devilbot 3 681 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 Red dead redemption dziala od razu wyskakuje devilbot sign in bez żadnego przestoju. Skate 3 wyskoczyło mi to samo co u ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 (edytowane) Castlevania: Lords of shadow i Saints Row- zalogowało bez problemu. EDIT: W Saints Row jak próbawłem wybrać zapis z chmury do wczytania to wyszkoczył mi ten sam błąd: 8015190E Edytowane 12 grudnia 2022 przez karmaster błąd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 Na necie polecają zmienić porty manualnie (na jakis następny dostępny z listy), więc wróciłem na XSX, celem spróbowania tej metody - odpaliłem Dead Space, przywołałem menu i... samo mnie zalogowało, nic nie zmieniałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2022 No ja miałem problemy przez cały wczorajszy dzień, w końcu wieczorem udało się zalogować. Dzisiaj odpalam to nie wywala tego numeru błędu ale po prostu info że nie da się zalogować. Ziomek na reddicie polecił zmienić adres MAC konsoli np. edytując 3 ostatnie znaki. Zrobiłem tak i podałem go jako alternatywny, poszło bez problemu. Na XONE/XS podobno da się to łatwo obejść bo jest jakaś dodatkowa opcja, ja na X360 miałem mocno ograniczone ruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 13 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2022 Podobno już ogarnęli dupę - https://www.trueachievements.com/n52252/xbox-360-xbox-live-connection-issue?fbclid=IwAR1kWrc_DGgNaK8qbpaLksBICQdFH3-AmH-7nVx6V_VJrP_83OFHWrRqOqQ Dziś normalnie we wstecznej loguję się, grając w Dead Space, ale natywnie X360 nie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 Wiadomo coś czy naprawiona została końcówka w „remasterow” GTA IV przeszedłem w tym roku ponownie SA, teraz robię VC i naszła mnie chęć na najlepszą konsolową wersję, najlepszego GTA, ale nie chcę pod sam koniec się zniesmaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 Mnie to ciekawi...a to nie wystarczy wyłączyć fps boosta akurat na tą misję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 Można też wybrać inne zakończenie. A i przejście tej sekwencji z helikopterem jest możliwe, trzeba tylko naciskać bardzo szybko przyciski. I to jest okropna wersja, niby 60 klatek, ale 720p, no nie nie nie, nie mogłem po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 6 minut temu, Rozi napisał: I to jest okropna wersja, niby 60 klatek, ale 720p, no nie nie nie, nie mogłem po prostu No a masz Pan lepszą wersję na konsoli? Przecież to w porównaniu do edycji na PS3 wygląda i rusza się świetnie. Zresztą mi się to podoba nawet bez przyrównywania do jeszcze gorszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 245 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 30 minut temu, Szymek napisał: Mnie to ciekawi...a to nie wystarczy wyłączyć fps boosta akurat na tą misję? Tylko ta gra nie korzysta z fps boost, ot od zawsze GTA 4 miało odblokowane klatki i wykorzystuje teraz moc konsoli. Znajomy grał niedawno i problem dalej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 jaki problem bo nie w temacie? Czailem sie na GTA IV z dodatkami, a widzę że porozdzielali osobno:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 43 minuty temu, Moldar napisał: Tylko ta gra nie korzysta z fps boost, ot od zawsze GTA 4 miało odblokowane klatki i wykorzystuje teraz moc konsoli. Znajomy grał niedawno i problem dalej jest. Aha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2022 13 minut temu, grzybiarz napisał: jaki problem bo nie w temacie? Czailem sie na GTA IV z dodatkami, a widzę że porozdzielali osobno:/ Gra działa w 60 fpsach, przez co sekwencja z helikopterem, gdzie musimy mashować przycisk, aby się nań wspiąć, jest bardzo trudna (ponoć niemożliwa) do wykonania. Nie zamyka to ukończenia gry, bo możemy wybrać inne (gorsze) zakończenie. Podobny problem istnieje w Bully: Scholarship Edition. