Opublikowano 26 października 20177 l Pop multiplatforma, kotor multiplatforma, red faction II multiplatforma. Microsoft nas rozpieszcza.
Opublikowano 28 października 20177 l Xboxa One nie mam już od jakiegoś czasu. Sprzedałem robiąc miejsce dla Koksa i teraz mam pytanie, bo idę dziś z wizytą do kumpla, który ma starego Łoniaka. Rozumiem, że aby pograć w NGB muszę mieć płytkę z grą, czy to również nie wystarczy na polskim regionie? Problem w tym, że płytkę z NGB pożyczyłem innemu koledze i nie mam nijak możliwości aby ją dziś odebrać :/ Mając na uwadze to co pisze Vex na temat tego w jaki sposób można jednak zagrać to wystarczy, ze kumpel aktywuje dwutygodniowy trial Game Pass i założy konto na USA, żeby grę zassać stamtąd?
Opublikowano 28 października 20177 l Nawet nie założy konta na USA nie będąc w tym kraju. M$ monitoruje adresy ip bardzo skutecznie i nawet triki z VPN nie pomagają
Opublikowano 28 października 20177 l Nawet nie założy konta na USA nie będąc w tym kraju. M$ monitoruje adresy ip bardzo skutecznie i nawet triki z VPN nie pomagają Oh putain! W takim przetestujemy tylko Dead To Rights.
Opublikowano 28 października 20177 l Powinna wystarczyć aktywacja Game Passa i zmiana regionu konsoli na US, bo tak jak pisałem abonamenty nie podlegają restrykcjom Marketplace. W EA Access po zmianie regionu też można ściągnąć więcej gier niż w PL.
Opublikowano 28 października 20177 l Czy ktoś mógłby sprawdzić tego Game Passa i Ninja Gaiden bo nie wiem czy szukać pudełka.
Opublikowano 28 października 20177 l Czy ktoś mógłby sprawdzić tego Game Passa i Ninja Gaiden bo nie wiem czy szukać pudełka. Dziś to sprawdzę u kumpla i dam znać.
Opublikowano 28 października 20177 l Ogólnie polski oddział stara się o większą liczbę dostępnych gier na nasz region, kolejną ma być właśnie bloodrayne 2. Info z Twittera
Opublikowano 28 października 20177 l Vex napisał prawdę, samą prawdę i tylko prawdę. Fucktycznie wystarczyło tylko odpalić dwutygodniową subskrybcję Game Pass, zmienić region na USA i język na English, żeby było możliwe zassanie NGB (coś ok 6,5 giga) i zacząć niczym nie skrępowaną wyrzynkę niemiluchów ;) Same wrażenia z gry w stosownym wątku ;) EDITH PIAF: Żeby nie było zbyt kolorowo to odpaliliśmy również na chwilę Dead To Rights i wrażenia nie są niestety aż tak spektakularne, bym powiedział. Widać, że gra straszliwie się zestarzała jeśli chodzi o wizualia, natomiast sama w sobie to bardzo dobra, mega grywalna i niedoceniona swego czasu gra. Jak Koks trafi do mnie pod strzechę to tak czy inaczej z wielką przyjemnością ją sobie odświeżę, albowiem to bardzo zacna, typowo konsolowa gra... Edytowane 28 października 20177 l przez Czezare
Opublikowano 1 listopada 20177 l https://marketplace.xbox.com/en-gb/Product/Ninja-Gaiden-Black/66acd000-77fe-1000-9115-d802544307d8
Opublikowano 1 listopada 20177 l Ale rozumiem, że posiadając NGB na płycie spokojnie odpalę i ściągnę grę na polskim koncie?
Opublikowano 1 listopada 20177 l https://marketplace.xbox.com/en-gb/Product/Ninja-Gaiden-Black/66acd000-77fe-1000-9115-d802544307d8 wiesz że gry mają blokadę regionalną i nie kupisz ich na kontach plNo właśnie. A migrować konta dla jednej gierki nie zamierzam, bo bez sensu trochę bez jakiejś mocnej , jak to było z Forzą 7 Ale rozumiem, że posiadając NGB na płycie spokojnie odpalę i ściągnę grę na polskim koncie?Dobrze rozumiesz Edytowane 1 listopada 20177 l przez Bzduras
Opublikowano 12 listopada 20177 l Skorzystałem z triala na Game Passa, przełączyłem na US i ściągnąłem sobie NGB. Fenomenalnie się to prezentuje w 4K O_o Więcej takich "remasterów" we wstecznej poproszę.
Opublikowano 13 listopada 20177 l Ins, wystarczy zmienić region w ustawieniach konsoli czy muszę też zmienić region konta na XBL? Bo oczywiście NGB nadal nie jest po ludzku dostępne w sklepie MS, a zdobycie fizycznej płytki wcale takie łatwe nie jest.
Opublikowano 13 listopada 20177 l Ins, wystarczy zmienić region w ustawieniach konsoli czy muszę też zmienić region konta na XBL? Bo oczywiście NGB nadal nie jest po ludzku dostępne w sklepie MS, a zdobycie fizycznej płytki wcale takie łatwe nie jest. Wystarczy zmienić region w ustawieniach konsoli, z kontem nie trzeba nic kombinować. Z chęcią bym kupił sobie cyfrowego NGB ale MS ma nasz kraj w dvpie. Edytowane 13 listopada 20177 l przez Ins
Opublikowano 13 listopada 20177 l Dzięki, sprawdzę w wolnej chwili. Pytałem na profilu Xbox Polska o dostępność NGB i dostałem w twarz formułką "Zbigniew, ciągle pracujemy nad rozszerzeniem naszej oferty blablablablabla".
Opublikowano 13 listopada 20177 l Błogosławię swoją decyzję o nie sprzedawaniu swego czasu NGB. Nawet jak mi się skończy game pass to będę mógł bez przeszkód grać na polskim koncie ;)