Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 329,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Będą aktywne.

Inuki wszystko śmiga na xone.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obecnie dragon age jest w ea access. Niedostepne w PL więc musze zmienić region na usa i pobiera po angielsku. Jestem ciekaw, czy jak wyjdzie w goldzie to dorzucą też do regionu PL. No i w jakiej wersji.

Opublikowano

No właśnie widzę w sklepie dodatki pl więc uważałem, że u nas była tylko wersja płytowa i dodatki do niej po polsku(nie ma dlc na płytce xd).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Planuje kupić Forze Horizon w wersji elektronicznej - kod - czy bede mógł go wpisać i pobrać gierkę na xbox one, skoro w sklepie ms juz sie jej nie da kupić ?

Opublikowano

Raczej nie, wygasły licencje na muzykę i gra wyleciała z ofert kupna ale chyba po wrzuceniu płyty ściągnie cyfrową wersję.

Opublikowano

Myślicie ,że rzucą jakimiś ciekawymi tytułami z Top BC na E3 ?

Opublikowano

Zostały jeszcze głównie CoD'y ale jest też np Mafia II, LA Noire lub Gta San Andreas. Rok temu coś dali w okresie E3 ?

Opublikowano

Burnout 3 Takedown

Opublikowano

Ja czekam jedynie na Mafię 2, ostatnia gra, która trzyma mnie jeszcze przy X360, resztę mam już dostępną we wstecznej.

Opublikowano

Aż tak te BC nie jest backward na Burnouta 3 ;) Jednak jak MS ma za dużo kasy by rozdawać odnowionego Phantom Dust za free to może skuszą się do spóły z EA na B3?

A propos może Scorpio będzie All in One - wszystkie generacje pod sobą? (+ PC - chodzą ploty o integracji z Win10 i domowym kompem - ale to nie ten top).

Opublikowano

Rozumiem, że ta wsteczność kompatybilna gier z pierwszego Xa pójdzie też na xo, a nie tylko xox?

xo xo 

xD

Opublikowano

Tak nie potrzeba xoxa aby odpalić te gry wystarczy xos czy xo

XD

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Tak nie potrzeba xoxa aby odpalić te gry wystarczy xos czy xo

XD

Burnout 3 Takedown

:banderas: :banderas: :banderas::fsg:

Opublikowano

Panowie jak wygląda granie z płyty? Ceny na xbox live zabijają(średnio gra 15-25e na xbox live a w sklepie spokojnie dostać idzie za 5-10) a chciałbym ograć kilka gier z x360. Czy po włożeniu płyty gra musi ściągać kilka gb danych albo instaluje się na dysku?