super info na temat wstecznej. Pewnie chodzi o sporo nowych gierek z 360tki dodanych do listy, ale kto wie Mówisz o tym wywiadzie z Nelsonem? Już prostował w necie, że przekręcili jego wypowiedź i żadnych wielkich zapowiedzi nie będzie (nie licząc jakiś nowych gier z okazji rocznicy). Cytuj
Ins 5 757 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Nie wiedziałem, szkoda Tak czy inaczej myślę, że ostro pracują nad tym by działały gry z pierwszego iXa. Ależ to byłaby bomba. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Spencer mówił ostatnio, że myślą nad wsteczną kompatybilnością z pierwszym Xbox'em, ale oficjalnie nad tym teraz nie pracują. Spodziewam się więc, że rzucą bombą przed samą premierą Scorpio. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 Odpaliłem dzisiaj na szybkensa ME1 na X1 i faktycznie wydaje się być lepiej niż było kiedyś. Jakąś aktualizację 600mb musiałem dociągnąć, więc coś się musiało zadziać od czasu pierwszego umieszenia gierki w BC. Spencer jak ja Cię szanuję jak poje,bany. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 listopada 2016 Opublikowano 9 listopada 2016 No od czasu jak ulepszyli emulator, to apdejtowali wiele gier, które miały największe problemy w pierwszej fazie żywota BC. Cytuj
michal 558 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Ja tylko ciekaw jestem kiedy zapowiedzą wsteczną kompatybliność z pierwszym klockiem. Wydaje mi się, że to już tylko kwestia czasu widząc jakie niesamowite efekty mają z emulacją X360. Premiera Scorpio i 4 generacje na jednym sprzęcie? No ale ta funkcja będzie mam nadzieję dostępna na wszystkie modele Xbox one a nie tylko na to co wypuści Microsoft w przyszłości. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 (nie licząc jakiś nowych gier z okazji rocznicy).Skate 2&3Wierzę :exact: 2 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 Ja tylko ciekaw jestem kiedy zapowiedzą wsteczną kompatybliność z pierwszym klockiem. Wydaje mi się, że to już tylko kwestia czasu widząc jakie niesamowite efekty mają z emulacją X360. Premiera Scorpio i 4 generacje na jednym sprzęcie? No ale ta funkcja będzie mam nadzieję dostępna na wszystkie modele Xbox one a nie tylko na to co wypuści Microsoft w przyszłości. Jeśli Xone jest wystarczająco mocny żeby emulować gry na X360 dużo lepiej niż sam X360, to i z Xbox'em nie będzie miał problemu Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 A to właśnie nie jest takie oczywiste . Wiesz, że na PC nie ma dobrego emulatora Xboksa, a X360 jest? A PC są dużo mocniejsze od X1. Xbox używa bardzo specyficznej architektury bodajże GPU, którą ciężko przełożyć na inne karty graficzne. Oczywiście MS ma wiedzę niedostępną scenie, więc może więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi