Opublikowano 1 sierpnia 20186 l W dodatku na XBL wyskoczyło Blacklist za free. Nie wiem czy to jakaś akcja czy błąd ale można dodawać póki jest: http://marketplace.xbox.com/en-US/Product/Tom-Clancys-Splinter-Cell-Blacklist/66acd000-77fe-1000-9115-d802555308b6?noSplash=1
Opublikowano 1 sierpnia 20186 l Mnie sie udalo przycebulic jak tylko marbel nasmarowal posta. Troche dziwi brak konsekwencji. Conviction jest inglisz a tu w PL. W dodatku podciagnieto rozdzialke bo Conviction niestety dalej papka troche jak zapamietalem z premiery. Z Double Agenta zaciesz mocny bo molestowalem ja na x360 czesto. Eh jeszcze NG2 i Maxiu podbity do 4K.Spensiu wierzę.
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l W dniu 7.08.2018 o 17:31, hav7n napisał(a): najlepszy PoP we wstecznej Ty (pipi) gnoju xd
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Fajna gra, wydmuszka ale fajna Bardzo mile ja wspominam, przeszedłem dwukrotnie, ostatni raz kilka lat temu i o ile sterowanie wydaje się jeszcze bardziej drewniane a gameplay wciąż jest płytki, to klimat baśni wciąż robi robote
Opublikowano 7 sierpnia 20186 l Szkoda, że z wyciętym zakończeniem, zresztą podobnie jak w Asura Wrath. Nie ma nic gorszego niż takie zagrywki.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Kurde może wkoncu doczekam się dodania do wstecznej Resonance of Fate, bo przespałem to za czasów x360. A czytałem że kozak. No i postrzelał by w Binary Domain. Zayebicho wsteczna rośnie
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Jak FF nie weszło to wątpię, że Resonance będzie pierwszy Ale gierka fajna. Walki są monotonne po pewnym czasie, ale widowiskowe i satysfakcjonujące.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l FF miało być na premierę ffxv... Nie wiem, może czekają aż wyjdzie wszystkich 9 epizodów xd
Opublikowano 18 września 20186 l Aż szkoda mi, że mam BL na master rejsie, bo to bardzo fajna gierka jest. Koks enhanced?
Opublikowano 19 września 20186 l To żadna tajemnica, że BC podciąga mocno sprzedaż gier z X360 - jak pojawiają się nowe gry w BC, to w sieci Best Buy w USA ich ceny skaczą nawet o 100%. A ten news pokazuje jak potężną marką jest cały czas COD. Po tylu latach na szczycie. Edytowane 19 września 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 25 września 20186 l Bound in BloodPamiętam, że napyerdalałem w to do porzygu w Multi, nawet wszystkie acziki za multiplayer zdobyłem. Niestety...grę podobnie z resztą jak pierwszego Preya zamordowały pospołu dodupny kod sieciowy i związane z tym monstrualne lagi