Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 330,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

VPN nic nie da bo x360 ma blokadę regionalną i sprawdza rejon konta Microsoft a nie konsoli. Ale x360 nie mam więc nie potwierdzę na 100%. Ogólem mi się nie udało zakupić z innego regionu. 

Opublikowano

2018 i takie akcje żeby grę kupić w państwie członkowskim UE, to się do Uwagi nadaje.

Opublikowano

I gruba rozkmina w centrali, dlaczego Sony wygrywa sprzedażowo. BO NIE TRAKTUJE KLIENTÓW WYBIÓRCZO, MATOŁY

Opublikowano

Spróbuj coś kupić, wyzywam Cię! Jak Ci przejdzie płatność na tytuły objęte blokadą regionalną to popełniam bukkake, bo to będzie znak, że robiłem coś nie tak.

Opublikowano
  W dniu 13.01.2018 o 19:37, MLeKSk napisał(a):

Była mowa, że na okres świąteczno - noworoczny robią przerwę ze wsteczną. Chyba jakoś pod koniec stycznia mają zacząć wrzucać nowe tytuły.

7tygodni świętują? Grubo...  Xd

Opublikowano
  W dniu 13.01.2018 o 20:41, Bzduras napisał(a):

Spróbuj coś kupić, wyzywam Cię! Jak Ci przejdzie płatność na tytuły objęte blokadą regionalną to popełniam bukkake, bo to będzie znak, że robiłem coś nie tak.

Zmierzę się z tym w tym tygodniu - jak się uda, to czekam na relację wideo :pawel:

Opublikowano

O na tego drivera czailem się dlugo po ogarniu dema, ogra sie kiedyś. 

Opublikowano

Super ekstra! Obie gry ekstra. Snajper jak i Driver SF. Tę drugą obczaję w weekend najpierw i sprawdzę czy kiera działa we wstecznej... Byłoby miodnie.

Opublikowano

polecam  gra dalej daje radę:) kupiłem jakiś czas temu  :lapka:  Chciałbym żeby zrobili dwójkę 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Gdyby ktoś się jeszcze zastanawiał czy kierownica Xbox One działa we wstecznej to odpowiedź brzmi - działa... Niestety nie jako kierownica a pad, także nie tak jakbyś tego oczekiwał.

Opublikowano

PGR4 jest we wstecznej?

Opublikowano
  W dniu 24.01.2018 o 09:23, Ficuś napisał(a):

PGR4 jest we wstecznej?

PGR4 i starszych części FM nigdy nie będzie z uwagi na wygaśnięcie różnego rodzaju licencji (gry w BC są przerabiane na emulatorze, więc przy ingerencji w kod gry muszą być aktualne wszystkie licencje - z pierwszą FH zdążyli zanim wygasły licencje i musieli usunąć grę ze sklepu, ale ze starszymi grami wyścigowymi już nie da rady).

Opublikowano

Śmiejcie się ale chciałbym Fifa World Cup 2014 ograć na XO :D Nie miałem okazji w to zagrać bo nie wydali tego ani na PS4 ani XO...