wojtas011 521 Opublikowano środa o 21:01 Udostępnij Opublikowano środa o 21:01 29 minut temu, drozdu7 napisał(a): Wow, byłem przekonany że bywało za 35 zł gdzieś xd Szkoda bo raczej wolę na Xboxie mieć wszystko w cyfrze Modern Warfare ma historyczną 45zl Remaster ma klucze argentyńskie po 10zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 391 Opublikowano wczoraj o 06:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:01 U węgra bywały tanie jak są przeceny na kodziki. Można bez cyrków polską kartą kupować, żadnych vpnów. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 436 Opublikowano wczoraj o 06:08 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:08 Kupowałeś coś ostatnio u Węgra? Mi coś krzyczało o złym adresie już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 391 Opublikowano wczoraj o 06:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 06:15 Nie, ostatnio jak kupowałem u Węgra to było to Age of Mythology za 1,45zł Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 716 Opublikowano wczoraj o 08:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:12 Takie płacenie polską kartą bez tych vpn to skomplikowana operacja? Cytuj Odnośnik do komentarza
wojtas011 521 Opublikowano wczoraj o 08:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:15 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a): Takie płacenie polską kartą bez tych vpn to skomplikowana operacja? nie, wbijasz na wegierska wersje strony (linki zazwyczaj sa na peperze) i placisz Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 296 Opublikowano wczoraj o 08:18 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:18 5 minut temu, drozdu7 napisał(a): Takie płacenie polską kartą bez tych vpn to skomplikowana operacja? Tak samo jak na polskim płacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi