Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forza Horizon Wiedźmin 2 prezentują się świetnie po updacie. Szkoda, że nie dodali HDR tak jak w H3 i ME, ale i tak poprawa jest ogromna. Teraz tylko nich ktoś powie mi gdzie mogę tanio kupić cyfrowego Crackdowna, bo przegapiłem jak była promocja na XBL.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Co zrobić żeby mieć Wieśka 2 po polsku? Wystarczy język w dashu zmienic i odpalić grę czy trzeba będzie ściągać z polskiego store? Gre kupilem na UK już jakiś czas temu.

Edytowane przez hav7n
Opublikowano
Teraz, Andreal napisał:

XoX enhancements to nie tylko rozdzielczość, a eSka wyświetla dasha w 4k :D

Ale nie ma mocy żeby emulator wygenerował lepsze tekstury i AA. Z powietrza te usprawnienia się nie biorą. 

Opublikowano
1 minutę temu, yab napisał:

Gdzie te screeny? To ten update to już jest? O kur.wa, odpalam i sprawdzam

Na feed Xbox'a ;) W temacie Forzy jest też porównanie, lepiej trzymaj się swoich gaci ;)

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

forza horizon wyglada jak zmodowana na pc xd

2296804d-4cfb-4609-a7l6s8z.png

kurde szkoda ze rdr pewnie sie nie doczekamy, jedyne co sie tam postarzalo to rozdzialka

Edytowane przez kermit
  • Plusik 1
Opublikowano

Virtua Fighter 5 Final Showdawn, Castlevania Lords of Shadow, Girsy 1, 2, TTT 2, RDR, Max Payne 3.

Jeżeli jeszcze te gry ulepszą to Koks będzie dla mnie konsolą do zakupu.

Z pierwszego Xe też trylogii Splinter Cell należy się wsparcie.

Opublikowano
11 godzin temu, hav7n napisał:

Co zrobić żeby mieć Wieśka 2 po polsku? Wystarczy język w dashu zmienic i odpalić grę czy trzeba będzie ściągać z polskiego store? Gre kupilem na UK już jakiś czas temu.

Zassać z polskiego store. Później wystarczy wejść w ustawienia gry i tam zmienić na napisy i audio polskie. Nie trzeba tego w dashu zmieniać.

• Plusik 1