Opublikowano 13 grudnia 20168 l 300 wybilo to i perelki dali. Major krolu jeszcze MW3 i BO2 i jestesmy w domu Edytowane 13 grudnia 20168 l przez BuRRRza
Opublikowano 13 grudnia 20168 l oo super w końcu ogram Bioshock 2 niech tylko dadzą jeszcze Assassin's Creed 3 i cały backlog z 360tki będę mógł ogrywać na XONE
Opublikowano 13 grudnia 20168 l IMO słabo, liczyłem na coś pokroju Fable Anniversary i tym podobnych gierek, które nie mają remasterów na obecnej generacji.
Opublikowano 13 grudnia 20168 l Fear Fear Files Silent Hill Homecoming Max Payne 3 Shadows of the Damned Na te sztosy czekam najbardziej Xbox one najlepsza konsola do gier xbox one, oraz xbox 360, już dzisiaj zagraj w jedną z ponad 300 gier dostępnych w usłudze wsteczna kompatybilność. Ciesz się funkcjami xbox one takimi jak - Xbox dvr. Zaproś swoich znajomych z xbox 360 do wspólnej gry po sieci. Xbox one - łączy graczy w miłości i tolerancji, ponad podziałami, ponad generacjami.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Lost Odyssey za darmo od dziś do ściągnięcia z okazji 300 tytułów we wstecznej kompatybilności.
Opublikowano 14 grudnia 20168 l Lost Odyssey za darmo od dziś do ściągnięcia z okazji 300 tytułów we wstecznej kompatybilności.Czy to jest full wersja, czy tylko czasowy trial?
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Korcił mnie ten tytuł już od dłuższego czasu, a tu taka niespodziewajka.
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Kolejne tytuły w BC: Bully Scholarship EditionCatherineRaskullsSkydivePlanets Under AttackCLANNAD (Japan Only) Edytowane 15 grudnia 20168 l przez Ins
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Bully !!!! juz sciagam ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo ponownie przechodzic
Opublikowano 15 grudnia 20168 l Trochę zdębiałem, szczególnie jak zobaczyłem jedynkę w BC na tej analizie - to właściwie remaster . Ciekawe jak Infinite. To całkiem ciekawe, że jedynka i dwójka miały na X360 uwolniony framerate, a emulator jest na tyle dopracowany, że mogą być aż tak znaczne różnice w wydajności. Edytowane 15 grudnia 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Mam catherine kupiona cyfrowo wiele lat temu a nie przeszedłem Xbox kocham cię
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Polecam. Gra ma nieźle wykręconą historią i bardzo pomysłowe oraz wymagające elementy platformowe
Opublikowano 16 grudnia 20168 l Serio? Bully Scholarship Edition za 2 stówki na alle? P(pipi)alo? XD a ja głupi kiedyś wymieniłem się za bayonette na 360
Opublikowano 17 grudnia 20168 l Ja sobie zerknąłem na wishlistę gier, i wyszło, że czekam tak naprawdę na 2 gry, pozostałe 10 to gry, które mogą do wstecznej trafić. Smutna ta generacja
Opublikowano 19 grudnia 20168 l Analiza Bioshock Infinite w BC, tym razem od NX Gamer - robi analizy o tyle lepsze od DF, że na jego materiałach zlicza nie tylko aktualną liczbę FPS, ale także pokazuje średnią FPS na danym materiale. Na Xone w zależności od sceny średni framerate jest wyższy o 8-12 FPS względem wersji z X360. Infinite podobnie jak prequele był zakodowany z uwolnionym frameratem na X360 dlatego na Xone potrafi dochodzić do 50 FPS (w Infinite FPS można zablokować z poziomu gry): Edytowane 19 grudnia 20168 l przez DonSterydo