Opublikowano 1 lutego 20187 l Dla mnie 4 i 7 to najlepsze odslony, mam na myśli oczywiście feeling z jazdy a nie durne pomysły jak skrzynki w 7emce. Edytowane 1 lutego 20187 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 9 lutego 20187 l Conviction za 24 zł? Chyba wezmę ponownie. Ktoś chętny na za(pipi)iste multi? Kiedyś zagrywalem się na x360. Jeden z lepszych co opow.
Opublikowano 9 lutego 20187 l Jedynie słuszny Splinter to Chaos Theory. Królestwo i rękę pięknej księżniczki za porządny remake
Opublikowano 13 lutego 20187 l W końcu Mafia II, warto było pudełko kupić Wersja GOTY już się instaluje. Edytowane 13 lutego 20187 l przez Andreal
Opublikowano 13 lutego 20187 l Super news! Zacząłem dwójkę swego czasu. W końcu bedzie okazja dokończyć.
Opublikowano 13 lutego 20187 l Kupiłbym Prey'a u ale nas oczywiście nie ma w sklepiku, a szkoda bo jest właśnie promo z w Deals with Gold (całe 4$) =/
Opublikowano 14 lutego 20187 l 11 godzin temu, MLeKSk napisał: Mafia GOTY na płycie jest w PL? Bo w sklepie M$ widzę nie ma gierki. Z odpalenia na X360 pamiętam, że był tylko angielski,na XO jeszcze nie odpaliłem, dzisiaj sprawdzę.
Opublikowano 20 lutego 20187 l https://twitter.com/majornelson/status/965994633179394048/photo/1 Cytat VANQUISH, Lara Croft and the Guardian of Light and Brave: The Video Game are coming to Xbox One Backward Compatibility today
Opublikowano 26 lutego 20187 l Pobrałem gears of war 3 z game pass. Gram na Xbox one x. Gra nie ma polskich napisów. Pamiętam że jak kiedyś grałem na xbox360 to miałem polskie napisy. Pozostaje mi kupić pewnie płytę z tą grą? Odsiwerzam siebie serię pierwsza i druga część miały napisy po polsku są ta trójka się trochę zdziwiłem:/
Opublikowano 26 lutego 20187 l Znalezione na stronie MS: Cytat Wersja oferowana w usłudze Gry na żądanie obsługuje języki angielski. Niestety wygląda na to, że wersja z Game Pass posiada tylko język angielski.
Opublikowano 27 lutego 20187 l Spróbuj ściągnąć z polskiego Marketplace z polskim językiem ustawionym w dashu, jeśli miałeś inaczej. Xbox często jest ma to czuły.
Opublikowano 27 lutego 20187 l Gearsy 3 nie mają polskich napisów w naszym sklepie, jest tylko wersja angielska. Jedynie płyta z polskiej dystrybucji i grana na X360 będzie miała napisy pl.
Opublikowano 27 lutego 20187 l Niekoniecznie, wcześniej też miałem GoW3 po angielsku we wstecznej, ale po wyjściu upgrade'u do XOX gra jest u mnie po polsku.
Opublikowano 27 lutego 20187 l U mnie też gra jest z polskimi napisami... Pobrane z Game Passa na Koxa z polskiego konta. Edytowane 27 lutego 20187 l przez Shagohad
Opublikowano 27 lutego 20187 l U mnie jet cały czas po angielsku, nic po ściągnięciu patcha dla XOX się nie zmieniło. Nawet instalowałem ponownie grę ze store. Konto jak i region ustawiony na pl, tak samo język w konsoli. Gra kupiona w naszym rodzimym ms store.
Opublikowano 27 lutego 20187 l coś takiego pojawiło się na Xbox Live, więc wygląda na to że Wiedźmin 2 wkrótce dostanie enhanced patcha dla KOXa