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 7 lutego znika trochę gier ze stora Xboxa360, niektóre z nich są nie do kupienia na Xboxie Series więc znikną na dobre: Te które znikną na dobrew oznaczone są gwiazdką. Nie mają odpowiedników w nowym storze xboxa, a kupić mozna jedynie przez przegklądarkę albo przez xboxa 360: Assassin's Creed Brohood (No longer available for purchase on the new store) Assassin's Creed III (No longer available for purchase on the new store) Assassin's Creed IV (No longer available for purchase on the new store) Assassin's Creed Liberation HD* Blood of the Werewolf* Call of Duty: Advanced Warfare Call of Duty Ghosts Castle Crashers (No longer available for purchase on new store) [Has XB1 Version] Counter Strike: GO* Dark Souls Darksiders 2 Daytona USA* Defense Grid* Eets: Chowdown* Final Fight: DblImpact* Iron Brigade* Jeremy McGrath's Offroad* Jet Set Radio* Left 4 Dead* Left 4 Dead 2* Limbo Monopoly Deal Mutant Blobs Attack* Peggle 2 R.U.S.E. Sega Vintage Collection: Alex Kidd & Co.* Skate 2* South Park: The Stick of Truth Spelunky* The Orange Box* The Raven Episode 1* Prince of Persia (2008 - The one with the scarf, NOT CLASSIC)* Nawet jak macie wersje pudełkowe np L4D to znikną do nich DLC, jak i DLC do PoP 2008 z zakończniem które obecnie jest dostępne chyba tylko na tym storze. Ogólnie jebać M$ i ich politykę przyjazną "game preservation" Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 706 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 Kilka pytań: 1. Ktoś wie jak kupić kupić PoP 2008 skoro jest tylko na amerykańskim sklepiku? 2. Które DLC do L4D2 zawiera kampanię z jedynki? 3. Czy płytka z bundla Pure/LEGO Batman działa we wstecznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 DLC "The Passing" zawiera wszystkie mapy i postacie z L4D 1 ALE wszystkie DLC do L4D2 dodają masę fajnych map i wszystkie są warte posiadania. edit: Doczytałem że jednak mapy z l4d 1 są porozrzucane we wszytskich dlc do l4d2 Ja to olewam za drogo i na steam decku są za free 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 ktoś sprawdzał? zaraz chyba poszukam płytki z PGR4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 205 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 kocham ten trend third party aplikacji, które robią z xboxa kombajna multimedialnego. Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 830 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 Czekam na takie coś dla gier z og Xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2023 2 godziny temu, Daddy napisał: ktoś sprawdzał? zaraz chyba poszukam płytki Jeszcze nie szukaj. PGR 4 nie trzyma klatek i działa bez dźwięku. **Something to note regarding Xenia:** This is a **_VERY_** early build (version 0.1.0) and mostly a proof of concept so it's expected for games to crash, we're also aware that any games which make use of the Xbox 360 UI for anything are known to be broken but that'll be fixed soon, thank you. No i mamy od tego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 717 Opublikowano 7 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2023 Zakupiłem sobie Orange Box, nawet nie pamiętałem że grałem w to na Xie ilestam lat temu. A tu gra zsynchronizowała dane i mogę kontynuować grę Piękne to czasy, wygoda niesamowita 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 13 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2023 Gierki z 360, fps/resolution boosty, auto hdr wszystko się samo odpala czy trzeba coś gdzieś wcześniej ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 393 Opublikowano 13 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2023 Rozdziałki same się podbijają, FPS Boost jak nie wpływa na rozdziałkę gry to jest włączony domyślnie, a jak coś tam pogarsza to trzeba sobie samemu włączyć w zarządzaniu grą. Tu masz listę, co jest wyłączone domyślnie (nie polecam w ogóle w Gears 4 korzystania z FPS Boost na X, to jest opcja stricte pod S, na X lepiej w menu gry wybrać sobie tryb graficzny Performance): https://news.xbox.com/en-us/fpsboost/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano 13 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2023 Dead Space 2 60 klateczek, luks. Pewnie 720 no ale da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 049 Opublikowano 13 lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2023 4 minutes ago, messer88 said: Dead Space 2 60 klateczek, luks. Pewnie 720 no ale da radę. DS2 gra się elegancko, teraz ogrywam trójkę i również 60 klatek. Są ząbki ale da się przeżyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi