Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 11 minut temu, Orzeszek napisał: Ogólnie wywalone jajca na punkciki, ale zdziwko trochę. Czemu zdziwko? Przecież zapowiadali, że nie wprowadzają aczików do gier z OG XBOX
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Tak jak Pan Be powiedział. To są tylko emulowane gierki z pierwszego Xa, nie remastery za stówkę. Pierwsze Ninja Gaiden też nie ma acziwów.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Nie mam xboxone ale mam pytanie piszecie tu, że nie można kupić NGB z polskiego konta. Czyli jak założę konto xboxlive na USA to kupię bez problemu?
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l A wersja NTSC z pierwszego xboxa na płycie działałaby na polskim (XD) xboxonie?
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Zdaje się, że tak bo ogólnie chyba nie ma juz regionów jak grę odpalasz z plyty bo w sumie płyta jest tylko do weryfikacji zawartości, którą pobierasz z neta pózniej ale głowy sobie nie dam uciąć. Edytowane 17 kwietnia 20186 l przez _Be_
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Godzinę temu, devilbot napisał: Nie mam xboxone ale mam pytanie piszecie tu, że nie można kupić NGB z polskiego konta. Czyli jak założę konto xboxlive na USA to kupię bez problemu? Możesz kupić z konta usa przez vpn jedynie z xboxa 360,lub bez kombinowania z konta usa przez xbox game pass na xbox one.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Można już pobierać gierki z tej pierwszej fali? SSX 3 jakoś nigdzie nie widzę.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l wyszukiwarka w sklepie juz znajduje właśnie kupiłem i ściągam Conkera
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Wrzućcie info później jak wygląda taki Conker dziś na One. Jakieś teksturki ładniejsze albo co...
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l SSX 3 kupiony i pobrany ale gra się nie odpala (komunikat o błędzie). Widzę po twiterze, że sporo ludzi ma ten problem.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Ja mam w kupionych z poziomu historii zamówień, ale nie pokazuje mi go w bibliotece z poziomu konsoli. Conker za to się zasysa, jeszcze chwila
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 13 minut temu, karmaster napisał: SSX 3 kupiony i pobrany ale gra się nie odpala (komunikat o błędzie). Widzę po twiterze, że sporo ludzi ma ten problem. Mam tak samo Mam nadzieję że się z tym szybko uporają, bo mnie już paluchy swędzą Edytowane 17 kwietnia 20186 l przez DieseL
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Po włożeniu płyty z SSX 3 i ściągnięciu działa normalnie na XoX. W 16:9
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Na screenach w sklepiku nawet ładnie ten Conker wygląda jak na tak starą grę. Ale faktycznie 4:3.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Conker prezentuje się fantastycznie jak na tak starą grę. Szkoda, że na Xboxie nie było 16:9. No ale i tak prezentuje się zacnie: Zaraz odpalam Orte i zakupię SSX3
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Z tym SSX to się wstrzymaj, nadal gierka nie pojawia się na liście do pobrania.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l jak wypada sterowanie w conkerze? chodzi mi o możliwość zmiany obrotu kamery - invert axis itd