Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie 4 i 7 to najlepsze odslony, mam na myśli oczywiście feeling z jazdy  a nie durne pomysły jak skrzynki w 7emce.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 329,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Dawac mi trzy czesci z pierwszego xboxa :diablo:

Opublikowano

Conviction za 24 zł? Chyba wezmę ponownie. Ktoś chętny na za(pipi)iste multi? Kiedyś zagrywalem się na x360. Jeden z lepszych co opow. 

Opublikowano

Jedynie słuszny Splinter to Chaos Theory. Królestwo i rękę pięknej księżniczki za porządny remake:banderas:

Opublikowano

no w końcu Mafia II

mam z golda z kiedyś tam, w końcu przejdę :banderas: 

Opublikowano

W końcu Mafia II, warto było pudełko kupić :)

Wersja GOTY już się instaluje.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Super news! Zacząłem dwójkę swego czasu. W końcu bedzie okazja dokończyć. :obama:

Opublikowano

Kupiłbym Prey'a u ale nas oczywiście nie ma w sklepiku, a szkoda bo jest właśnie promo z w Deals with Gold (całe 4$) =/ 

Opublikowano
11 godzin temu, MLeKSk napisał:

Mafia GOTY na płycie jest w PL? Bo w sklepie M$ widzę nie ma gierki.

Z odpalenia na X360 pamiętam, że był tylko angielski,na XO jeszcze nie odpaliłem, dzisiaj sprawdzę.

Opublikowano

Pobrałem gears of war 3 z game pass.  

Gram na Xbox one x. Gra nie ma polskich napisów. Pamiętam że jak kiedyś grałem na xbox360 to miałem polskie napisy. 

Pozostaje mi kupić pewnie płytę z tą grą? 

Odsiwerzam siebie serię pierwsza i druga część miały napisy po polsku są ta trójka się trochę zdziwiłem:/

Opublikowano

Znalezione na stronie MS:

Cytat

Wersja oferowana w usłudze Gry na żądanie obsługuje języki angielski.

Niestety wygląda na to, że wersja z Game Pass posiada tylko język angielski. 

Opublikowano

Spróbuj ściągnąć z polskiego Marketplace z polskim językiem ustawionym w dashu, jeśli miałeś inaczej. Xbox często jest ma to czuły.

Opublikowano

Gearsy 3 nie mają polskich napisów w naszym sklepie, jest tylko wersja angielska. Jedynie płyta z polskiej dystrybucji i grana na X360 będzie miała napisy pl.

Opublikowano

Niekoniecznie, wcześniej też miałem GoW3 po angielsku we wstecznej, ale po wyjściu upgrade'u do XOX gra jest u mnie po polsku.

Opublikowano

U mnie też gra jest z polskimi napisami... Pobrane z Game Passa na Koxa z polskiego konta.

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

U mnie jet cały czas po angielsku, nic po ściągnięciu patcha dla XOX się nie zmieniło. Nawet instalowałem ponownie grę ze store. Konto jak i region ustawiony na pl, tak samo język w konsoli. Gra kupiona w naszym rodzimym ms store.

Opublikowano

jcq082xppqi01.jpg

coś takiego pojawiło się na Xbox Live, więc wygląda na to że Wiedźmin  2 wkrótce dostanie enhanced patcha dla KOXa :)