_Shaman_ 867 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) 12 hours ago, Mike said: Z tego wniosek, że łatwiej emulować x86 na PowerPc, niż w drugą stronę. Jest raczej na odwrót, nowoczesne procesory x86 są znacznie bardziej skomplikowane niż PPC, zresztą pierwszy xbox do tej pory nie doczekał się dobrego emulatora. Edytowane 10 listopada 2020 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Próbuję odpalić GTA 4 z płyty na XSX i wyświetla się info, że ta gra nie jest obsługiwana.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 A pobrało Ci grę na dysk? Konsola powinna ściągnąć grę z sieci na dysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Wiem, że pobiera. Inne tytuły działają. W wypadku GTA 4 wywala od razu monit że gra nie jest we wstecznej. Nawet po włożeniu płyty z grą nie wyświetla się okładka gry na ikonie płyty. Trudno, pobawię się tym tematem później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Czy pierwsza Forza Horizon jest we wstecznej? Bo chętnie bym zaczął od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Jest. Mało tego....dostała łatkę X enhanced i chodzi w 4k;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Faktycznie, coś tam widnieje w sklepie, ale niestety "Not Currently Available" - czyli co? Jak kupię pudełko to mogę pograć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 22 minuty temu, Wredny napisał: Jak kupię pudełko to mogę pograć? TAk pierwszy Horizon drugi i trzeci tylko pudełkowe wersje, bo licencje wygasły i na marketplace nie ma bo usuneli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Kurde, najtańsza na allegro to 70zł, ale cóż - chcę w to pograć, bo pamiętam, że była zayebista, jak u kumpla na X360 grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 To dziwne bo mam wersję z golda i normalnie cyfrę zasysa. Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 529 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Jak masz już kupioną cyfrowo wcześniej to możesz ją ściągnąć, chodzi o to, ze nie kupisz jej już na ms store Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 405 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 1 minutę temu, lpcl napisał: To dziwne bo mam wersję z golda i normalnie cyfrę zasysa. Jak miałeś grę kupioną/z Golda to możesz pobierać do woli, ale jak ktoś nigdy nie miał to nie kupi. Tak samo jak FH2 i FH3 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Jest legalnie na naszym storze Ninja Gaiden Black. Kiedyś kupiłem na zagranicznym storze, bo u nas nie bylo. 50zł nie majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 6 minut temu, Bzduras napisał: Jak miałeś grę kupioną/z Golda to możesz pobierać do woli, ale jak ktoś nigdy nie miał to nie kupi. Tak samo jak FH2 i FH3 Rozumiem tylko to be sensu jest że wcześniej kupioną mogę ściągnąć a Wredny nie może normalnie jej kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 No jak bez sensu, nabyłeś ją więc możesz ją ściągnąć, ale jeśli gra straciła licencje to oficjalnie nikt nie może już jej więcej kupić cyfrowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 11 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 2 minuty temu, lpcl napisał: Rozumiem tylko to be sensu jest że wcześniej kupioną mogę ściągnąć a Wredny nie może normalnie jej kupić. Nowy użytkownik nie kupi bo licencje wygasły, ale jak tobie się udało kupić jak było na storze to możesz z tego korzystać bo trochę sztryms by był jakby ci po czterech latach zabrali dostęp bo licencje wygasły i zabijałoby to sens cyfrowej dystrybucji. Było by tak jak z tym mitycznym wyłączeniem serwerów i stratą gierek. Wredny może normalnie ją kupić tylko że używkę na płycie, no i lipa taka że gry na X360 były na płytach DVD, a te się potrafiły mocno rysować i można trafić na taką po "odnawianiu" niekoniecznie w pełni sprawną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 405 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Akurat na One i Series wystarczy, że płyta pozwoli się przedstawić konsoli jako tytuł X, reszta i tak dociąga się z neta i ani kilobajt z dysku nie jest instalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 (edytowane) Akurat to niewielki problem, bo i tak nic nie instaluje się z płyty Edit: kurde, drugi Edytowane 11 listopada 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 42 minuty temu, iluck85 napisał: Jest legalnie na naszym storze Ninja Gaiden Black. Kiedyś kupiłem na zagranicznym storze, bo u nas nie bylo. 50zł nie majątek. Bardzo serdecznie polecam wszystkim tym, którzy jeszcze w nią nie grali. Jeśli istnieje choć jedna gra która jest ponadczasowa i dalece wyprzedziła swoje czasy to jest to z całą pewnością NGB. To wprost niewiarygodne! Gra ma 15 lat, a jeszcze dzisiaj szczena z głuchym łoskotem ląduje na podłodze jak się ją ogląda w akcji. Już na KoX-ie gra wyglądała i ruszała się obłędnie, a na SeX-ie to już w ogóle musi być kosmos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Graficznie wstydu nie ma Betonu jak przy np Shnemue też nie ma. Techniczne granie nadal tip top. Brakuję mi wersji z Vity- były osiągnięcia. Jedyna gra w której bym dzisiaj wbił calaka, bo już dawno to olałem. Jest też 2, ale to mi kompletnie nie podeszło. Jest jeszcze 3 w tej wersji ulepszonej- razer? razor? Ale to przeszedłem na pałę za tytuł tylko. Szkoda serii... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 832 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 No Black świetny, ale brakuje lepszej kamery z Sigmy oraz brakuje obracania jej lewym katalogiem jak w NG2. No i korva te yebane bieganie po wodzie xd jak i uzywanie apteczek, gdy trzeba wejsc specjalnie do menu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 14 godzin temu, Figuś napisał: Nowy użytkownik nie kupi bo licencje wygasły, ale jak tobie się udało kupić jak było na storze to możesz z tego korzystać bo trochę sztryms by był jakby ci po czterech latach zabrali dostęp bo licencje wygasły i zabijałoby to sens cyfrowej dystrybucji. Było by tak jak z tym mitycznym wyłączeniem serwerów i stratą gierek. Wredny może normalnie ją kupić tylko że używkę na płycie, no i lipa taka że gry na X360 były na płytach DVD, a te się potrafiły mocno rysować i można trafić na taką po "odnawianiu" niekoniecznie w pełni sprawną testowałem na bardzo porysowanym sc blacklist i table tennis (to drugie było jak papierem ściernym). Własnie to jest plus bc. Płyta tylko potwierdza i może być porysowana bo wszystkie dane ściąga się z neta. Nie istnieje sytuacja jak na 360 że instalacja się nie powiodła z powodu braku możliwości odczytu danych Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 NIe wiem czy to dobry temat ale lepszego nie znalazłem. Na węgierskim MS Store jest spora promka. Chciałem jeden tytul z x360 kupić. Ale nie chce podawać danych z karty do dokonania zakupu bo się troche cykam. Inna sprawa że nie mam np. Revoluta którego bym pewnie bez bólu podał. I teraz pytanie: Czy może mi ktoś zakupić gre na MS Store płacąc swoim revolutem i nastepnie tą gre jakoś mi przekazać? Kod? Czy to od razu do konta kupującego się przypisze i nie ma kodów do realizacji jak się na MS Store kupuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 405 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Przypisuje się do konta. Co to za gra? Może uda się zgiftować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Nie kupisz jako gif Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi