Opublikowano 12 stycznia 20187 l VPN nic nie da bo x360 ma blokadę regionalną i sprawdza rejon konta Microsoft a nie konsoli. Ale x360 nie mam więc nie potwierdzę na 100%. Ogólem mi się nie udało zakupić z innego regionu.
Opublikowano 12 stycznia 20187 l 2018 i takie akcje żeby grę kupić w państwie członkowskim UE, to się do Uwagi nadaje.
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Nie żeby coś ale od 30listopada nie dodali żadnej gry do wstecznej kompatybilności...
Opublikowano 13 stycznia 20187 l I gruba rozkmina w centrali, dlaczego Sony wygrywa sprzedażowo. BO NIE TRAKTUJE KLIENTÓW WYBIÓRCZO, MATOŁY
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Ja np. mam konto na UK, dlatego skoro nie trzeba VPN, to chyba nie jest tak najgorzej
Opublikowano 13 stycznia 20187 l Spróbuj coś kupić, wyzywam Cię! Jak Ci przejdzie płatność na tytuły objęte blokadą regionalną to popełniam bukkake, bo to będzie znak, że robiłem coś nie tak.
Opublikowano 13 stycznia 20187 l W dniu 13.01.2018 o 19:37, MLeKSk napisał(a): Była mowa, że na okres świąteczno - noworoczny robią przerwę ze wsteczną. Chyba jakoś pod koniec stycznia mają zacząć wrzucać nowe tytuły. 7tygodni świętują? Grubo... Xd
Opublikowano 15 stycznia 20187 l W dniu 13.01.2018 o 20:41, Bzduras napisał(a): Spróbuj coś kupić, wyzywam Cię! Jak Ci przejdzie płatność na tytuły objęte blokadą regionalną to popełniam bukkake, bo to będzie znak, że robiłem coś nie tak. Zmierzę się z tym w tym tygodniu - jak się uda, to czekam na relację wideo
Opublikowano 16 stycznia 20187 l O na tego drivera czailem się dlugo po ogarniu dema, ogra sie kiedyś.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Super ekstra! Obie gry ekstra. Snajper jak i Driver SF. Tę drugą obczaję w weekend najpierw i sprawdzę czy kiera działa we wstecznej... Byłoby miodnie.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Do EA ACCESS wlatuje... BLACK https://www.ppe.pl/news/55942/black-w-ea-access-gra-ulepszona-dla-xbox-one-x-i-nowe-tytuly-we-wstecznej-kompatybilnosci.html?t=1516201848#c_last
Opublikowano 17 stycznia 20187 l polecam gra dalej daje radę:) kupiłem jakiś czas temu Chciałbym żeby zrobili dwójkę Edytowane 17 stycznia 20187 l przez kubson
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał czy kierownica Xbox One działa we wstecznej to odpowiedź brzmi - działa... Niestety nie jako kierownica a pad, także nie tak jakbyś tego oczekiwał.
Opublikowano 24 stycznia 20187 l W dniu 24.01.2018 o 09:23, Ficuś napisał(a): PGR4 jest we wstecznej? PGR4 i starszych części FM nigdy nie będzie z uwagi na wygaśnięcie różnego rodzaju licencji (gry w BC są przerabiane na emulatorze, więc przy ingerencji w kod gry muszą być aktualne wszystkie licencje - z pierwszą FH zdążyli zanim wygasły licencje i musieli usunąć grę ze sklepu, ale ze starszymi grami wyścigowymi już nie da rady).
Opublikowano 25 stycznia 20187 l Śmiejcie się ale chciałbym Fifa World Cup 2014 ograć na XO Nie miałem okazji w to zagrać bo nie wydali tego ani na PS4 ani XO...