Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rising to już teraz prawdziwy klasyk, z pewnością lepszy od ostatnich gier Pana Kojimy...

Edytowane przez asax
Opublikowano

Rising to klasa slasher, ale oczywiście nie można porównywać go do ostatnich gier Pana Kojimy, bo to są zupełnie różne gatunki.

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Rising to klasa slasher, ale oczywiście nie można porównywać go do ostatnich gier Pana Kojimy, bo to są zupełnie różne gatunki.

Otóż droga  Kasiu jak najbardziej można porównywać ze sobą dwie gry nawet jeżeli reprezentują  inne gatunki, ponieważ istnieją kategorie ogólne jak na przykład gry dobre i gry słabe, oraz gry spełniające oczekiwania oraz gry będące zawodem. 

Edytowane przez asax
  • Plusik 1
Opublikowano

Chodzi Ci o Black z klasycznego X? To chyba dopiero na jesieni jak Spencer na E3 oznajmił.

Swoją drogą ciekawi mnie czy bc z oryginalnego Xboxa będzie działać na zasadzie digital photo czynsz będziemy mogli wrzucić grę z płyty jak z X360.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś pod ręką dobrego linka do pełnej listy gier we wstecznej? Widzę że Contrast jest w dużej przecenie a na 360 nie zdążyłem ograć to może może.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zanim to trafi do ludzi miało wpierw trafić do zwierząt w insiderze. W insiderze jeszcze nie mam testów więc albo rzucą wszystkim w listopadzie albo dadzą niedługo testy i doczekamy się tego najprędzej w grudniu / styczniu. Zresztą i tak chcą 2 gry dać z Xboxa więc nie ma co czekać i się hajpowac.