Gość lpcl Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 (edytowane) Godzinę temu, dee napisał: Masz na myśli GTA4? W sumie nie pamiętam, ale nie było pod koniec mozliwości wyboru innego zakonczenia? No ja wybrałem revenge więc proponuję wybrać drugie jak ktoś gra i chcę skończyć. Nie po to wybiłem miasto średniej wielkości przez całą grę żeby bawić się w przebaczanie. Takie zagrywki zostawmy innym dewom. Edytowane 7 marca 2021 przez lpcl Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Jest knif pozwalający obejść ten bug podłączeniem drugiego pada, no ale bez przesady Cytat Tutaj gracz poradził sobie z tym problemem w ciekawy sposób. Użył dwóch kontrolerów w trybie Copilot na Xbox. W ten sposób mógł naciskać odpowiedni przycisk dwa razy szybciej. Pojawiło się także inne rozwiązanie, a mianowicie… elektryczna szczoteczka do zębów. Jej główka przyłożona do przycisku miała „załatwić sprawę”, ale to też może prowadzić do uszkodzenia kontrolera. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 19 minut temu, dee napisał: Jest knif pozwalający obejść ten bug podłączeniem drugiego pada, no ale bez przesady Może spróbuje tej funkcji copilot. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 11 marca 2021 Opublikowano 11 marca 2021 Czy jest możliwość kupna cyfrowej wersji RDR GOTY, czy tylko podstawka i UN osobno? Cytuj
Czoperrr 5 151 Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 15 hours ago, Rozi said: Czy jest możliwość kupna cyfrowej wersji RDR GOTY, czy tylko podstawka i UN osobno? W sklepiku widzę jedynie obie pozycje osobno. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 marca 2021 Opublikowano 12 marca 2021 Ta, też już wczoraj sobie obczaiłem, no nic. Cytuj
ASX 14 663 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 fps boost do gier bethesdy juz działa 2 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Działa, potwierdzam. Żadnej latki, nic, pięknie. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Godzinę temu, Moldar napisał: Działa, potwierdzam. Żadnej latki, nic, pięknie. Moldar zupełnie jak digital foundry. Cytuj
Bzduras 12 604 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Nie trzeba być Digital Foundry, żeby widzieć różnicę między 60 a 30 klatek 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 48 minut temu, Bzduras napisał: Nie trzeba być Digital Foundry, żeby widzieć różnicę między 60 a 30 klatek Wiadomo ale przez chwilę myślałem, że sam richard leadbetter zawitał na forum. xd Cytuj
meave 34 Opublikowano 15 marca 2021 Opublikowano 15 marca 2021 Ciekawa rzecz. Niektóre tytuły mają opcje zgodności (hdr i fps boost), a inne nie. Np fh3/Evil Within nie ma opcje zgodności (30fps). Gry z 360 miały ponoć nie mieć tej opcji wcale - tu new vegas/silent hill hd, za to seria dead space, gears 3 czy darkness - jest. Czy to jakiś trop na przyszłe aktualizacje? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 16 marca 2021 Opublikowano 16 marca 2021 Robi robotę Wreckfest w 60fps, dawać jeszcze CTR. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Czy MS dodaje jeszcze jakieś gry z X360 w ramach wstecznej, czy temat już wyczerpany? Cytuj
devilbot 3 697 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Nie dodaje. Temat jest zakończony. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 (edytowane) Zastanawiam się czy jest opcja w związku z przejęciem Bethesdy na dodanie quake 4 do wstecznej a tym samym quake 2, który był bonusem na X360. Wydawcą było activision a grę zrobił raven software. Fajnie by było. Po ograniu dooma 64 statnio naszła mnie nostalgia ma stare fpsy. Kurna jakie te gierki są nadal grywalne. Sam jestem zaskoczony. Jednak takie gry nastawione na bliski kontakt są znacznie bardziej grywalne niż te CODy, gdzie napierdzielasz z jakiś karabinów że scopem. Edytowane 21 marca 2021 przez lpcl Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 Q4 najlepiej to by się przydał remaster taki jak z D3. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 21 marca 2021 Opublikowano 21 marca 2021 9 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Q4 najlepiej to by się przydał remaster taki jak z D3. Bardziej chodziło mi tutaj o możliwość zagrania na xboxie w quake 2 tylnymi drzwiami dzięki temu quake 4. Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) 17 godzin temu, lpcl napisał: Zastanawiam się czy jest opcja w związku z przejęciem Bethesdy na dodanie quake 4 do wstecznej a tym samym quake 2, który był bonusem na X360. Wydawcą było activision a grę zrobił raven software. Fajnie by było. Po ograniu dooma 64 statnio naszła mnie nostalgia ma stare fpsy. Kurna jakie te gierki są nadal grywalne. Sam jestem zaskoczony. Jednak takie gry nastawione na bliski kontakt są znacznie bardziej grywalne niż te CODy, gdzie napierdzielasz z jakiś karabinów że scopem. Quake 2 to nadal niezła giera i lata świetlne przed większością dzisiejszych FPS-ów, ale nie oczekuj jakości z serii DOOM. To wolniejsza pełna irytujących wrogów strzelanka z ani trochę tak dobrym gunplayem wersja duma, w której każda lokacja wygląda tak samo, a poziomy (i backtracking!) są raczej frustrująco skomplikowane niż bogate i złożone. Bliżej gameplayu i jakości Zagłady jest Q1, ale w niego nie zagrasz na Xboksie. Pozostaje Ci liczyć, że id Software po Eternalu będzie chciało wrócić do Quake'a i przed produkcją nowej odsłony, puszczą remastery 1, 2 i 4. Jak dobrze bawisz się w Doomie, to z całego serca polecam odpalić sobie jakiś kozacki zestaw leveli często zawierający nowych przeciwników, bronie czy tekstury (skrót. WAD). No tylko zobacz, jakie dzieła sztuki powstają: I żeby nie być gołosłownym... Mam Series X i Game Passa na 3 lata od dnia premiery, a od miesiąca gram tylko na lapku w DOOMa i po jednym WADzie szukam następnego Na Xboksie masz jeszcze w Add-Ons kilka takich WADów za friko, ale one generalnie wyglądają idento jak klasygi. Niemniej jak nie masz kompa, warto, szczególnie DOOM Zero i BTSX. Edytowane 22 marca 2021 przez Nyu 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 (edytowane) 8 godzin temu, Nyu napisał: Quake 2 to nadal niezła giera i lata świetlne przed większością dzisiejszych FPS-ów, ale nie oczekuj jakości z serii DOOM. To wolniejsza pełna irytujących wrogów strzelanka z ani trochę tak dobrym gunplayem wersja duma, w której każda lokacja wygląda tak samo, a poziomy (i backtracking!) są raczej frustrująco skomplikowane niż bogate i złożone. Bliżej gameplayu i jakości Zagłady jest Q1, ale w niego nie zagrasz na Xboksie. Pozostaje Ci liczyć, że id Software po Eternalu będzie chciało wrócić do Quake'a i przed produkcją nowej odsłony, puszczą remastery 1, 2 i 4. Jak dobrze bawisz się w Doomie, to z całego serca polecam odpalić sobie jakiś kozacki zestaw leveli często zawierający nowych przeciwników, bronie czy tekstury (skrót. WAD). No tylko zobacz, jakie dzieła sztuki powstają: I żeby nie być gołosłownym... Mam Series X i Game Passa na 3 lata od dnia premiery, a od miesiąca gram tylko na lapku w DOOMa i po jednym WADzie szukam następnego Na Xboksie masz jeszcze w Add-Ons kilka takich WADów za friko, ale one generalnie wyglądają idento jak klasygi. Niemniej jak nie masz kompa, warto, szczególnie DOOM Zero i BTSX. Spoko, mam kompa ale nie gram na nim i nie zamierzam (drzemie w nim bestia gtx 760 , a w quake 2 to ja grałem w dawnych czasach. Jednak miło byłoby wrócić do quake na konsoli, zwłaszcza, że ta wersja z x360 była podobno w full HD i 60 fps. A w doomie to się rozpędziłem i mam zamiar jeszcze ograć jedynkę i dwójkę a może nawet wrócę po latach do trójki. Edytowane 22 marca 2021 przez lpcl Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 btw ciekawy jest ten trik, który można zastosować w fallout 4 na xsx tzn. jak włączysz bez fps boost i przełączysz na innę grę i potem włączysz fps boost w f4 i grę z quick resume to działa w 4k z odblokowanymi fps. Jakiś bug ale na razie działa i można stosować, na df o tym mówili. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 22 marca 2021 Opublikowano 22 marca 2021 Jedi chodzi o f4, to polecam moda 60 FPS 90fov. Gra wygląda super, jest w 4k, klatkaz dobija spokojnie do 60 klatek, ale zdarzają się spadki, dodatkowo jest poszerzone pole widzenia i ustawianie ultra jak z pc. Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 23 marca 2021 Autor Opublikowano 23 marca 2021 Asura's Wrath za 16zł https://www.microsoft.com/pl-pl/p/asuras-wrath/bpn103kdbx2h?activetab=pivot:overviewtab 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 23 marca 2021 Opublikowano 23 marca 2021 + jakies 6 dych za wyciety content z gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi