Opublikowano 10 stycznia 20187 l Nadal nie ma żadnego sposobu na NGB oprócz Game Passa lub płytki? Przecież nie będę tym rurom płacić trzech dych miesięcznie za jedną gierkę.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l Jak ja czekam na Mafię II we wstecznej, mój x360 zmienił lekko miejsce pobytu, a gra w pudełku czeka i czeka.
Opublikowano 10 stycznia 20187 l 3 godziny temu, Matriks_1111 napisał: A był GP za złotówkę, to nie kupiłeś Nie chodzi o to, za ile był GP tylko o to, że po prostu nie mam ochoty płacić co miesiąc za dostęp do jednej gry, która mnie interesuje. Miałem dwa miesiące GP, ale czasu na granie mało i tym samym liznąłem NG, zobaczyłem, że wygląda to bajecznie na XOS i chciałbym mieć na własność. Jednak MS wie lepiej i zablokował nam gierkę, bo tak. Jestem z tego powodu wkurzony jako konsument. Może jest na forumku ktoś z UK, kto kupi gierkę jako gifta w zamian za zwrot kosztów? Edytowane 10 stycznia 20187 l przez Bzduras
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 12 godzin temu, Bzduras napisał: Nie chodzi o to, za ile był GP tylko o to, że po prostu nie mam ochoty płacić co miesiąc za dostęp do jednej gry, która mnie interesuje. Miałem dwa miesiące GP, ale czasu na granie mało i tym samym liznąłem NG, zobaczyłem, że wygląda to bajecznie na XOS i chciałbym mieć na własność. Jednak MS wie lepiej i zablokował nam gierkę, bo tak. Jestem z tego powodu wkurzony jako konsument. Może jest na forumku ktoś z UK, kto kupi gierkę jako gifta w zamian za zwrot kosztów? Jak tak się da to mogę Ci pomóc. Pisali w innym temacie, że gift kupiony na UK nie pójdzie na regionie PL.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Jak tak się da to mogę Ci pomóc. Pisali w innym temacie, że gift kupiony na UK nie pójdzie na regionie PL.Mam drugie konto na UK
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Możesz zawsze po prosić żeby Mierzej zalogował się na twoje konto i kupił ci grę uprzednio zmieniając hasło i tyle. Ręczę za kolege jak coś.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Ze względów bezpieczeństwa tego nie zrobi, odpuszczam walkę o Gaidena w tym miejscu. Poręczenie jest zbędne, znamy się od czasów pierwszych Gearsów. I tak dziękuję Mierzejowi za poświęcony czas i chęci [emoji4]
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Tak, że nie działa Sprawdzone, wywaliłem z 50 cebulionów na płatne VPN i zawsze przy pobieraniu opłaty z konta jest błąd.
Opublikowano 11 stycznia 20187 l to po ile lata fizyczna kopia że wam sie w jakieś vpny za 50zł chce bawić?
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 3 minuty temu, maciucha napisał: to po ile lata fizyczna kopia że wam sie w jakieś vpny za 50zł chce bawić? problemem raczej jest dostępność
Opublikowano 11 stycznia 20187 l Tak jak yab pisze, nigdzie w Polsce jej nie ma. Zdrapka może okazać się kolejnym wywaleniem pieniędzy w błoto (PayPal miał działać bez problemów, no ale jednak nie), yebać Microsoft. Edytowane 11 stycznia 20187 l przez Bzduras
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 1 godzinę temu, Bzduras napisał: Sprawdzone, wywaliłem z 50 cebulionów na płatne VPN i zawsze przy pobieraniu opłaty z konta jest błąd. a dodawałeś adres rozliczeniowy dla danego regionu? ja miałem tak z giftem na turcję - przy próbie realizacji wywalał błąd, dodałem jakiś adres z google i zaskoczyło bez problemów
Opublikowano 11 stycznia 20187 l 13 godzin temu, maciekww28 napisał: a dodawałeś adres rozliczeniowy dla danego regionu? ja miałem tak z giftem na turcję - przy próbie realizacji wywalał błąd, dodałem jakiś adres z google i zaskoczyło bez problemów Jakiś pierwszy lepszy hotel z Londynu który wyskoczył w guglach posłużył mi za dawce adresu. W końcu, do jasnej... Kolega z UK podpiął swojego PayPala pod moje konto i kupił. Jak na razie to jedyny działający sposób na zdobycie NGB w cyfrze, jaki znam. Edytowane 12 stycznia 20187 l przez Bzduras
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Z x360 nie kupisz z innego regionu. Zdrapką z saldem też nie. Saldem tylko fizycznie mając konsolę x360.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Mam XOS Udało się, jestem zadowolony. Nadal jednak nie widzę sensu w blokowaniu gierek dla wybranych państw na terenie UE, no bezsens po całości.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Czyli realnie muszę mieć x360, do tego VPN, adres i kartę w GBP/paypala z funtami?
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Teoretycznie tak, w praktyce nie mam pojęcia, czy Ci zadziała emulacja bycia brytolem. Nawet nazwisko sobie ustawiłem na jakieś żydowskie w nadzieji, że się Gates z ekipą posrają i dadzą jednemu z Iluminatów dostęp do giercy, no ale nie pyknęło.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l Najtrudniejsze w tej układance IMO jest chyba posiadanie X360 Reszta to po prostu tutorial step-by-step