pic3k 130 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jest już dostępny,ale nie u nas.Zmień lokalizacje konsoli np. na USA, a sam zakup to już inna historia . Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 3 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Kiuuurwa, jakim kasztanem był ten Ghost Recon to się w głowie nie mieści. Kupiłem go jakoś rok po premierze i wyglądał jak gra z poprzedniej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 W dniu 27.06.2018 o 15:20, _Be_ napisał: A ten drugi Grid tez był spoko? Bo grałem w tego pierwszego i był świetny, ale potem czytałem o tym, że ten autosport to średniak. Drugi był arcade bardziej od pierwszego, który starał się być trochę symulacyjny, ale tak trochę. W dwójce pizgasz zakręty praktycznie bokiem. Nie powiem, nawet fajne było jak grałem swego czasu, ale coś było dziwnego też, że na konsoli w 30fps praktycznie nie mogłem ogarnąć gierki, chwyciłem się za nią na PC w 60fps i dobrych kilka godzin się bawiłem w sumie. Ale spróbować można, zła gra to nie była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kiuuurwa, jakim kasztanem był ten Ghost Recon to się w głowie nie mieści. Kupiłem go jakoś rok po premierze i wyglądał jak gra z poprzedniej generacji. Chyba pier.dolisz jakie bzdury albo nie wiem co. Jak gra wyszła to kosiła grafą Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kiuuurwa, jakim kasztanem był ten Ghost Recon to się w głowie nie mieści. Kupiłem go jakoś rok po premierze i wyglądał jak gra z poprzedniej generacji. Serio? Ja to pamiętam, że jak kupiłem i zagrałem, to byłem w szoku jak gra może wyglądać.. Z pewnością mówimy o tej samej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Moze faktycznie grał w wersję na ps2, na x360 swego czasu wyglądało to super. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 no wizir za duzo proszku do prania graw kosilo, jedna z tych pierwszych gierek co mowila ze x360 to jest mocarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 3 minuty temu, Moldar napisał: Moze faktycznie grał w wersję na ps2, na x360 swego czasu wyglądało to super. Warto dodać, że wersja na X360 była swojego rodzaju superior w stosunku do wersji na PC i PS2/Xbox graficznie a także różniła się tym, że można było się przełączać między widokiem TPP i FPP i każdą wersja robiła inna firma wersje na x360 robiło studio Red Storm twórcy pierwszych Ghost Reaconów i pierwszej części Rainbow Six. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Gierka robiła bardzo, grałem na premierę i bawiłem sie swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 No w ch,uj robiła ta plastikowa grafika rodem z Perfect Dark Zero. Zwłaszcza po tym jak ogrywałem wtedy Gears of War. Jeszcze te bugi. Boże, co to był za kasztan. 33 minuty temu, _Be_ napisał: Chyba pier.dolisz jakie bzdury albo nie wiem co. Jak gra wyszła to kosiła grafą Dlatego napisałem ROK PO PREMIERZE. Czytajcie oczami, a nie ch.jami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Ty chyba nie mialeś oczu wtedy NIESAMOWITA RÓZNICA GRAFICZNA Edytowane 4 Lipca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 GRAW to był swego czasu prawdziwy masakrator graficzny. Tyle. Do tej pory mam tą grę na półce, aż chyba ponownie przejdę, skoro jest taka możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) GoW to był kop w ryj, Ghost Recon po nim już niekoniecznie. Resztę tłumacz sobie jak chcesz. Edytowane 4 Lipca 2018 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Ja kumam o co Vesir'owi chodzi. Odniosłem podobne wrażenia, bo odpaliłem GRAW daleko po premierze. Jasne, że postacie są dopracowane, ale ten design lokacji jest taki prosty/minimalistyczny. W momencie, gdy w tej grze coś się dzieje - wybuchy, akcja - wtedy jest lepiej. Gears of War dla przykładu nawet w przestojach wyglądał miażdżąco. Podobnie było z R6 Vegas - pusto i tereny miejskie jakieś takie kwadratowe. Kwestia perspektywy. Edytowane 4 Lipca 2018 przez MierzejX Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Teraz ciężko przestawić się na to co bylo kiedyś, jak patrze na Gearsy, które grałem jeszcze kilka lat temu w multi to i tak gra sie zestarzała przeokrutnie bo kiedyś myślałem, że grafika lepsza niż życie tam była. Pamięc jest zawodna ale z tego co widzę po YT to GRAW wyglada gorzej od Gearsów przez to, że ma inną kolorystykę i większe, sporo większe lokacje ale generalnie w życiu bym nie napisał, że to paździerz, no ale Wezyr niech pisze co chce ale widzę, że jest w mniejszości i to nie mnie pamięc płata figle Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Pamietam do dzis jak pierwszy raz odpalilem na 360 dwie czesci Ghostów. To bylo jak fotorealizm wtedy. Boje sie odpalać teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 55 minut temu, MLeKSk napisał: Dante's Inferno wreszcie trafi do wstecznej :-D Gra będzie dostępna w EA Access :-) Wolałbym remastera, ale jak się niema co się lubi... Dałem plusa, ale cofnąłem, bo nie mogę znaleźć potwierdzenia.. Pewne na 100%? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 1 minutę temu, Shagohad napisał: Dałem plusa, ale cofnąłem, bo nie mogę znaleźć potwierdzenia.. Pewne na 100%? https://www.ea.com/ea-access/news/find-out-what-is-coming-soon-to-ea-access?utm_campaign=sims4_hd_ww_ic_soco_fb_eaa-quarterly-fb-07021 Cytat Our first prediction? Your controller's going to get a great workout in the next three months. Five awesome new titles are coming soon to The Vault. You'll get creative with The Sims™ 4, explore an amazing world in Fe, hit the pitch in EA SPORTS™ FIFA 18, take on the underworld in Dante’s Inferno and step on the gas in Burnout™ Paradise Remastered! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 526 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Wciąż mam na płycie, będzie grane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 zawsze chciałem zagrać w Dantego więc będę miał okazję w końcu Fajnie też, że już wrzucają Burnouta Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ah. Mogliby wypuscic Remember Me i jeszcze podkrecone pod Xa. Mam nadzieję ze sie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ja bym poprosił o Max Payne trylogie oraz Castlevania Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 361 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 To co przedmówcy poproszę, ale najpierw Ninja Gaiden 2 i Skate 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, kubson napisał: Ja bym poprosił o Max Payne trylogie oraz Castlevania Biurwa. Trojeczka podciagnieta tak za(pipi)iscie jak RDR i gruche mecze jak poebany. Najlepszy szuter poprzedniej generacji. I ten soundtrack Edytowane 10 Lipca 2018 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi