Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 329,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nadal nie ma żadnego sposobu na NGB oprócz Game Passa lub płytki? Przecież nie będę tym rurom płacić trzech dych miesięcznie za jedną gierkę.

Opublikowano

Jak ja czekam na Mafię II we wstecznej, mój x360 zmienił lekko miejsce pobytu, a gra w pudełku czeka i czeka.

Opublikowano
3 godziny temu, Matriks_1111 napisał:

A był GP za złotówkę, to nie kupiłeś :potter:

Nie chodzi o to, za ile był GP tylko o to, że po prostu nie mam ochoty płacić co miesiąc za dostęp do jednej gry, która mnie interesuje. Miałem dwa miesiące GP, ale czasu na granie mało i tym samym liznąłem NG, zobaczyłem, że wygląda to bajecznie na XOS i chciałbym mieć na własność. Jednak MS wie lepiej i zablokował nam gierkę, bo tak. Jestem z tego powodu wkurzony jako konsument.

Może jest na forumku ktoś z UK, kto kupi gierkę jako gifta w zamian za zwrot kosztów?

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
12 godzin temu, Bzduras napisał:

Nie chodzi o to, za ile był GP tylko o to, że po prostu nie mam ochoty płacić co miesiąc za dostęp do jednej gry, która mnie interesuje. Miałem dwa miesiące GP, ale czasu na granie mało i tym samym liznąłem NG, zobaczyłem, że wygląda to bajecznie na XOS i chciałbym mieć na własność. Jednak MS wie lepiej i zablokował nam gierkę, bo tak. Jestem z tego powodu wkurzony jako konsument.

Może jest na forumku ktoś z UK, kto kupi gierkę jako gifta w zamian za zwrot kosztów?

Jak tak się da to mogę Ci pomóc. Pisali w innym temacie, że gift kupiony na UK nie pójdzie na regionie PL.

Opublikowano
Jak tak się da to mogę Ci pomóc. Pisali w innym temacie, że gift kupiony na UK nie pójdzie na regionie PL.
Mam drugie konto na UK ;)
Opublikowano

Możesz zawsze po prosić żeby Mierzej zalogował się na twoje konto i kupił ci grę uprzednio zmieniając hasło i tyle. Ręczę za kolege jak coś. 

Opublikowano

Ze względów bezpieczeństwa tego nie zrobi, odpuszczam walkę o Gaidena w tym miejscu. Poręczenie jest zbędne, znamy się od czasów pierwszych Gearsów. I tak dziękuję Mierzejowi za poświęcony czas i chęci [emoji4]

Opublikowano

Tak, że nie działa ;) Sprawdzone, wywaliłem z 50 cebulionów na płatne VPN i zawsze przy pobieraniu opłaty z konta jest błąd.

Opublikowano

to po ile lata fizyczna kopia że wam sie w jakieś vpny za 50zł chce bawić?

Opublikowano

Tak jak yab pisze, nigdzie w Polsce jej nie ma. Zdrapka może okazać się kolejnym wywaleniem pieniędzy w błoto (PayPal miał działać bez problemów, no ale jednak nie), yebać Microsoft.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano
1 godzinę temu, Bzduras napisał:

Sprawdzone, wywaliłem z 50 cebulionów na płatne VPN i zawsze przy pobieraniu opłaty z konta jest błąd.

a dodawałeś adres rozliczeniowy dla danego regionu?

ja miałem tak z giftem na turcję - przy próbie realizacji wywalał błąd, dodałem jakiś adres z google i zaskoczyło bez problemów

Opublikowano
13 godzin temu, maciekww28 napisał:

a dodawałeś adres rozliczeniowy dla danego regionu?

ja miałem tak z giftem na turcję - przy próbie realizacji wywalał błąd, dodałem jakiś adres z google i zaskoczyło bez problemów

Jakiś pierwszy lepszy hotel z Londynu który wyskoczył w guglach posłużył mi za dawce adresu.

W końcu, do jasnej... Kolega z UK podpiął swojego PayPala pod moje konto i kupił. Jak na razie to jedyny działający sposób na zdobycie NGB w cyfrze, jaki znam.

LDrdbDi.png

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Z x360 nie kupisz z innego regionu. Zdrapką z saldem też nie. Saldem tylko fizycznie mając konsolę x360. 

Opublikowano

Mam XOS ;) Udało się, jestem zadowolony. Nadal jednak nie widzę sensu w blokowaniu gierek dla wybranych państw na terenie UE, no bezsens po całości.

Opublikowano

Teoretycznie tak, w praktyce nie mam pojęcia, czy Ci zadziała emulacja bycia brytolem. Nawet nazwisko sobie ustawiłem na jakieś żydowskie w nadzieji, że się Gates z ekipą posrają i dadzą jednemu z Iluminatów dostęp do giercy, no ale nie pyknęło.