Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Ciekawe czy ten remaster GOW2 wyklucza remake GOW2 o którym się plotkuje.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 4 minuty temu, asax napisał: Conker będzie dostępny od 19 kwietnia Aaaa, to spoko. Conkera swego czasu kupiłem swojemu chrześniakowi, a ten przyjeżdża do mnie w czerwcu na wakacje. No to trzeba będzie powtórzyć chore akcje z Mighty Poo Edytowane 12 kwietnia 20187 l przez Czezare
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l RDR na BeastBox jeszcze bez mapki wygląda Oj mocno liczę, że w tym roku MS zremasteruje tak sporo ciekawych gier. Edyta: Na FHD wszystkie gry kosa. W RDR, GoW2, FH1 obraz żyleta, gry wyglądają jak remastery za 140 zł. W grach na obecną generację, które później dostały łatki sytuacja analogiczna, największą różnicę widziałem w KI i Halo 5. Halo 5 z takim IQ i betonowym 60 fps to jest lekki blitzkrieg na mózgu Jutro sprawdzę jakieś gry z BC ale które nie miały patcha do 4K żeby zobaczyć jak sprawia się samo wygładzanie16x na starych grach. Na pierwszy ogień idzie definitywna wersja Bayonetty. Edyta2: 16x AA daje radę w grach bez patcha do 4K. Pierwsza Bayonetta wygląda o niebo lepiej niż Bayonetta 2 na Switchu która też jest natywnie w 720p. Wszystkie krawędzi gładkie. Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez Pacquiao
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Panzer Dragoon Orta 49zł Conker: Live and Reloaded 49zł Dwie gry na których mi najbardziej zależało są w polskim sklepiku. FAK JE !!! Pojawiły się również: The Elder Scrolls III: Morrowind 59zł Blinx: The Time Sweeper 49zł Hunter: The Reckoning 59zł Star Wars Knights of the Old Republic 49zł Edytowane 14 kwietnia 20187 l przez Ins
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l No takiego obrotu spraw się nie spodziewałem, cofam wcześniejsze słowa o gardzeniu polskim MS Jeszcze Jet Set Radio Future, NG2 i Skate 2... Jak widać MS faktycznie daje do estetycznej grube bomby, wiec może za jakiś czas marzenia się spełnią
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Przetestowałem wczoraj z BC Girsa 3, pierwsze Mirrors Edge, Halo 3 I Wiedźmina 2. Wszystkie prezentują kapitalną jakość. Oczywiście największe różnice widać w grach które wyglądały najgorzej jak Halo 3. A Mirrors Edge z racji swojego specyficznego designu mógłby uchodzić za grę z obecnej generacji (gdyby nie modele postaci i ich animacja).
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Panzer dragon orta kupione. Nigdy nie grałem w tą serie a zawsze chciałem spróbować.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Ja dam znać jak działa na One S Czekam na czwartek jak na zbawienie, nigdy nie miałem okazji dokończyć zwykłego Conkera, a tu Mr Phil rzuca zremasterowany remake. Post Insiaka dzisiaj rano wyleczył u mnie kaca, taka radość była.
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l ja grałem tylko w wersje na N64 i więc nie mogę się doczekać zagrania w Live&Reload
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l w remaku jedynie boli cenzura ;/ ale ogolnie super prawilnie ograne wersje na n64 i oryginalnym xbox
Opublikowano 14 kwietnia 20187 l Cholera, mam nadzieję, że Alan Wake dostanie update do 4K Przydałby się
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Świetna wiadomość - RDR mnie ominęło, a GOTY idzie dostać za niewielkie pieniądze. Dzięki!
Opublikowano 15 kwietnia 20187 l Udziela mi się ten Wasz hajp na RDR, aż chyba sam zainstaluje i odpalę w końcu ten undead nightmare w którego nigdy nie grałem i praktycznie nie wiem czegonsie spodziewać.