Opublikowano 27 lutego 20187 l ok, dopiero zobaczyłem że jest w innym temacie Edytowane 27 lutego 20187 l przez yab
Opublikowano 27 lutego 20187 l Forza Horizon Wiedźmin 2 prezentują się świetnie po updacie. Szkoda, że nie dodali HDR tak jak w H3 i ME, ale i tak poprawa jest ogromna. Teraz tylko nich ktoś powie mi gdzie mogę tanio kupić cyfrowego Crackdowna, bo przegapiłem jak była promocja na XBL.
Opublikowano 27 lutego 20187 l Co zrobić żeby mieć Wieśka 2 po polsku? Wystarczy język w dashu zmienic i odpalić grę czy trzeba będzie ściągać z polskiego store? Gre kupilem na UK już jakiś czas temu. Edytowane 27 lutego 20187 l przez hav7n
Opublikowano 27 lutego 20187 l Jak zrozumiałem dodatkowe ustawienia są niedostępne dla posiadaczy biedaboxów, bądź też superbiedaboxów?
Opublikowano 27 lutego 20187 l @hav7n gre musisz sciagnac z polskiego sklepu, w dashu zmien region na polske
Opublikowano 27 lutego 20187 l 15 minut temu, Pacquiao napisał: Trudno żebyś na zwykłym miał 4K XoX enhancements to nie tylko rozdzielczość, a eSka wyświetla dasha w 4k
Opublikowano 27 lutego 20187 l Teraz, Andreal napisał: XoX enhancements to nie tylko rozdzielczość, a eSka wyświetla dasha w 4k Ale nie ma mocy żeby emulator wygenerował lepsze tekstury i AA. Z powietrza te usprawnienia się nie biorą.
Opublikowano 27 lutego 20187 l 10 minut temu, kubson napisał: @hav7n gre musisz sciagnac z polskiego sklepu, w dashu zmien region na polske Już właśnie zasysam z polskiego store
Opublikowano 27 lutego 20187 l 50 minut temu, Pacquiao napisał: Horizon żyleta na tych Twoich screenach. Zrób jakieś w Wiedźminie 2. Gdzie te screeny? To ten update to już jest? O kur.wa, odpalam i sprawdzam
Opublikowano 27 lutego 20187 l 1 minutę temu, yab napisał: Gdzie te screeny? To ten update to już jest? O kur.wa, odpalam i sprawdzam Na feed Xbox'a W temacie Forzy jest też porównanie, lepiej trzymaj się swoich gaci
Opublikowano 27 lutego 20187 l forza horizon wyglada jak zmodowana na pc xd kurde szkoda ze rdr pewnie sie nie doczekamy, jedyne co sie tam postarzalo to rozdzialka Edytowane 27 lutego 20187 l przez kermit
Opublikowano 28 lutego 20187 l Virtua Fighter 5 Final Showdawn, Castlevania Lords of Shadow, Girsy 1, 2, TTT 2, RDR, Max Payne 3. Jeżeli jeszcze te gry ulepszą to Koks będzie dla mnie konsolą do zakupu. Z pierwszego Xe też trylogii Splinter Cell należy się wsparcie.
Opublikowano 28 lutego 20187 l 11 godzin temu, hav7n napisał: Co zrobić żeby mieć Wieśka 2 po polsku? Wystarczy język w dashu zmienic i odpalić grę czy trzeba będzie ściągać z polskiego store? Gre kupilem na UK już jakiś czas temu. Zassać z polskiego store. Później wystarczy wejść w ustawienia gry i tam zmienić na napisy i audio polskie. Nie trzeba tego w dashu zmieniać.
Opublikowano 28 lutego 20187 l Kusi zagrać jeszcze raz w wieśka 2 teraz i cieszę się że kupiłem fable aniversry ale jeszcze nie grałem. Będzie okazja do nadrobienia w lepszej jakości
Opublikowano 28 lutego 20187 l Sprawdzę Crakdown dzisiaj, na X360 świetnie się bawiłem, może przejdę ponownie?
Opublikowano 1 marca 20187 l Poprawki gier we wstecznej to jeden z moich argumentów do ewentualnej zamiany S na X.
Opublikowano 6 marca 20187 l jak nie jaram sie za bardzo wsteczna tak Hitman Blood Money zaraz sciagne, fajnie jakby dostal upgrade na koxie