Gość Orzeszek Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) 8 godzin temu, Ins napisał: Nie da się na X1 kupować gier z 360tki za pomocą zdrapek. Zapewne jest tak samo w przypadku gier z pierwszego Xboxa. Obawiam się, że znowu u nas nic nie będzie a kupiłbym Panzer Dragon Orta, Conkera, Jade Empire i Breakdowna. co gurwa? https://marketplace.xbox.com/pl-PL/product/STAR-WARS-Knights-of-the-Old-Republic/66acd000-77fe-1000-9115-d80242560834 jest cała zakładka w storze na klocku "gry z wsteczną zgodnością" śa gry xbox og i x360 Edytowane 12 kwietnia 2018 przez Orzeszek Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 6 godzin temu, hav7n napisał: Szybsze loadingi to też zasługa emulatora Raczej szybszej pamięci ram Przy tym to już akurat nie musieli kombinować. Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Orzeszek napisał: co gurwa? https://marketplace.xbox.com/pl-PL/product/STAR-WARS-Knights-of-the-Old-Republic/66acd000-77fe-1000-9115-d80242560834 jest cała zakładka w storze na klocku "gry z wsteczną zgodnością" śa gry xbox og i x360 To teraz znajdz mi w polskim sklepiku Ninja Gaiden Black z pierwszego Xboxa albo Lumimes Live z 360tki. Ewentualnie możesz doładować sobie konto np. zdrapką na 100zł i spróbować kupić jakąkolwiek grę ze wstecznej za pomocą tych środków. Daj znać jak Ci poszło Edytowane 12 kwietnia 2018 przez Ins Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 To jak ja szanuję Pana Spencera za to co się odje,bało wczoraj w kwestii wstecznej to jest niepojęte. Tak to się powinno robić, za mało pochwał i zachwytów jest z tego powodu. Coś pięknego. Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Skoro nie widać różnicy To po co przepłacać (za remaster). Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 4 godziny temu, Ins napisał: To teraz znajdz mi w polskim sklepiku Ninja Gaiden Black z pierwszego Xboxa albo Lumimes Live z 360tki. Ewentualnie możesz doładować sobie konto np. zdrapką na 100zł i spróbować kupić jakąkolwiek grę ze wstecznej za pomocą tych środków. Daj znać jak Ci poszło Napisałeś ze się nie da. A da się. Cytuj
pic3k 130 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Sprawdziłem u siebie,i jednak gry z pierwszego xboxa można kupić tylko przez x360 i vpn.Na xbox one i przeglądarce nie ma możliwości wybrania płatności z konta/zdrapki. Całe szczęście udało mi się wygrzebać z piwnicy Breakdowna i mam kombinowanie z głowy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 23 minuty temu, pic3k napisał: Sprawdziłem u siebie,i jednak gry z pierwszego xboxa można kupić tylko przez x360 i vpn.Na xbox one i przeglądarce nie ma możliwości wybrania płatności z konta/zdrapki. Całe szczęście udało mi się wygrzebać z piwnicy Breakdowna i mam kombinowanie z głowy Co wy gadacie, normalnie mogę kupić grę z poziomu konsoli np kotora. Tak samo gierki z x360. Przyjdę do domu to obczaje, może mam dałna ale miałem już kotora w koszyku, ale stwierdziłem ze kupię zdrapkę w żabce bo cebula. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 w pl gierki z og xboxa sa w sklepie poza ninja gaiden wg niektórych nic nie powinno byc bo nie bylo xboxa w Polsce Cytuj
Bzduras 12 474 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 3 minuty temu, kermit napisał: w pl gierki z og xboxa sa w sklepie poza ninja gaiden Blacka też nie ma. No lipa straszna z tą regionalizacją marketów na klocku. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 rdr jest to najważniejsze. pięknie to wygląda. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 RDR'a to się prawilnie na półce trzyma, a nie jakieś problemy z cyrfową dostępnością. Szkoda tylko, że przy drugim podejściu poza ulepszonym wyglądem RDR nadal zanudza tak, że po dotarciu do meksyku już nie ma się siły na dalszą grę. