Opublikowano 15 maja 20177 l Alan Wake zniknal z MS Store. Jak kupię QB to kody nie będą już aktywne?
Opublikowano 28 maja 20177 l Obecnie dragon age jest w ea access. Niedostepne w PL więc musze zmienić region na usa i pobiera po angielsku. Jestem ciekaw, czy jak wyjdzie w goldzie to dorzucą też do regionu PL. No i w jakiej wersji.
Opublikowano 28 maja 20177 l No właśnie widzę w sklepie dodatki pl więc uważałem, że u nas była tylko wersja płytowa i dodatki do niej po polsku(nie ma dlc na płytce xd).
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Witam Planuje kupić Forze Horizon w wersji elektronicznej - kod - czy bede mógł go wpisać i pobrać gierkę na xbox one, skoro w sklepie ms juz sie jej nie da kupić ?
Opublikowano 7 czerwca 20177 l Raczej nie, wygasły licencje na muzykę i gra wyleciała z ofert kupna ale chyba po wrzuceniu płyty ściągnie cyfrową wersję.
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Zostały jeszcze głównie CoD'y ale jest też np Mafia II, LA Noire lub Gta San Andreas. Rok temu coś dali w okresie E3 ?
Opublikowano 8 czerwca 20177 l Ja chce vanquish, ffxiii i last remnant. Jakieś talesy I Batman też by się przydały.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Ja czekam jedynie na Mafię 2, ostatnia gra, która trzyma mnie jeszcze przy X360, resztę mam już dostępną we wstecznej.
Opublikowano 9 czerwca 20177 l fight night z kumplami bym chętnie pograł (kiedyś to był imprezowy top 1) no i burnout 3
Opublikowano 9 czerwca 20177 l LA Noire, Mafia II i Fight Night - wszystkie gierki mam w oryginałach, ale nie chce mi się podpinać starej konsoli :P
Opublikowano 9 czerwca 20177 l Aż tak te BC nie jest backward na Burnouta 3 ;) Jednak jak MS ma za dużo kasy by rozdawać odnowionego Phantom Dust za free to może skuszą się do spóły z EA na B3? A propos może Scorpio będzie All in One - wszystkie generacje pod sobą? (+ PC - chodzą ploty o integracji z Win10 i domowym kompem - ale to nie ten top).
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Rozumiem, że ta wsteczność kompatybilna gier z pierwszego Xa pójdzie też na xo, a nie tylko xox? xo xo xD
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Tak nie potrzeba xoxa aby odpalić te gry wystarczy xos czy xo XD Edytowane 13 czerwca 20177 l przez blantman
Opublikowano 13 czerwca 20177 l Tak nie potrzeba xoxa aby odpalić te gry wystarczy xos czy xo XD Burnout 3 Takedown :banderas:
Opublikowano 13 czerwca 20177 l A czy mnie się wydawało czy Spencer powiedział że będzie PEŁNA kompatybilność z X360 w XoX?
Opublikowano 13 czerwca 20177 l No tak, każda gra z x360 działająca na xone będzie działać też na xoneX. Obecnie to ok 385 gierek.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Panowie jak wygląda granie z płyty? Ceny na xbox live zabijają(średnio gra 15-25e na xbox live a w sklepie spokojnie dostać idzie za 5-10) a chciałbym ograć kilka gier z x360. Czy po włożeniu płyty gra musi ściągać kilka gb danych albo instaluje się na dysku?