Pacquiao 889 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) No ja jutro chyba idę odebrać XoX. Poza dużo lepszą jakością nowych gier, to właśnie BC w takiej jakości przechyliło szalkę. Z pastgena mam między innymi do dokończenia dodatki z Forza Horizon, RDR z Undead Nightmare i bardzo liczyłem na jakiś remaster/remake Gears of War 2 i teraz wszystkie gierki wyglądają o niebo lepiej. Człowiek niepotrzebnie te porównania ogląda - niewiedza bywa błogosławieństwem (dla portfela ;)). Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Godzinę temu, XM. napisał: I Ja potwierdzam. 2> 1 >>> 3 Mam tak samo. Jeszcze jedynke niech tak pod koksa dowalą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Po co jak jest Gears UE Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 No tak. Ultimate Edition bez tego niezwykle umiejętnie odgrzali, a łatka enhanced pod One X dodałaby grze rumieńców. Taki GoW 4 wygląda kapitalnie dzięki temu (choć gra na podstawowym modelu świetnie się prezentowała). Dodatkowo Gearsy Trzecie, które swoje lata mają, również bardzo, ale to bardzo dobrze wyglądają na One X. Mnie osobiście cieszy usprawnienie Darksiders II. Zacząłem w nią grać jakiś czas temu. Póki co gra się bardzo dobrze (jedynka mi się podobała), ale posiadam Warmastered i jednak brak tych 60 klatek w kontynuacji lekko doskwierał. Liczę, że i tutaj oprawią przygody Śmierci w kombo 4k + 60 k/s. Nie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Niech oleją Gears of War 1 bo i tak jest świetne UE i zrobią update do 4K dla Judgment i będzie piękny komplet na XoX. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Z jednej strony racja, niemniej jak wszystkie, to wszystkie. Mnie się wydaje, że obie będą za jakiś czas ulepszone. Tak dziwie idą od najmłodszych osłon. Najpierw 4 (ale to chyba oczywiste), później trzecia odsłona, teraz druga cześć. W każdym razie, jeżeli ktoś jeszcze nie ograł, a ma Xbox One X, to taki GoW 4 z pakietem poprzedniczek, to będzie dlań złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Kórva no jak mnie denerwuje to ze nie wiadomo czy będzie na pl marketplace. Od razu bym obie kupił kotory, conkera, jedi academy czy ngb. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Trochę to dziwne że na polskim store może nie być ale zawsze można kupić zdrapkę USD, zmienić region na USA i tam kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Nie ma tu nic dziwnego. To są gry z pierwszego X'a, który nie był w dystrybucji na terenie PL i tak samo było z grami. Nie mają po prostu uprawnień sprzedawać tych gier na rynkach, na których nie były sprzedawane. Zapewne obowiązują pierwotne umowy na dystrybucję. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Ale powiedzcie mi - kupuje albo pożyczam np. Conkera czy JA, wkładam płytę i ściąga mi się gra na dysk? Czy działa z płyty? Wtedy juz normalnie to wszystko lata, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) 2 minuty temu, XM. napisał: Ale powiedzcie mi - kupuje albo pożyczam np. Conkera czy JA, wkładam płytę i ściąga mi się gra na dysk? Czy działa z płyty? Wtedy juz normalnie to wszystko lata, tak? Płyta to licencja. Ściąga Ci pliki z emulatora. Musisz mieć płytę w napędzie. To działa tak samo jak gry z X360. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Pacquiao 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Chyba chodzi czy jak włoży płytę to grę mu ściągnie nawet jak nie ma na polskim sklepie. Imo 99% tak. Oglądałem filmik jakiegoś kolesia który omawiał każdą grę i jedna pozycja wyszła tylko w Europie ale jako że nie ma region locka ani nic normalnie można ją odpalić w USA. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez hav7n 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 na 100% ci pojdzie z plyty, ja 17/4 biore Conkera a 26/4 Jedi Academy i pewnie na KOTORy sie skusze, chociaz jestem przekonany ze po e3 te tytuly zasila biblioteke Game Pass Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, hav7n napisał: Trochę to dziwne że na polskim store może nie być ale zawsze można kupić zdrapkę USD, zmienić region na USA i tam kupić Nie da się na X1 kupować gier z 360tki za pomocą zdrapek. Zapewne jest tak samo w przypadku gier z pierwszego Xboxa. Obawiam się, że znowu u nas nic nie będzie a kupiłbym Panzer Dragon Orta, Conkera, Jade Empire i Breakdowna. Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Ins 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 A to nie wiedziałem [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Czy ktoś tutaj bawił się VPN'em i kupował gry z 360tki lub pierwszego Xboxa z US/UK ? Przydałaby się instrukcja jak to zakupić krok po kroku. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 To już lepiej szukaj jakiegoś zaufanego kolesia który mieszka za granicą i kupi Ci gry na Twoje konto Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 czyli mogę kupić zdrapke na Turcję i tureckiego Astroneera ale Conkera z USA juz nie moge? lol Cytuj Odnośnik do komentarza
pic3k 130 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 (edytowane) Zdrapkę możesz kupić i aktywować ale samej gry już nie,gry z pierwszego x mają blokadę na IP potrzebny jest vpn. Od lat korzystam z tego VPNa, 2$ (przez paypala) pakiet na trzy dni ,dostępne są wszystkie kraje z xbl. Banalna konfiguracja,wszystko jest ładnie opisanie w tutorialach. http://www.vpntraffic.com/index.php http://www.vpntraffic.com/index.php?action=content&cont_id=9875 Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez pic3k Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 24 minuty temu, maciekww28 napisał: To już lepiej szukaj jakiegoś zaufanego kolesia który mieszka za granicą i kupi Ci gry na Twoje konto No nie bardzo. Próbowałem już tak zrobić i nie dało rady na moim koncie (PL).Trzeba było założyć konto na US by można było zrobić zakup. No chyba, że da się to jakoś obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 a to juz mi sie nie chce, pogram sobie w rdr Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 No rdr pięknie wygląda. Grałem w hellblade a rdr w tle się instalował. Stwierdziłem że odpale na chwile i 2 h minęły. Nie wiem czy to też zasługa koksa ale poza ostrym obrazem, wyraźniejszym drugim planem (wreszcie widzę wrogów naprawdę z daleka) chyba loadingi polepszyli. Ładowanie po zgonie błyskawiczne Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Szybsze loadingi to też zasługa emulatora Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 No to tylko nowe konto założone na USA /UK, zakupy gierek (faktycznie na tych regionach) później odzyskane na konsoli i ustawione jako domowe Jeśli gry są we wstecznej to powinny działać bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 o gurwa, morrowind i dwa kotory do ogrania, ale bedzie grane w majówke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi