Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat BC 2 był w goldzie więc może z tego masz do pobrania ale jeśli na jego koncie nie ma aktywnego golda to nie pograsz.

Opublikowano

Pytanko: jakies czas pobrałem Lost Odyssey za free i po wejściu w osiagniecia mam jap krzaczki, czy wy też tak macie?

Tak. ZTCP osiągnięcia w LO na X360 też były w ten sam sposób zbugowane.
  • Plusik 1
Opublikowano

Czy kody z GOW 1,2,3 + J można jeszcze aktywować?

kody mam aktywne na bank. Chciałem je po prostu sprzedać.

CzkHzoKXUAA4TQ7.jpg
Opublikowano

Mam pytanie co do wstecznej, czy do tych gier są polskie napisy i działają dlc?

Mass Effect 1

Mass Effect 2

Mass Effect 3

Gears of War 2

Gears of War 3

Gears of War judgment

Alan Wake

Opublikowano

Nie praktykowałem, ale nie ma raczej powodu dla którego miałoby to nie działać. Normalnie uruchamia się system z X360 z zarządzaniem sejwami w chmurze, wszystko wygląda jak na X360. Gierka powinna znaleźć save'y z poprzednich części i być w stanie zaimportować postać.

Opublikowano

Napisy w me 2 są uzależnione od wersji językowej - polski dubbing ma tylko polskie napisy, angielska wersja ma tylko ang. napisy. Mowa oczywiście o wersji pudełkowej.

Opublikowano (edytowane)

należy to uznać jako olbrzymi plus bo dubbing w mass effect 2 to najgorsza lokalizacja jaką słyszałem ( tak, gorsza od tej z killzone'a i Halo 4)

Edytowane przez asax
Gość DonSterydo
Opublikowano

Liczyłem, że wrzucą kiedyś Shadow of the Damned, będzie trzeba poszukać na necie.

Opublikowano

Słuchajcie, jak to jest ze zmianą regionu, wiem, że na X1 można robić to dowolnie, a czy ktoś próbował kupować dodatki do Mass Effect 2/3? Chodzi mi konkretnie o niedostępne w Polsce (Shadow Broker itp). Zmieniłem region na US, w sklepie wybrałem konkretny dodatek, pojawia mi się okno zakupu, ale bez ceny, wtf? 

Opublikowano

Musisz mieć konto założone na ten region w przypadku ME 2 i angielska wersję gry.