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Pewnie ani Conkera anie PDO nie bedzie w pl... lipa. Z tego co czytam to trzeba kupić na koncie z uk? To lepiej już chyba używki poszukać - conker to jakies 90-100 pln Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Godzinę temu, Orzeszek napisał: Co wy gadacie, normalnie mogę kupić grę z poziomu konsoli np kotora https://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/backward-compatibility kliknij sobie w gry z pierwszego xboxa, na polskim rynku jest dostępny kotor, pop i red faction II Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Jeśli ktoś ma EA Access to Blacka można pobrać po zmianie regionu na UK. (Z Polski jest niedostępny) Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 14 godzin temu, blantman napisał: No rdr pięknie wygląda. Grałem w hellblade a rdr w tle się instalował. Stwierdziłem że odpale na chwile i 2 h minęły. Nie wiem czy to też zasługa koksa ale poza ostrym obrazem, wyraźniejszym drugim planem (wreszcie widzę wrogów naprawdę z daleka) chyba loadingi polepszyli. Ładowanie po zgonie błyskawiczne Gigantowi z Redmond należy się za takie podejście. Wrócę z treningu z przyjemnością RDR sprawdzę, choć nie ukrywam, że w pierwszej kolejności jednak Darksiders II rozpoczęte będę chciał ukończyć. Przyznam, że w kwietniu pozycje enhanced zelektryzowały mnie znacznie bardziej niż Gold/Pass. Liczę również, że Hitman: Absolution wydadzą w takiej wersji. Strasznie mi się ta cześć podobała. Na PCMR wyglądała jak posmak nowej generacji, a na konsolach tylko dobrze. Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Najlepszą grę na X360 niech w końcu zaktualizują pod koksa i z miejsca kupuje konsole. Ta gra to oczywiscie Castlevania Lords of Shadow. 1 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 10 minut temu, Kyokushinman napisał: Najlepszą grę na X360 niech w końcu zaktualizują pod koksa i z miejsca kupuje konsole. Ta gra to oczywiscie Castlevania Lords of Shadow. Myślałem, że tylko w kwestii TV pleciesz 3 po 3 Fajna gra, ale nie najlepsza, no bez przesady Cytuj
Kyokushinman 38 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Dla mnie to najbardziej niedoceniony tytul ever. Mega hit i jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Spokojnie top 5 obok takich gier jak Demons Souls, TLOU, Dark Souls 1 i U2. 2 1 Cytuj
Ins 5 750 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 4 godziny temu, Orzeszek napisał: Co wy gadacie, normalnie mogę kupić grę z poziomu konsoli np kotora. Tak samo gierki z x360. Przyjdę do domu to obczaje, może mam dałna ale miałem już kotora w koszyku, ale stwierdziłem ze kupię zdrapkę w żabce bo cebula. Kupić możesz, owszem, ale pobierze Ci kasę z karty nawet jak masz doladowane zdrapką konto. No i tak jak pisał Bluber, w PL sklepiku nie ma nawet polowy gier z pierwszego Xboxa, które są we wstecznej. Cytuj
mozi 1 977 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Sprawdziłem RDR i powiem wam że wygląda kozak. Obraz jest ostry jak żyleta. Mam porównanie bo ogrywam MGS:R na wstecznej któy wygląda jak gra z oxboxa. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Star Wars Force Unleashed rowniez wyglada bdb ale RDR zrobilo na mnie wieksze wrazenie, az chce sie przejsc raz jeszcze, szkoda tylko ze czasu nie ma Cytuj
Sylvan Wielki 4 556 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Mówisz, że tak dobrze z SA FU. Grałem w to lata temu i miło wspominam. Chętnie sprawdzę choć jeden-dwa etapy jak lekcje odrobili. Ogólnie polecam tę grę Cytuj
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Ja utknąłem na etapie jak szturmowcy z pasikonikiem mnie atakują, nie mogę przejść Cytuj
Pacquiao 889 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Kupiłem dzisiaj XoX i masakra jak te podbite gry z BC wyglądają. Nie wiem czy na Xone/PS4 widziałem gry z takim IQ - a nawet nie mam TV 4K Girsa 2 wczoraj odpaliłem na zwykłym Xone i różnica jest kolosalna. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi