Opublikowano 22 października 20177 l wydaje mi sie ze wraz z uruchomieniem wstecznej te gry beda dostepne cyfrowo
Opublikowano 22 października 20177 l Czyli nawet posiadając grę na płycie będę musiał szykować się na pobranie cyfrowej? Tak jak z X360?
Opublikowano 23 października 20177 l A gdzie Burnout 3 pytam się? B4 ujdzie, ale trójeczka była piękna. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 23 października 20177 l http://marketplace.xbox.com/en-us/Games/GamesOnDemand?SortBy=ReleaseDate&PageSize=90&Page=1 KOTOR, POP po 10 dolców, Red Faction 2 15 dolców i inne dziś pewnie oficjalnie ogłoszą skoro już w sklepie wiszą
Opublikowano 23 października 20177 l Gry dostępne od jutra, po 49 PLN za sztukę Star Wars: Knights of the Old Republic Ninja Gaiden Black Crimson Skies: High Road to Revenge Fuzion Frenzy Prince of Persia: The Sands of Time Psychonauts Dead to Rights Black Grabbed by the Ghoulies Sid Meier’s Pirates! Red Faction II BloodRayne 2 The King of Fighters Neowave https://youtu.be/G2yXh31wy14 Microsoft musi w tym wypadku za każdym razem odrobić zadanie domowe, ponieważ tytuły z Xboksa na Xboksie One wyglądają lepiej, działają płynniej i charakteryzują się mniejszymi ekranami wczytywania – to nie jest zwykłe przerzucenie produktów z jednej na drugą generację. http://www.ppe.pl/news/54252/gry-z-xbox-na-xbox-one-od-jutra-microsoft-publikuje-liste-zapowiada-ulepszenia-i-ogladamy-porownania-gier.html
Opublikowano 23 października 20177 l KotOR i POP są w naszym regionie po 50 zł (czyli 1$ = 5 zł ). A jako że będą dostępne przez Marketplace, to podlegają niestety blokadzie regionalnej... Edytowane 23 października 20177 l przez Vexilium
Opublikowano 23 października 20177 l Zadziała, jedynie cała zawartość gry pobierze się z neta. Tak samo działa wsteczna kompatybilność z X360.
Opublikowano 23 października 20177 l jeszcze Morrowinda poprosze. No chyba że Bethesda chce jeszcze doić jakieś remastery
Opublikowano 23 października 20177 l totalny szacun do tego jak oni podchodza do tematu wstecznej kompatybilnosci na xone - WZÓR
Opublikowano 23 października 20177 l Czemu te gry są w marketplace ? Wrzuciliby to do Microsoft store.
Opublikowano 23 października 20177 l Jezusiczku nazareński, to już od jutra ta wsteczna z X1 na Xbonie? I jak ja teraz do 7-go listopada z odpaleniem NGB i Dead To Rights wytrzymam?
Opublikowano 23 października 20177 l Ninja Gaiden Black wjedzie mocno. NGII bardzo mi się podobało, mam nadzieję, że Black daje radę.
Opublikowano 23 października 20177 l Black to top topów tamtej generacji. Wg mnie półka wyżej niż NG2.
Opublikowano 23 października 20177 l Black to top topów tamtej generacji. Wg mnie półka wyżej niż NG2. Black to jedna z gier wszech czasów powiedzmy takie 9+ a dwójka bardzo dobry tytuł na 8. Natomiast część trzecia to katastrofa. Może kiedyś seria powróci w chwale. Taki Nioh dał cholernie rade a to dobry znak.
Opublikowano 23 października 20177 l Zgadza się, oficjalnie potwierdzili, że NGB będzie w Gamę Pass. Do tego kolejny set gier z OG Xbox został zapowiedziany na wiosnę.