Opublikowano 11 kwietnia 20186 l RDR i GoW2 w 4K? Chyba pora w końcu kupić Undead Nightmare, tym bardziej że jest teraz w promocji
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l o koorwa dopiero zobaczylem ze jest Jedi Academy Jak te gry wygladaja, wlasnie ogladam Inside i Jade Academy, Battelfront 2 koorwa bez kitu jakby ktos to zremasterowal ALE BEDE NAPERDALAL
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Te remastery to mam rozumieć tylko xox, zwykle faty są "za slabe"? Kórva - conker, jedi academy i pewnie nadal u nas nie do kupienia ;/ Edytowane 11 kwietnia 20186 l przez XM.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Gierki z oryginalnego Xboxa takie jak np Conker czy Jedi Academy też będą "zremasterowane" na zwykłym Xboxie One tutaj przykład tego na Xboxie One S Edytowane 11 kwietnia 20186 l przez asax
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Gry beda chodzic na wszystkim, a na koxie wygladac za(pipi)iscie pod 4k
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Conker, Jedi Academy i SSX 3..mogłem nie sprzedawać One X no nic, kupi się znowu jak wyjdzie Forza Horizon 4 i przy okazji zrobię też te 3 genialne tytuły
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l moj ukochany conker jak odświeżony <3, rdr jeszcze 3 tyg pisalem ze marze o update na koxa i odlozylem drugie przejscie ms szanuje w chuy
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Dzięki asax. No ale co z naszym sklepem - wyje.baner i nie będzie pewnie co?
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Jedi Academy wyszło na konsole? o kurczaki, trzeba kupić! Conker również cieszy, będzie dostępy u nas w cyfrze normalnie? bo ceny płyt są tragiczne i jeszcze jade empire a RDR neidawno usunąłem, bo mi się grać nie chciało znowu, ale w sumei teraz chetnie pobiorę raz jeszcze, żeby sprawdzić jakość graficzki
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Dobrze że wcześniej uzupełniłem kolekcje klasyków z pierwszego X,szkoda tylko że nie będzie Jet Set Radio Future.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l jeszcze jakby tak tego SSXa 3 dali w EA Pass to w ogóle byłby miód malina, bo fizyczna kopia jest dość trudno dostępna
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Podejrzewam, że do końca roku bardzo duża liczba gier z OGX trafi zarówno do GP jak I EAA.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Jezu jak dobrze ze wstrzymałem się z odgrywaniem RDR i jeszcze najlepsza cześć gearsow w 4K SPENCER KRUL
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l 19 minut temu, MaZZeo napisał: Jezu jak dobrze ze wstrzymałem się z odgrywaniem RDR Chory na głowe xd 19 minut temu, MaZZeo napisał: i jeszcze najlepsza cześć gearsow w 4K Dwójka nie jest najlepsza
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l W singlu najlepsza a z rdr to chodziło mi ogrywane w ramach wstecznej, chyba nie sądzisz ze jestem dzbanem który nigdy nie grał w rdr xD
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l 10 minut temu, MaZZeo napisał: W singlu najlepsza Też nie. Te zje.bane podziemne levele plus beznajdziejny boss powodują, że nie moge postawić tej gry wyżej niz 1 czy 3.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Różnica na tyle duża że powoli zastanawiam się nad sprzedażą XoneS i kupnem XoneX dla Rdr/Halo5/Halo Mcc