Skocz do zawartości

Wsteczna Kompatybilność- lista gier, pytania i odpowiedzi

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
29 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Wow, byłem przekonany że bywało za 35 zł gdzieś xd 

Szkoda bo raczej wolę na Xboxie mieć wszystko w cyfrze

Modern Warfare ma historyczną 45zl

Remaster ma klucze argentyńskie po 10zł

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):

Takie płacenie polską kartą bez tych vpn to skomplikowana operacja?

nie, wbijasz na wegierska wersje strony (linki zazwyczaj sa na peperze) i placisz

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc😊 mam xboxa one, posiadam na plytach call of duty 2 i 3 z x360, czy te gry dzialaja jeszcze we wstecznej kompatybilnosci? Nie moge ich odpalic ani zadnych innych gier z 360. Czy wy macie jakis info na temat tej wstecznej, co sie dzieje?

Udalo mi sie na wlozonej plycie przez apke androida zainstalowac cod2 jednak i tak wypluwa blad plyty

Opublikowano

Może też zależy od wersji gry? Na 360 miałem francuską wersję coda 2, która miała osobne osiągnięcia. 3 na pewno jest we wstecznej bo mam pobranego na series s. 

Opublikowano (edytowane)

Tak podpięta, jak włoże płytę z codem to moge przez apke androidowa uruchomic sciaganie ( konsola widzi plyte z xbxa360) i normalnie pobralem coda2 i coda 3 na konsole ale jak chce uruchomic to jest blad plyty, niedawno byly duze problemy ze wsteczna, odpalil ktos z was jakas gre? Jest duzy temat na redicie i wlasnie ludzie pobieraja gre przez apke i im dziala ale ja mam dalej blad plyty. Chodzi o wersje z plyty, nie chce w sklepie xboxowym kupowac drugi raz te same gry

Edytowane przez dadzio10